Mobilblogg

Hej! Känner mig lite stressad, som vanligt... Har duschat och sånt och nu ska jag börjar fixa mig för klockan sex ska jag vara hos Patrik och äta emils goda trerätters mat med lite trevligt folk :) ska försöka blogga senare också. Men om ja inte hinner så får ni ha en trevlig kväll och ett underbart avslut på det här året! :)

Julklappar

Super snygg topp!
och dääääääääääääär strejkade mitt internet!! FÖRSTÅR INTE VAD DET ÄR FÖR FEL! Sitter bara tre meter ifrån router och ändå får jag inge internet ibland, vafan är felet?.. Åh.

Fullt upp

Hej! Har haft fullt upp hela dagen idag, vaknade av att Louise smsade och skrev att jag skulle komma dit för hon var hundvakt och tre hundar och en av dom är valp så blev lite jobbigt för henne så gick dit och sen vid halv fyra åkte jag, Louise, Staffan och Mossberg till Valbo. Min kära klänning som jag hade på julafton och som jag ska ha imorgon på nyår har gått sönder.. Var dålig söm på klänningen så gick sönder när vi tvättade den, så jag fick pengarna tillbaka och gick och kollade på affärer efter en likadan för har blivit så kär i den där. Och tillsslut hittade vi den, fast i större storlek men blev bra ändå plus att det var halva priset på den! Ibland har även jag tur. Sen åkte vi hem, har umgåtts med Louise hela kvällen. Fixat hennes naglar osv. Nu ligger jag i sängen och ska lägga ut mina julklappar så får ni se vad jag har fått =)

Så här ser i alla fall mina naglar ut nu!

20111229

Godmorgon! Har nyss fixat mig och ska snart ner och äta lunch med lillebror. Sen far vi till Sandviken för att jag ska äntligen fixa mina naglar :) sen blir det Gustafs tur att göra nått roligt så då ska vi handla raketer och smällare.. Tror inte jag och Gustaf är släkt, för jag är super rädd för raketer och sånt och han ÄLSKAR det och då menar jag verkligen ÄLSKAR! Nej nu måste ja skynda.

20111228

Var till mormor och åt lite nu på kvällen, var inte så speciellt god mat här hemma. Tur att man har mormor bara några meter ifrån sig ;) Haha! Nu väntar jag på att Louise ska komma hem från Sandviken.
Från julafton

Julafton hemma hos oss!

Julafton
Fick tyvärr inga bilder hemma hos morbror för glömde kameran hemma..
Men så här såg i alla fall min julafton ut hemms hos mig! =)

vill också

Nelly Trend - Forget Your Boyfriend Nelly  Shoes - StudNelly  Shoes - San Fran
Nelly  Shoes - San FranNelly  Shoes - ZinaJeffrey Campbell - Lita Shoe
Jag får nå fel på att jag är så lång! Vill också kunna ha sånna här snygga skor..

Städdag

Hej! Har städat hela dagen med lillebror idag så har inte hunnit bloggat någont. Men nu ska jag gå ner och hämta kameran och mobilsladden så kommer det en riktig bild bomb från alla mina senaste dagar! =)

trökig blogg

Ja här blev det ju inga bilder från julafton idag inte.. Haha åh! Har inte haft tid, sov till ett om inte mer för jag var så himla trött. Trött efter juldagen! Sen vid två gick jag till Emelie och prata tills klockan blev fyra och jag gick hem, åt middag. Övningskörde med mamma min och sen gick jag till Louise och kolla på film. Nu ska jag sova, ska bli underbart. Sen imorgon ska jag och Louise ta en powerwalk. Har inte blivit nå nu på juldagarna eftersom att man inte har tid =) Men nu så ska det börjas igen. Godnatt på er.

