Börjar närma sig nyår

Det börjar närma sig nyår och ALLA, nej okej inte alla men många frågar mig om jag vet fest, ser jag ut som en festprisse som styr alla fester över hela gästrikland? Nej jag tror inte de =) Inte ens jag vet vart jag ska vara. Fick reda på det för några sekunder sedan =) Ska käka tre rätters middag med vänner. Kommer bli mycket trevligt! måste skynda ska åka och handla mat med emil!! 

Annandagen

Nog aldrig varit så sliten som jag var på annandagen.. usch vill inte ens tänka på det! Låg i soffan hela dagen och sov, men klockan fyra skulle en liten del av mammas släkt komma som jag skrev i det förra inläget =) Men i alla fall så åkte jag till Sandviken och förfesta med några av mina klasskompisar, började otroligt segt. Jag och Fanny låg i sängen hela tiden och försökte verkligen komma igång! När vi väl kom till Lobby släppte bakfyllan och jag hade det jätte roligt hela kvällen! Fick se Medina äntligen! Grym kväll i alla fall. =) 
 
 
 
 
 

Juldagen

På juldagens kväll gick jag till min käre vän Louise för lite förfest. Senare gick vi till Wallis och hade det mycket trevligt! Blev väl lite väl för mycket på slutet... Mer säger jag bara inte. haha! Men hade i alla fall en super bra kväll med underbara vänner! 
 
 
 
 

Min julafton

Har försökt bloggat från min mobil men det funkade inte just då... Men som sagt så har min julafton varit helt perfekt! Lite tomt bara utan min morfar.. I alla fall först så kom pappas släkt hit klockan elva(?) så drack vi lite glögg och prata sen blev det äntligen julbord! Som jag hade längtat. Efter det blev det julklappar och kalle anka, mysiga julafton! Klockan halv fem åkte dom och klockan fem skulle vi vara hos min morbror och hans familj, och eftersom att det är min första jul jag har körkort så fick naturligtvis jag köra.. Haha! 
 
Fick en massa julklappar, mest sånt som jag behöver när jag flyttar hemifrån, tex. mixer, kaffebryggare, vattenkokare, toasmaskin, brödrost, sodastream osv =) Mycket trevligt! Sen fick jag otroligt fina kläder av min mamma. Super nöjd!! 
 
 
fick även ett par super varma sockor, jag som alltid fryser om fötterna behöver ej göra det mer! 
 
 

Sliten Linnéa

Kommer berätta om min julafton imorgon för idag är jag så bakfull så jag kan dö.. Och snart ska jag börja fixa mig igen för en liten del av mammas släkt kommer och ska äta här och sen ska jag till Sandviken och Förfesta med mina klasskamrater och sedan lobby! Kommer bli grymt kul men har inget sug alls på alkohol..

GOD JUL

Dan före doppardan

Inte bloggat nått idag eller igår kanske ja ska säga för nu är det julafton! Men igår (söndag) så hade jag migrän heeeela dagen.. Usch så jag har mått dåligt! Kan ni tänka er att i en Alvedon är det 500 mg och då går huvudvärken över jag lära ta en med 50 mg, sved i hela ansiktet och i huvudet.. Svårt att förklara men trodde jag skulle dö av värken, men nu så är jag pigg igen :)

På kvällningen har vi varit hos mormor hela familjen och min moster och ingifta morbror, kollat på uppesittarkvällen :) mycket mysigt! Och nu är det julafton och jag bara läääängtar till julmaten haha :) Godnatt på er och go' jul!

Lördag

Umgåtts med Louise och Fredrik hela kvällen i Sandviken, pratat en massa strunt! Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova, nu är det dan före doppardan hihi! Är som ett litet barn som längtar, men längtar mer till maten! Blir väl så när man blir äldre? ;)

Dan före dan före doppardan

Blev en mys kväll igår med Louise hemma hos henne. Satt och kolla på svenska hjältar och grina ihjäl oss nästan och sen blev det lite filmer. Men sociala Linnéa somna ju där ett tag.. Roligt ibland så där ja..

