värdelöst

helt värdelöst i Hammarby. Tack älskade Mamma för att du hämtade oss älskar dig!
Just nu känns det som att allt går åt pipan, men nu ska jag stänga av mobilen så man slipper allt skit.
natti

midsommar helg

Villen toppen dag jag hade igår! Först cyklade jag och min familj till gammelgården som vi alltid gör på midsommar, kikar på midsommarstången och träffar folk man inte sett på länge :) Sen till mormor och fika, sen var det bara att cykla hem och börja fixa sig och fixa här hemma. För pappas släkt skulle komma hit och fira pappa och även fira midsommar :) Sara kom till mig vid halv nio tiden, väldigt längesedan jag umgicks med henne :) vi drog ner till stranden och hade trevligt med massor med folk! Sen gick ja på efterfest med mina kära kusiner vid lund, och vid halv fem pallra jag mig hem. Tur att det var sol väder och ljust ute i alla fall :)

Idag mår man som man förtjänar! Har legat och sovit på altan med mamma hela dagen, men nu inväntar jag Sara sen skjutsar min älskade mamma oss till Hammarby för nya tag! Ska bli mycket trevligt :)
Nej nu är det nog bäst att man börjar fixa sig.
Puss & Kram!

outfits

Hej!
Blev dålig uppdatering idag! Hade mysig film kväll med Emma igår och försökte hålla mig vaken så länge som möjligt för att hon åkte idag till Sälen.. Så har sovit bort hela dagen idag men gjorde inte så mycket för var ju inte så fint väder. Var även till Owes och handlade utemöbler, så imorgon får vi alla plats på altan :) Hela pappas släkt kommer och där ska dom dricka och ha det trevligt! Själv ska ja ut på äventyr i Årsunda :) Har även kikat på "Trassel" idag med lillebror, faktiskt en bra film! :) men nu ska jag ta och sova, om det nu går. är extremt taggad tills imorgon :)
Nä godnatt nu! 

min outfit igår (onsdags)

mys outfit idag!

 

Kalas!

Nu har jag fixat mig klart, så snart ska jag dra mig och möta Hanna först sen går vi till Emma där även Moa är :)
Tur att vädret är på våran sida ikväll! Blir god mat, fint sällskap, grogg & som sagt fint väder, kan inte bli bättre!
Nej nu ska jag börja röra på mig, så klart har jag kameran med mig :)
Puss
det här är min outfit för ikväll!

Sol älskade sol

Igår ikväll umgicks jag med Emma, käkade bullar, drack kaffe, kika film & tog en promenad :)
Och idag har äntligen solen kommit till Sverige också! Har solat några timmar nu, riktigt skönt när solen kommer fram men när det blir moln är det super kallt. Ikväll blir det födesedagskalas för Emma :) Blir god mat och lite alkohol, mycket trevligt!

här är några bilder från sista dagen i Turkiet, flyget gick 10 i svensk tid på kvällen så vi badade och sola på dagen :)
pappa & ingifta morbror

bilder från turkiet!

Här kommer bilder från Turkiet! Men orkar verkligen inte lägga upp alla bilder.
Vi sov först på hotell en dag på Arlanda, så här såg badrummet ut i alla fall!
första dagarna var man vit!
men inte min kära pappa som alltid är brun!

även ullared fast i Turkiet
Godaste jag har ätit!
Pappas födesedag! Fick frukt & vin på rummet när vi kom från badet!
Gick även ut och åt på en fin resturang på pappas födelsedag!
jag och min älskade mamma!
min goda mat
pappas goda mat!
mer bilder kommer strax nu ska jag ner & äta

Sverige

Hallå där!
Har precis kommit hem och ska sova nu. Är så otroligt trött, kom hem sex i morse och vaknade elva så har inte sovit så mycket! Har haft det kanon i Turkiet. Haft strålande sol och minst 30 grader i skuggan varje dag. Fick äta och dricka hur mycket vi vela, jätte mysigt hotell hade vi också :) Och som sagt så saknar jag Turkiet, här är det så himla kallt och regn! Men ett stort plus är att komma hem till efterlängtade Emma. Gud så man kan sakna en vän så mycket. Men har spenderat hela dagen med henne idag. Nu på kvällstiden kom Simon & Pontus så åkte vi till donken för jag & Emma var otroligt hungriga, satt väldigt fint med det! Massor med bilder och mer om Turkiet kommer senare. För nu ska jag ta och sova. Godnatt på er alla!

Hemma

HEMMA! Men inte tid att blogga just nu, har haft det toppen med sol varje dag :)

En vecka

Syns om en vecka ha det bra i Sverige!
Puss


skolavslutnings kvällen!

min skolavslutning!