Rock N' Roll

mig själv

jag måste våga stå upp för mig själv. Inte tänka på allt och annat. Har för lite tid för mig själv. Tänker bara på saker runt om mig. Och jag tänker helt enkelt för mycket. Måste sluta och våga ta för mig, våga lita på mig själv, våga tro på mig själv, våga bara tänka på mig. Struna i allt annat, leva nu och med mig själv och inte om några år med alla andra. Sluta lägga ner energi på personer som får mig att må dåligt. Måste våga stå upp för mig själv, visa att jag är jag och jag är bra på att vara mig själv. Jag är jag och ingen annan. Måste inse att alla personer inte är mina vänner, utan att folk sviker, folk ljuger. Måste förstå att alla är inte perfekta. Men jag är rädd, rädd för att bara tänka på mig själv. Rädd för att förlora mina vänner som stöttar mig till tusen. Rädd för att bli som dig, struntar i sina vänner och bara tänker på sig själv, sårar sina vänner men inte bryr sig, ser inte felen man gör. Utan bara tänker på sig själv. Jag ska ändra på mig, jag ska våga stå på mig själv och säga vad jag tycker. Och tänka på mig själv ibland också! Tack vare Jennhy kan jag känna så här nu.

Mina juldagar

Hej igen! Ja nu ska jag berätta om mina dagar.
Dagen före julafton: Satt hemma hos Staffan med Louise först och drack lite grann sen kom Eddie, marcus, Pant, lingvall och dom till oss. Drack där ett bra tag och hade det riktigt trevligt :)
Julafton: Pappas släkt kom hit vid tolv tiden, åt först julbord sen klockan tre kollade vi på Kalle Anka. Finns inge bättre julstämning än när man kollar på kalle anka! Samtidigt som vi kollade på det öppnade vi våra julklappar (bilder på mina julklappar kommer senare) Sen vid fem- halv sex så åkte vi till min morbror och hans fru och mina kusiner Ante och Tobias. Där åt vi igen.. Aldrig varit så mätt i hela mitt liv! Sen tog vi oss en grogg och hade de trevligt, men min käre kusin Tobias försökte supa mig under bordet så blev lite rund om fötterna haha.. Vid kvart över elva åkte jag till Louise och prata och hade det trevligt med hennes familj och även så kom Marcus och eddie dit.
Dagen efter julafton: Lekte med julklapparna, eller aa jag önskade att man var liten så man kunde göra det. Men jag kikade lite på dom och hade det mysigt med familjen. På kvällen skjutsade mamma mig och Ante upp till Pant så började vi dricka där bara vi tre. Hade super trevligt! Sen kom det mer folk och det blev mindre trevligt.. Drog till pizzan för det var trubadur där, dansade och försökte ha kul. Sen vid 20 i två gick strömen kolsvart i hela Årsunda. Usch var riktigt läskigt faktiskt! Såg ingenting, plus att det var storm ute. Drog till Marcus på efterfest där det blev mer kaos. Brukar aldrig vara så mycket kaos på våra fester men men.. Drog hem vid fyra.
Idag, annandag jul: Sovit tre timmar i natt, så har inte varit så pigg idag om man säger så. Har haft strömavbrott tills klockan tre idag.. Så imorse så spelade jag, mamma och gustaf spel och hade det mysigt. Sen vid ett så gick jag till Staffan för Louise var där, satt och pratade om allt som hände igår. Åkte hem käkade förrätt och varmrätt. Sen drog jag till Staffan och Louise, grina en skvätt och sen kikade vi på film och hade det super mysigt. Så nu ligger jag i sängen och är rädd för att det blåser så mycket ute.. Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon!
och som sagt så kommer det bilder senare, troligtvis i morgon :)

Annandag jul

Hej. Jag vet att jag har varit super dålig på att blogga men blir så när det är julafton och dom speciella dagarna =) Då vill man bara umgås med familj, släkt och vänner. Och nu när jag väl ska börja skriva om mina dagar så ska vi äta förrätt, mamma har varit så duktigt och gjort förrätt idag. Gott med lite annan mat än julbordet ;) Och vi har även haft strömlöst från klockan 20 i två i natt till tre på eftermiddagen nu.. Så det blev helt kolsvat när vi var inne på pizzerian och dansade till trubaduren, och efterfesten blev det ingen musik utan bara massa ljus och prat! :) Men nu ska jag äta och samtidigt kolla på sjönheten och odjuret! =) Hihih