Nu har jag precis ätit min lunch och ska snart bege mig till Ica för att köpa julpapper å slå in alla julklappar :)

Fredag

Godkväller!
Idag har jag jobbat från sju till ett, super härligt att komma tillbaka dit igen och träffa dom flesta av pensionärerna :) jag och Louise fick jobba tillsammans, mycket bra!

Sen när jag kom hem har jag städat mitt rum och möblerat om :) aldrig varit så rent tror ja... Nu ska jag snart ta Peugeoten och åka till Louise :) ha en trevlig kväll!

Outfit

Onsdagens outfit

Julshopping

Haft fullt upp dom här två dagarna :) igår var det julavslutning i skolan, skönt med lov!!! Åkte direkt hem och la mig i soffan en stund sen åkte jag och Louise till Sandviken och kika lite med Sara och där efter blev det Ockelbo!

Idag har vi tre varit och handlat julklappar så det skriker om de! :) mycket trevligt. Och imorgon blir det jobb, ska jobba på Vallgården, skönt med extra pengar! Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Puss och kram

Vurpa

Hela denna kväll har jag spenderat hemma hos Louise med Sara och Louises löshår, har satt i en jäkla massa i håret på henne nu :) gjorde även första vurpan när jag skulle gå hem.. Mitt utanför Louise! Hade bråttom för skulle hem till nio och kolla på en serie med mamma.. "Morden i Sandhamn" mycket bra! Men som tur såg ingen mig och jag skratta hela vägen hem.. Haha! Imorgon blir det sovmorgon igen, Gud så härligt! Godnatt

Fina pepparkakor från idag av mig och Mathilda!

Mina nyår

2008-2009
 
2009-2010, det här nyåret kommer jag aldrig glömma! Alla vänner var tillsammans i ett hus och umgicks och hade trevligt, inge bråk eller nånting. Så otroligt härligt. 
 
 
 
2010-2011. Förfest med Emelie, sedan nyårsfest på IP. Otroligt trevligt med bara Årsundabor. 
 
 
2011-2012, det här var alltså förra året. Jag var full som en kastrull och förstod knappt vad jag höll på med, fick en smällare i magen så min klänning gick sönder, två hål i klänningen plus ett fint bränmärke på magen. Haha! Slutade med kaos, grinade och gick hem. Inte så lyckat nyår! Men förfesten vad otroligt trevlig, trerättersmiddag med underbara Årsundabor =) 
 
 
 
 
 
Frågar är nu bara, vad händer detta nyår?? 

Julbak

Idag blev det julbak med klassen! Blev pepparkakor och lussekatter, mycket fina. Började halv ett och slutade vid tre ungefär? Älskar skoldagarna nu, gör ingenting. Bakar eller kollar på film, otroligt skönt! Lika imorgon ska vi börja halv ett med att kolla klart på en film och sen ska vi ha julavslutning med alla på omvårdnad, härligt med jullov! Sitter och kollar igenom USB-minnen som jag har hittat, men ett är borta.. Så roligt att kolla på massa gamla bilder =) 
 

22:40

Mys framför soffan hela kvällen, plus att jag har målat naglarna om ni vela veta ;) så underbart att bara mysa med sin familj. Förstå föräldrarna i USA nu när deras barn blev ihjäl skjutna.. Att det finns människor som klarar av att döda en människa.. Själv får jag ont i magen om jag har kört på en hare.. Nä usch! Njut av varje dag som går och ta vara på din familj, släkt och vänner! Godnatt på er alla.

Julkalender

Vad tycker ni om julkalendern förresten? Jag ÄLSKAR den! Helt kär, kan inte missa en endaste dag! Men tror att det är för att man har kollat på när greveholm gick förr när man va liten :) men ingen julkalender är bättre än "diselråttor och sjömansmöss" det är den bästa julkalendern som någonsin har funnits, enligt mig ;) men årets julkalender slår nästan den! Haha mycket tjat nu, och nu ska jag kolla på det :D några minuter kvar bara!