Fööörlåt för att jag har inte bloggat men har vart så mycket nu men skolavslutningar hit och dit och massa packning å allt! Var på lillebrors skolavslutning i onsdag och på min egen igår. Igår kväll drog ja först till pizzan och käkade med fina flickor; Emma, Hanna, Josefine & Moa! sen drog jag, hanna och Josefine till stranden för alla va där. Men Emma & Moa lär dra hem å hämta drickan först. När vi kom dit hade tydligen polisen varit där för att alla 95:or hade förstört vid cp huset så då trodde dom att de var vi så dom tog allas person nummer, men vi blev lite arg så vi sa att det inte var vi och då trodde dom på oss som tur va, blev riktigt arg där ett tag så kunde inte vara kvar så gick en bit själv. Och när jag kom tillbaka hade dom hällt ut allas alkohol utom min, aldrig vart så lycklig i hela mitt liv! Tror dom inte såg min väska, hihihi! Blev riktigt mycket folk där ett tag, hur roligt som helst!

Sen tvingade Albin och Martin iväg mig, Eddie & Marcus till nån jäkla stuga i Hyttmarken.. Så vi åkte dit och drack lite, även Henke x2 var där :) Sen vid ett gick vi hem, kändes som att det tog evigheter, plus att jag hade två pojkar vid namn Albin & Martin som bara läraaaa hålla på.. Ska nog aldrig ha skjorts på mig i alla fall inte korta ;) haha!
pojkar säger ja ju bara. Men sen kom vi fram till byn och där stod det lite folk så prata med dom ett tag.

Kom hem vid tre och då mötte ja papsen som skulle upp å jobba!
Blev ett lång inlägg de här.. Nu måste jag packa!! Ska till Arlanda ikväll. :)
Fina lillebror & hans bästavän
har så många bilder men hinner inte lägga upp dom.

sommarlov

SOMMARLOV, SKÅL!

varmt

Har hunnit med allt ja skulle göra idag! Men packningen är inte riktigt klar än.. Nu vill jag verkligen åka ska bli så skönt att komma bort från Årsunda, Sandviken, Gästrikland, Sverige! Lännngtar. Imorgon är jag ledig men jag är en sån otroligt snäll stora syster så jag ska följa med till Årsunda kyrka klockan halv nio och kolla när lillebror slutar sexan. Så lär kliva upp halv åtta, men vad gör man inte för sin kära lillebror? Får se om det går att sova är så otroligt varmt i huset. Var 30 som högst INNE i HUSET, nu är det 28 tror ja.. Hatar att sova när det är så varmt.
Nej nu ska ja sluta klaga på värmen jag som har längtat efter sommaren och det första jag gör är att klaga, typisk svensk? 

Aja nu ska ja i alla fall ta och sova. 
NATTI

lördags

Här är min outfit från i Lördags tror ja! :)

√ målat naglarna

√ Städat ur sminknecessären!

√ rensa kameran!

Sommar lov!

Hallå!
Har kommit på att jag har haft sommarlov sens i Torsdags!! Har inte nå lektioner idag bara medicin och det har jag gjort klart sen betygsprat på voms  och det har jag redan haft och imorgon är ja ledig sen ska ja bara på skolavslutningen så jag har haft sommar lov i flera dagar bara att ja inte har vetat av det haha ;)

Det här ska i alla fall ja hinna med idag! :)

  • Ta bort alla bilder från system kameran & lägga över på ett usb
  • Börja packa!
  • Rensa sminknecessären, måste ha den där stora necessären när jag åker till Turkiet
  • Måla naglarna

Vila i frid

Kom på att en liten kille dog i en cross olycka, tyckte det var så hemskt när det hände! Man blir ju lite skraj när både jag och lillebror åker cross, vad som helst kan hända!

Vila i frid Christian!

SIMON

Hallå där!
Tog en roadtrip igår med vännerna mina! Simons bror hängde även med. Åkte till stranden först och träffa Otto, Eddie och alla dom. Men sen skulle vi till Hedesunda för att det var fest där men vi kom till Valbo sen vela vi inte åka dit så vi åkte till Gävle och käka Max! Själv tog jag bara en glass för hade så ont i halsen.. Skrikit för mycket kanske, aldrig vart så rädd i hela mitt liv! Trodde vi skulle dö när vi va uppe i 160 och en bil kom ååh allt blev kaos helt enkelt, nä fy säger ja bara! Men roligt hade vi i alla fall :) Kom hem vid tre ungefär. 

Idag har jag städat friggen så den är klar. Har även funderat på vad ja ska ha med mig till Turkiet. Ska börja packa imorgon tror ja, för jag har ont i halsen och lite förkyld plus att vi inte har några vettiga lektioner så ja stannar hemma. Så då kan ja passa på och packa! 