Dagen efter

Hej! Gud vilken underbar julafton jag hade, nog inte varit så här bra på länge! Visst det var lite tomt när vi firade med pappas släkt eftersom att inte farfar var med och min farbror lära jobba så hans familj kunde inte äta med oss med dom kom senare. På kvällen var vi hos min morbror och mina kusiner Ante och Tobbe. Hade super kul, berättar mer sen för skriver på mobilen nu för jag orkar inte trycka på datorn, leker med lillebrors julklappar, spelar dirt tre (?) tror jag det va. Det senaste dirt i alla fall :) bloggar mer sen!

dagen före julafton

Hej! Igår kväll så åkte jag iväg med Simon, Putte och Pontus. Dom kom och hämtade mig vid sju tiden, sen drog vi oss på Åshammar till Jimmies lägenhet. Var tydligen fest där men jag och Simon höll oss nyktra :) Sen åkte vi till Järbo för att en vän hade kört i diket.. Usch får ont i magen bara jag tänker på det.. Aja sen åkte vi tillbaka till Åshammar och lämnade av Viktor och även Pontus & Putte. Sen skjutsade snälla Simon hem mig, guld värd! Träffade mycket nytt folk igår också, men även mina gamla goda vänner! Kom hem vid halv tre nån gång.
Imorse så tog jag och Louise en redig powerwalk! Har en sån otrolig träningsvärk fortfarande så kan knappt gå. Och idag är det dagen före julafton!! Hihi som jag har längtat! Men tyvärr så är inte vädret på min sida.. Vill ha snö och minus grader, inte regn och plus grader :(
Här är bilder från julavslutningen!

 

 

Power Walk

Har inte varit mycket skriva här idag, men va ut på en power Walk med Louise. Kände vilken jäkla träningsvärk jag hade när jag klev upp i sängen i morse från går dagens gym pass! Tog en timme för oss att gå, riktigt skönt ute och nu har jag någon att prata med när jag går :)

Efter det så gick jag raka vägen till mormor och åt vofflor, det var jag värd! Sen klädde Jag och Gustaf mormor och morfars gran, myste även med lilla hunden. Men han var så sur idag.. Haha. Aja nu har jag i alla fall fixat mig och snart kommer Simon och Patrik. Blir säkert åka till Sandviken eller nått :)

Godmorgon!

Vaknade runt elva men ligger fortfarande i sängen, så skönt! Skulle egentligen ut och gå med Louise nu på morgon kvisten men hon skulle kika på en lägenhet så vi får ut och gå ikväll istället. Blir nog att träffa Emelie nu istället :) trevligt!

Några bilder från igår!

Jullov

Hej på er! Började klockan nio idag i skolan, fikade och så sen fick vi gå. Så då knalla jag och Louise till rusta och dollar köpte tre presenter till pappa faktiskt, brukar aldrig handla där annars! Men fanns faktiskt ganska fina saker där :) sen gick vi till gymmet och gymma lite och sen solade vi en halv timme var. Sååå skönt! Nu ska jag sova, för i morgon väntas en skön power Walk med Louise! :)

Mys väder

Kom hem från Valbo vid halv åtta tiden. Köpt julklappar till alla utom pappa.. Vet inte vad jag ska köpa! Får nå fel.. Inte nån som har nå tips?? I alla fall efter jag hade varit i Valbo så gick jag till Emelie och vi tog oss en tur i den blåa 240, åkte och prata och Emelie fotade även, blev riktigt snygga bilder! Hon kan det där hon. I alla fall så när vi åkte på några mysiga vägar så sprang det en älg för bi, höll på att skita på mig! Haha. För Emelie sa först att det rörde sig på åkern och ja skoja till det lite å sa att det var en älg, också var det de! Haha.

Vi hade i alla fall en mysig åk tur hon och jag, vi båda behövde prata ut. Så glad att jag har en sån vän som man alltid kan vända sig till vad som än händer. Glad att jag har dig jänta! Nej nu ska jag sova. Godnatt :)

Valbo

Sitter på Malins jobb nu, känns konstigt att säga så men hon har verkligen skaffat ett jobb, haha! Tänk att hon har blivit så stor ;) det va en ovärd skoldag idag igen.. Dukade bara och det tog ca en halv timme. Men i morgon får jag äntligen jullov, ska fika och sånt i morgon. Men nu ska jag till Malin och handla julklappar :)

Måndag

Hej. Idag var det så ovärt att åka till skolan, och i morgon är det ännu mera ovärt. Ska bara duka tills onsdag och pyssla i morgon. Men men, snart är det jullov i alla fall!! Otroligt skönt. Sen julafton och sen nyåååååår! Har planerat in nyår nu och som det verkar nu så kommer den dagen bli grym. Jag och Emil Andersson ska ut på lite äventyr, längtar! Men först är det julafton som vi ska längta till :) men nu ska jag sova. Har en lång och skön sovmorgon framför mig. Godnatt!

