Galet

Hej! R och jag klev upp strax före sju, åkte till skolan sen. Gick väl som vanligt! Åkte hem på 20 över 3 bussen la mig på soffan och sen vid fem åkte vi till Sandviken och käkade, jag och min kära familj! Sen gick vi och kolla på Sandviks raketer, gaaaaalet säger jag bara! Fyfan värsta jag har sätt! Grymt säger jag bara, grymt!

Det börjar närma sig!

20120130

Slutade kvart i tre men satt kvar i skolan med r och pratade lite, sen vid fyra kom mmama och hämtade mig. Vela inte åka buss idag! Vill aldrig åka buss.. Speciellt inte på vintern! Nu sitter jag i alla fall i köket och ska snart duscha och äta sen kommer R hit, blir även att han sover här i natt! Mysigt :) Blir nog flera inlägg senare.

Måndag morgon..

Godmorgon! Trött som ett as som vanligt! Ikväll ska jag gå och lägga mig åtta. Har sovmorgon idag så de var ju lite skönt i alla fall :) nu ska jag äta klart!

Före & efter

Före & efter. Men är mycket mörkare än vad det är på bilden. Godnatt

R

Hej! Igår drog vi till Patrik på förfest sen gick vi alla till pizzan, hade mycket trevligt och träffade gamla vänner! Sen kom även R hit, drog på efterfest och sen gick jag och R hem. Somnade vid halv sex kanske och vaknade nio-tio så har inte sovit super mycket men huvudsaken att han sov med mig. Han åkte hem vid tolv-ett, då gick jag in och sov ca tre timmar. Åt och sen gick jag till Louise, har varit där hela kvällen nu, kikat på film och pratat en massa från igår :) förresten så var jag nykter igår! Eller ah drack två öl bara! Så jag mår super bra idag, ;) nej nu ska jag lägga mig i soffan med mamma :)

lördagkväll

Hallå där! Var till sandviken med min käre familj och käkade på american riktigt gott & trevligt. Just nu sitter jag hemma hos Louise och hon fixar sig för fullt, sen bär det av till Patrik för förfest sen blir det nog till pizzan :)
- Ha en trevlig kväll!

VILL HA NUUU!

Tumblr_lyhzsadsnf1rn4bsio1_500_large

 

Tumblr_lyfwkfm3io1qinebpo1_500_large

 

Tumblr_lyi71icoes1r8tn4qo1_500_large

 

Girl-photography-portrait-tattoo-tattooed-favim.com-278947_large

Helg

Hej! Igår hann jag inte blogga, eller jag tänkte väl inte att jag hade en blogg igår.. haha! Men slutade 20 över 10 tror jag hon va igår. Redovisa bara sen fick vi sluta. Åkte hem på fem över ett bussen, käkade lunch med Emelie i årsunda =) hade mycket att prata om! Sen gick jag hem och la mig på soffan och kikade på några avsnitt av One tree hill och efter det blev det mat & sen kom pojkarna Robin & Calle, efter en liten stund kom min saknad vän Sara hit. Så underbart att se henne igen. Sen åkte vi och hämta Louise satt där ett tag och sen tillbaka till min frigge. Senare på kvällen så åkte vi till Kristian och Marielle för där var även Martin & Biffen. Hade riktigt roligt =) Var hemma vid två.
Idag vaknade jag vid ett tror jag hon va! Om det inte var senare. Har färgat håret så har precis sköljt ur det, får se hur det blir :) Ikväll lutar det nog mot skridskor, haha! Har inte åkt på hundra år.. Får väl se hur det går. :)

En bild som väcker fina minnen i rättvik med min fina Madde!

Bärry

Godmorgon! Har nyss tagit på mig jackan och ska snart börja gå till bussen så frukosten får jag äta i skolan. Roligt att man börjar 10 och slutar elva... Mina bussar går ju verkligen varje kvart ;) nä nu ska jag börja gö mig klar till att gå :)

NYTTIGT

Gick ut på en Powerwalk med Louise som jag inte har träffat sens i söndags! Hade en massa och prata om så tiden bara flög förbi och vips så hade vi gått sex km! Gick in och duscha och sen la jag mig i soffan och drack en NYTTIG smoothie, som jag gör varje kväll, N Y T T I G! Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Har en lektion i morgon börjar tio och slutar elva, älskar skolan ;) hörs i morgon! Godnatt