Kikade även på big brother idag eftersom att ja missa igår men visste redan vem som hade vunnit eftersom att min lillebror vet att jag ÄLSKAR simon så det första han gjorde var att smsa! Och ja, vad ska ja säga? Ni vet att jag älskar han så blev riktigt glad över att han vann big brother! :) Men nu då? Vad händer med alla kvällar klockan 10? Kommer sakna big brother otroligt mycket, känns som att man känner dom så himla bra fast man aldrig har träffat dom haha! 

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp i skaplig tid imorgon :) Godnatt!

bara fem minuter

Blev en liten promenad och då träffade jag på Emma & Hanna så nu sitter jag med dom hemma hos Emma. Pontus och Simon kom nyss hit, vet inte vad vi ska hitta på för tok :) Nej nu ska jag vara lite social. :)

En bild på David & Martin hos Biffen :)

en vecka

Hejjjjj!
Har nyss ätit grillat och fixat mig, vettetusan vad som händer ikväll! Vi får se vad kvällen har att erbjuda,
helt sjukt att om en vecka har jag vart i Turkiet i en dag. Kanske sitter ute på någon resturang nu och käkar god mat och dricker drinkar? Gud så tiden har gått fort. Nej nu ska jag väl hitta på nått.

Fredag, Lördag

Hallå!
I Fredags kom Emil, Eddie & Marcus å hämta mig. Drog till sjön ett tag för det var folk där och även Sara var där. Inte sett henne på flera månader! Så vi åkte till Sandviken en sväng och sen till Hofors. Hade riktigt roligt med Sara! Kom hem vid halv tre riktigt mysigt natt..

I går åkte jag, Emma & Hanna till stranden och solade. Gud så himla varmt det var men i vattnet var det super kallt så jag har inte badat än ;) Sen på kvällen var jag och Emma barnvakt åt hennes systers barn! Grilla och hade mysigt med chips, annans, vattenmelon, honungsmelon & dricka. En riktigt festlig lördag :) 

Just nu sitter jag i sängen och ska nog kika på big brother som jag har missat i två dagar nu! Det är ju även helg idag också så får se vad jag hittar på ikväll :) Hoppas på nått skoj!
Hejjjs

Hundvakt

Blev inge fotboll vid strandbaden ikväll. Det var tydligen fotboll på tevän och det vill alla se utom jag, Emma & David så vet inte ja vad vi tre ska hitta på! Mamma är just nu ute med gohjärtat, är ju hundvakt men mamma ville ha han nu så då kan ja dra iväg :) Nej nu ska ja nog åka till Emma! Ha en solig och fin fredag kväll.

bilder








var ute med lillebror i skogen för ett tag sedan, hitta på ett träd med massa hål i!












första fisketuren

Hallå!
Igår kväll åkte jag och Emma och fiskade. Hade riktigt mysigt faktiskt och kom hem i tid för en gångs skull så idag vaknade jag tio. Gick ut och sola, gud så varmt och skönt det är. Har precis blivit klar med garderoben, lär ju städa ur den så man får plats med sommar kläderna. Har för liten garderob.. Ikväll kanske det blir lite fotboll med några vänner, ska även vara hundvakt åt gobiten min ikväll :)

Här kommer bilder från igår



























 och jag fick dom ända fiskarna igår, eller aa var ju bara två men var otroligt stolt ;)

världens bästa

Hej på er!
Hoppas ni har haft en toppen kväll. Det har i alla fall jag haft, jag och Emma cyklade till mina kära kusiner Andreas och Tobias. Och där var även David. Dom har precist ätit klart när vi kom, jag och emma gick ut och gick med gobiten min. Klart man ställer upp för kusin när inte han orkar gå ut med hunden! Fick två cider av han för det, snäll han! Har i alla fall haft det super mysigt blev lite kyligt på altan nu. Nej nu ska jag ta och sova, en ny dag imorgon och hoppas på fint väder så man kan sola lite :)
Puss & godnatt
världens bästa! Visst är det jobbigt i sånna här stunder men det kommer gå över med tiden

500 miles

Började kvart över nio och slutade 20 i elva, nog var det skönt allt men lite ovärt! Men åkte i alla fall till min moster jobb för hon slutade tolv. Sen gick vi och käka tack världens bästa moster. Sen gick vi på stan en sväng och kika. Vid tre åkte gick jag till mammas jobb och åkte med henne hem. Just nu väntar jag på att Emma ska ha ätit klart så jag kan umgås med henne. Vet inte vad vi hittar på, skulle vara mysigt att fiska får se hur det blir :)
Hoppas ni får en fin kväll!

första juni

Godmorgon!
Just nu sitter jag i skolan har fått i mig en kopp kaffe så nu blir man lite piggare :) Har precis haft svenska hade betygsprat och käkade glass! Nu väntar vi på våran kära matte lärare som är såå långsam, vi ska bara ha betygsprat där också sen slutar vi för dagen. Lite värdelös dag men men. Och nu är det lång helg också, skönt!
Tror jag avrundar här, hörs sen :)
10 dagar kvar

RSS 2.0