Söndags mys

Nu mina kära läsare, ska jag gå ner och lägga mig rak lång i soffan och kika på tevä och äta nå riktigt gott! Ibland älskar jag bakis söndagar.

julgran

Jag och lillebror klädde julgranen igår, och rätt som det var börjde det snöa. Riktig julkänsla!

fjärde advent

Hej på er! Igår kväll så gjorde jag mig klar sen gick jag till Louise och pratade lite innan vi gick till Staffan för det var en liten fest där med lite folk. Senare på kvällen åkte jag och louise med Pant och sladda lite, och i bilen bakom var David, Marcus & Putte. Pojkar blir som liten igen när snön kommer ;) Och jag som har blivit så fjolligt rädd av att sladda, förstår inte varför(?) Men nått har hänt.. Blev ju rädd när Micke och Patrik dog men har blivit värre och värre.. Kanske är ett tecken eller nått? Ah inte tusan vet jag. Kom hem runt fyra-fem så sov som en stock i morse. Vaknade vid halv två gick ner och käka pannkakor och nu sitter jag här och skriver lite! Och gud vilken väder det  var i natt, tror jag halkade ett x antal gånger. Haha tur att jag var ute själv i natten så ingen såg mig.. Men nu är det riktigt julkänsla, härligt!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, är lite sliten idag. Så blir att bara kika på film med familjen och mysa. Och imorgon har jag ingen svenska så har sov morgon till halv elva, huuuuuuuuur skönt?! Och snart är det jullov, ännnnu skönare! Hihi.

En vecka

Ja nu är det bara en vecka kvar till julafton! Har inte så mycket julkänsla eftersom att det inte är så mycket snö ute :/ men det är mer snö här än i Sandviken! Tycker jag är lite konstigt.. Aja, gick från mormor och morfar runt halv elva igår, då gick ja till Staffan en sväng och träffade Louise och lite mer folk :) vaknade vid fem tiden av att jag hade en sån otroligt mensvärk, ni som läser min blogg ofta vet ju att jag får fruktansvärt ont så jag kan svimma. Men som tur så gick det över när jag låg på ett konstigt sätt(?) och nu har jag också ont men har tagit massa tabletter så borde gå över snart.

Mormor kom nyss och gav oss lite mat från igår och hennes gooooda efterrätt!! Mums.

Guld bröllop

Sitter hemma hos mormor och morfar nu, väntar på efterrätt nu! Mätt som tusan... Haha! Skulle egentligen till Sandviken på festligheter men har så himla ont i huvudet så blir kvar i årsunda och tar det lugnt!

Mammas goda förrätt!

G

Har precis ätit lite lunch, nu ska jag hoppa in i duschen och sen går jag till mormor! Kikade även på fcn och har fått g på matte b proven, såå otroligt skönt att jag klarar det! Nu har vi bara ett prov kvar :D

Fredag

Godmorgon! Har nyss vaknat och har så ont i huvudet :( ska nog äta nått och sen ta en tablett. Ska även till mormor och morfar idag för att hjälpa mormor med dukningen, dom har guld bröllop idag så ikväll ska vi dit och äta god mat! :) mums

Nu ska jag sova

.

Bambi på hal is

Rebus

Jag och Josefine har inte så roligt på lektionen så vi började göra rebusar haha?
Ni kommer aldrig kunna klura ut dom..
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Vårat dröm äldreboende

Håller ju på med vårat dröm äldreboende, riktigt kul faktiskt! haha. Så här ser mitt, Josefine, Karin & Hannas ut!

Helg!

Hejhej! Idag var jag i skolan från tio till ett, och jag fick även helg idag. Riktigt skönt =) Så har inte gjort så mycket idag, legat i soffan och kikat på tevä. Och nu ligger jag i sängen och bara längtar tills imorgon när jag får sova hur länge jag vill. hihi
några mogna människor på bessemer har även förstört mitt skåp =)
så här ska lås se ut
och så här ser mitt ut....