Måndag

Jaha då var det måndag och en ny vecka! Började halv tolv idag, riktigt skönt :) och slutade halv två. Så blev en kort dag i skolan! Hämtad upp lillebror och hans kompisar innan vi åka mot årsunda. Just nu, ligger jag i soffan och ska snart göra mat! Så skönt att jag har blivit av med alla rester i skolan, helt underbart!! Nä nu ska väl jag börja med maten.

Tredje advent

Godkväll!
Idag har jag inte gjort så himla mycket om jag ska vara helt ärlig.. Åkte in med familjen till Sandviken för att mamma å pappa första skulle handla mat och sen skulle vi alla käka i Sandviken :) åt på Jackson rekommenderar jag INTE! Sen nu har jag bara myst med min familj! Super härlig söndag. Godnatt

Lördag kväll

Godkväller på er! Har ätit middag här hemma först med mormor på besök, åkte senare till Louise och sedan Sandviken, men när vi väl skulle åka dit ligger det ett träd över vägen.. Så vi fick vända och åka genom Berga. Tur att den vägen finns! Har umgåtts med lite folk och pratat en massa :) mycket trevligt! Skjutsade även hem min underbara moster från julgalan och sedan Fredrik :) pengar är fint! Nu ska jag äntligen sova, känner hur förkylningen börjar krypa fram.. Usch. Nä Godnatt på er!!

Lördag

Hej på er!
Jag ska börja blogga, men det har hänt så otroligt mycket i mitt liv så jag har inte orkat bloggat.
Allt med min morfar har varit så jobbigt och är det fortfarande. Men som sagt så ska jag ta nya tag och 
börja blogga. Jag går vi skolan som vanligt, sista året nu!!! WIHOOOO, och snart får vi jullov. Känns helt underbart! =) Snart kommer min älskade mormor och äter middag med oss, sen blir det skjutsa lite folk, Ha en trevlig lördag. 
 

Älskade du

 
Att man kan sakna någon så mycket så det gör ont är skrämmande.
Att man aldrig kommer få se dig igen, aldrig få prata med dig, aldrig få känna din lukt är skrämmande.
Jag har känt dig i 18 hela år och sett dig nästan varje dag men nu får jag aldrig mer se dig.
Eftersom att vi bor ca 30 meter ifrån varandra så såg man alltid dig när man gick förbi och man gick
ofta in till dig och mormor efter skolan för att få lite fika. Nu när man åker förbi kollar man alltid om garageporten är öppen för att se om du är där, men det är aldrig öppen mera. När jag hämtar min bil där när jag ska ha den så ligger alla dina saker som du höll på med på samma ställe där du la dom sist, din keps hänger på exakt samma ställe och lika din skrotoverall. Jag vill bara kunna gå till dig och mormor och prata en massa strunt med er, och prata om allt från a till ö. Du var en sån omtänksam person, du hjälpte alla som hade fel på sina bilar, gräsklippar, trimmer, ja allt som hade en motor i sig. Du hjälpte dom även fast du var sjuk nu på slutet. Att du skulle dö av din sjukdom visste vi alla, men i en hjärnblödning hade vi ingen aning om. Allt gick så otroligt fort och jag vela berätta så mycket för dig. Jag kommer ihåg några veckor innan du gick bort att vi pratade om min student, och du sa att du vela vara med på den, och det var min högsta önskan att du skulle få se mig på min student. Och det gör så ont och är så frustrerande att du inte kommer kunna vara med på studenten, att jag inte kommer få kunna krama om dig och vara jätte glad. Det var min högsta önskan.. Jag älskar dig morfar och det kommer jag alltid göra, vi alla saknar dig, det gör ont att se så många folk må dåligt över din bortgång. Vi ses i det blå om några år.
Jag älskar dig

I julklapp önskar jag att du ska komma tillbaka.
 
 
RSS 2.0