Valbo

Kom hem från Valbo vid åtta ungefär, åt ute och hade det mysigt! Kom hem med en jul och nyårs klänning, halsband och världens skönaste leggins! Kommer bo i dom. Nu ska jag sova, så himla trött.. Skönt att det snart är helg så man får sova :)

Inte världens bästa bilder men orkar inte knäppa med kameran för då lär jag blogga från datorn och då ska jag först starta den också.. Så bättre bilder får ni sen! Klänningen är mycket finare i verkligheten och jag vill inte ha för fin för jag vill kunna använda den någon annan gång och inte bara till nyår så jag "pimpar" upp det med smycken :)

school

Hej hopp! Sitter i skolan och har bara idrott kvar, inte gjort så mycket i skolan idag. Ritat för det mesta, vårat fina äldreboende ;) Efter skolan ska jag, mamma och lillebror till Valbo. Måste inhandla en nyårs klänning. Sen ska vi äta ute, riktigt mysigt! Pappa är i linköping just nu för att gå på begravning, du klarar det pappa lycka till! Ses sen

Lucia

Hej, blir inte mycket skriva här heller! Men i helgen blev det lite festligheter med trevligt folk, skulle icke dricka men dom bjöd och nästan tvinga i mig så blev att jag drack, och drack för äckligt fort så usch.. Kom hem runt halv sex på morgon kvisten på söndagen.. Så på söndagen var jag död för jag vaknar runt elva..

Har varit i skolan igår och idag, roligt att träffa mina klasskamrater igen!! Spåra igår och kastade massa pappersbollar på varandra så hade minst 100 st i tröjan när jag kom hem.

Idag var det lucia klockan nio i kyrkan, slutade halv tio och min lektion
Började ett så jag gick till min moster och la mig i soffan där, sen gick vi ut och åt lunch, blev nyttig lunch :) nu ligger jag i sängen och ska sova. Usch så trött jag är sens helgen..

Bilderna är från idag när jag och Josefine satt kvar sist i klassrummet och rita vårat äldreboende ;)

Söndag=bakfull

Hej. Orkar inte blogga från mobilen så det blir kort, har legat och varit så sliten idag. Inte skulle ja dricka igår heller, nääää men när vissa vänner försöker supa en under bordet blir det icke bra. Nu ska jag sova, skola i morgon äntligen. Godnatt

väntar och väntar

usch vad tråkigt det är att vänta, men nu är Andreas och Louise i alla fall på G. Får se vad vi hittar på för nå skoj! Känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig nu, men har redan fixat mig och så. Har även tänk på att jag måste byta header.. Inte sommar nu heller, haha. kul...

Pepparkaksbak

Hej! Igår var det en riktigt jobbig dag, men begravningen var jätte fin och allt kändes så mycket bättre efter, nu är allt över. Var i alla fall till sandviken för att vara coach till mitt fina lusseinnebandy lag. Kände att jag lära iväg efter begravningen, annars om jag hade stannat hemma hade jag bara tänk på allt och hade blivit en till begravning hemma nästan.. Nä så jag drog dit i alla fall! Hade roligt, fast man var skapligt trött.
Idag har jag bakat pepparkakor med lillebror hos mormor och morfar, har även gått på julmarknad med mormor. Var ganska mycket folk faktiskt, och jätte mysigt =) Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, vissa säger att jag ska med till Falun men har ingen lust.. Svårt sånt här! Men men vi får väl se vad som händer =)
jag som coach
pepparkaks bakning idag

Begravning

Nu har vi tagit på oss dom svarta kläderna och ska strax åka till kyrkan.. Då väntar det några jobbiga timmar. Älskar dig farfar

Kändis morfar

Kikade ni på Tinas julkök? Gud så min morfar har varit stolt över att han är med på ett avsnitt som var idag. Min Goa morfar! Jag och lillebror har i alla fall kikat på en film, eller ja han satt vid datorn.. Imorgon väntar en jobbig dag för oss alla, och min lillebror har aldrig varit på en begravning förr, undra hur han kommer reagera. Nog prat om de, nu ska jag sova! Godnatt

Onsdag

Heeej. Har nyss ätit lite middag, mamma är på julbord med jobbet så hon kommer inte hem nå ikväll. Vill också ha julbord, mums! Nu sitter jag, pappa och Gustaf och väntar på att klockan ska bli nio så vi kan kika på kanal fyra för då är det Tinas julkök och då kommer min morfar vara med och mina andra släktingar från Vemdalen med!! Hihi coolt.

Nässpray

Efter en mysig kväll med min familj  i soffan framför tevän så ligger jag just nu i min sköna säng, ska väl ta några sprut av nässprayen. Förstår inte hur man kan vara så täppt i näsan, haha helt otroligt! Sitter i alla fall och pratar lite med Karin, pratar lite om lusse-innebandy'n, ska vara med men absolut inte spela. Då dör jag väl av lunginflamation och vettetusan allt. Så jag ska bli dom bästa choach, med mig vinner dom rubbet ;) Haha! Ska spela med Malin, Ida, Santa & Linda med flera. Kommer bli skoj. Bara att det är ju begravning först, så vi får se hur jag mår. Men kanske är bra att jag åker in till Lussen och kommer på andra tankar? Det är svårt sånt här.. Men vi får se hur det blir =) Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt =)
hittat ett USB-minne med mycket gamla bilder.
Här är det på club heat i Gävle.
När vi gick på söderskolan. Minnen ♥
På gotland förra året med min familj.
Min födelsedag, fyllde 16 år.

Ica årsunda

Justja! Ni har säkert läst tidingen om Ica Årsunda. Ni som inte har gjort det så kan jag berätta att det var tre män eller ja vissa säger fyra så jag vet inte riktigt som har gjort inbrott i Ica dom hade gjort ett hål i taket och tagit sig in där, som tur var så såg någon det när dom var på väg in så hon/han ringde snabbt polisen och polisen var snabbt på plats, som tur var. Och tjuvarna fick väl panik då så dom skyndade sig ut men när dom väl kom ut stod en polis där och männen sprang med yxor mot polis mannen, så polismannen lära skjuta ett varningsskott. Mannen la sig då ner på marken och lät sig gripas. Helt sjukt att det händer i ÅRSUNDA, i lilla lilla årsunda.. Det är hemskt! Kommer då inte våga gå hem själv en natt som jag brukar göra på helgerna. Har alltid kännt mig trygg här i Årsunda men kan tyvärr inte göra det nå mera och det tycker jag är sorgligt! Ända sens man har va liten så har man inte varit rädd här i årsunda, för man tyckte att alla va så snälla mot en och det hände ingenting. Visst det kan vara riktigt dött här men hellre de än massa inbrottstjuvar och vettegud allt! Vart är världen på väg?
Tog kontorsvägen. Genom det här hålet i taket inne på Ica-butikens kontor i Årsunda tog sig tjuvarna ner, men den vägen kom de inte ut igen utan forcerade en glasruta och sprang ut med stora yxor i högsta hugg Butiksägaren David Pettersson är säker på att de var ute efter cigaretter och snus.

inget att skriva

Som sagt så blir det inte så mycket av att skriva här när jag är sjuk. Händer inte så mycket, jag och min lillebror bara ligger i en varsin soffa och kikar på tevä. Snart är det begravning.. på fredag, inget man längtar efter precis. Usch nej. Nu ska jag kika vidare på datorn.

jag önskar mig...

..... En plattång, för min bästa plattång har tyvärr gått sönder!
...... En ny snygg väska, vet inte vilken jag vill ha än
..... Plånbok, börjar få för många kort nu och har absolut ingen plats!
...... Inredning, helst gamla saker. T.ex en tavla/kudde på Johnny Cash
...... mobilhållare, så snyggt!
har inte kommit på nå mera saker jag önskar mig, kläder & pengar är väl också bra att önska sig :) Och bilderna som jag har lagt ut ser inte sakerna ut som jag vill ha, om ni förstår vad jag menar ;) haha

julkalender

Hej! Har nyss kikat på julkalenden som jag har kollat på varje dag, den är riktigt bra faktiskt! Är inte lika fjantig eller dryg som det har varit dom senaste julkalendrarna. Kommer ihåg min bästa julkalender jag har kollat på och det var "Dieselråttor och sjömansmöss" var den bästa julkalendern!

Sjuklingen blir inte bättre

Heej! Idag har jag och Karin varit på våran praktik plats, men vi har bara lämnat gofika och lämnat tillbaka kort och massa sånt. För jag är fortfarande sjuk och känns inte så bra att jobba ändå fast man är sjuk, en annan sak om man gick i skolan men nu jobbar jag med människor som är sjuka och ska opereras och då får dom absolut inte bli sjuk! Och Karin har tyvärr också blivit sjuk så det var sista gången vi var där uppe.. Känns lite sorgligt faktiskt! Nu har man lärt känna alla som jobbar där och så, men men. Ska bli skönt att komma till skolan igen!

Och som sagt är jag fortfarande sjuk, är mer förkyld nu. Först hade ja bara ont i halsen och feber men nu har jag en jäkla hosta och täppt i näsan. Är väl nå skit som går nu för alla verkar vara sjuka. Hoppas på att jag blir frisk snart i alla fall! Men nu ska jag sova, godnatt :)

söndags mys

Godkväll! Har legat i sängen och soffan hela dagen, och nu på kvällen har vi bara myst i soffan och kikat på tevä och ätit ost och kex. Nu ligger jag i sängen och har ont i halsen som en tok, att det inte går över! Ska i alla fall sova nu så håller vi tummarna på att jag är piggare imorgon så jag kan göra mina tre sista dagar på praktiken.
Godnatt på er.

Andra advent

Hejhej, vaknar alltid tidigt nu när jag är sjuk.. så idag klev jag upp strax efter nio. Sen har jag bara legat på kökssoffan och pratat med pappa. Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och kolla på one tree hill. Är ledig i morgon så det är skönt, då har jag en till dag att vila upp mig på! :)

Mysig lördag

Hej igen, har inte gjort nå speciellt idag. Inte så konstigt för jag är fortfarande sjuk.. Pappa är i allafall på firma fest, skulle fira nån som hade fyllt så jag, mamma & lillebror har haft det mysigt ikväll. Kikat på tevä i vardagsrummet och sen gick vi upp till mammas och pappas säng och la oss där och kika på en film som gick på fyra :) Imorgon hoppas jag på att min hals har blivit bättre så jag kan göra nått vettigt istället för att bara ligga i den där soffan..
Hoppas ni i alla fall har haft en toppen helg. Godnatt på er.
har inga bilder, men här är i alla fall en bild på söt emelie och mig!
image description

arg

Hej! Ringde till sjukhuset och dom kan som vanligt inte göra nånting åt min hals. Inte ett piss. Blir så less, grinat för jag har så ont och det är inte normalt för jag har ALLTID ont i halsen eftersom att jag har problem med den, och på mina 17 snart 18 år har jag aldrig haft så här ont i hela mitt liv. Jag får inte operera bort mina halsmandlar heller, alla andra får det men icke jag. Får väl leva med den här jäkla halsen hela mitt liv, ser fram emot det.. Är inte så glad just nu som ni kanske ser, men tur att jag har en familj som ställer upp och är underbar. Nu ska jag och lillebror kolla på Åsa Nisse filmen. Hoppas ni har en mycket trevligare helg än vad jag har. / En arg Linnéa

Paus

Hej! Tänkte inte skriva så mycket här tills jag blir frisk så ni vet. Min natt har verkligen varit jobbigt, kan inte svälja för det känns som att det är en kniv eller nå som skär i halsen, usch det är hemskt. Vill bli frisk! Nu ska jag i alla fall gå ner och värma te och försöka få i mig nått.

Sjuk

Hej! Har jobbat hela veckan så har inte haft tid att blogga, och nu har jag åkt på en riktig förkylning. Har inte orkat gjort nått, dricker bara så känns som att jag har gått ner 20 kilo. Halsen gör så ont så jag kan grina. Ja mitt liv är inte lätt just nu!

Har i alla fall kollat på Tinas julkök eller vad det heter idag och då fick man se en bit av nästa veckas program och då är min kära morfar med och mina andra släktingar som bor i Vemdalen :) ska bli kul att kolla på! Men nu ska jag sova och hoppas att jag är bättre imorgon! Godnatt

RSS 2.0