En bild på mig från i måndags

teori

Har nyss ätit kycklig och en massa sallad =) Gotti gott gott! Sen nu ska jag smälta maten lite efter det blir en powerwalk med Louise. Har även skrivit klart uppgiften på svenska b, skönt att ha det gjort! Nä jag har väl inte så mycket att skriva.. Jo! Jag hade min första terori lektion idag med klassen. Känns skönt att äntligen börja med körkortet. Men jag behöver inte få det direkt när jag fyller 18 för det kommer jag inte hinna med. Men det är i alla fall skönt att börja =)

Dans

Hej! Blev inge bloggade igår för först va jag i skolan och vid tre kom R och gjorde mig sällskap till kvart i fem snäll han! Sen gick jag till lokalen och mötte upp mamma sen va hon tränare på linedance och sen klockan sju va det min tur att dansa :) så kul!! Hihi.

Nu har vi lektion, sen äcklig mat!
Lillebror på bilden

Hjältar

Har kikat på "mot alla odds" sen "veckans brott" men jag somnade så nu ligger jag i sängen och ska sova, förstår inte varför jag är så trött för? Aldrig varit så här trött i hela mitt liv! Kanske börjar bli sjuk? För har super ont i halsen... I alla fall den där serien mot alla odds är hur bra som helst, vilka hjältar säger jag bara! Nej nu ska jag sova, har en extra timmes sovmorgon också skönt! Godnatt

pluggandet

Åkte hem med mamma min, slutar halv fyra ungefär så pratade med Jennhy en stund innan mamma kom :) Har nyss ätit och nu ska jag försöka plugga.. Så svår uppgift eller så är det jag som är helt trög i huvudet? Haha! Men jag hatar när man ska skriva en berättelse och förklara hur doktorn och alla gör när en kvinna har bröstcancer. Vill hellre skriva bara om själva bröstcancer som en uppgift, och bara skriva fakta! Men aja, ska i alla fall försöka klara det här nu :)

School

Har haft matte b nu, orkar inte med sånt! Plus att vi har en ny lärare som pratar om allt annat utan matte.. Nu sitter vi och väntar på lunch! Hungrig.

Godmorgon

.... Har nyss tvingat i mig en macka, snart blir de att knalla iväg till bussen. Börjar dagen med matte b.. Värdelöst! Sen världens längsta hål timmen. Aja nu ska ja borsta tänderna :)

Så här ser jag ut idag!

Trötta

Känner redan i låren fast jag inte gick långt, jäkla bra skor! Nu dricker jag smoothie och kokar ägg tills i morgon bitti :) sen ska jag lägga mig rak lång på soffan, eller kanske i sängen? För är riktigt trött!

Negativ

Gick inte att somna om så efter en timme pallrade ja mig iväg till bussen. Somnade till som tätt, så trött!! Sen var våran lärare 35 min sen till lektion, gick upp och kolla om vi hade nån lektion så sitter hon och fikar(?!) hon trodde fortfarande att vi hade gamla schemat, virriga lärare! Hade även naturkunskap heeeeelt värdelöst, hatar det! Ser att det är blev ett negativt inlägg... Aja! Sitter just nu och har på mig mina fina nya skor :)

livet älskar mig..

Hallå! Har fått fina kommenterar och sms att jag ska börja blogga, Isabell skrev att jag skulle sluta ragga och blogga ;) Men ska försöka göra båda två! haha. I lördasgs så åkte jag till Sandviken. Robin, madde & Anders kom och hämtade mig vid halv sju ungefär. Åkte till Madde och kikade på tevä, sen kom det lite folk och dom började dricka. Bara jag & Robin som var nykter ;) haha. Sen skulle dom på krogen så då åkte vi hem till mig och Louise kom över en sväng. Sen gick vi och la oss vid tre, somnade inte förns halv fem ungefär, vaknade ganska tidigt på söndagen. Så igår var vi ganska trötta! Vid ett tiden åkte vi till Louise och kikade på film, har väl inte hänt så mycket annars =) Men ska i alla fall bli bättre på att blogga ;)
Och idag är jag iiiiiiiinte glad! Var så trött igår så gick och la mig super tidigt, så jag missade att min klass skrev på facebook att vi sovmorgon idag. Så jag klev upp ungefär vid sex och var döende, aldrig varit så tröött i hela mitt liv! Så nu när jag har gjort mig klar och tvingar i mig frukost så ser jag på facebook att vi har sovmorgon till tio.. Älskar mitt liv! Men ska försöka sova en liten stund, som aldrig kommer gå..

Varje litet ögonkast

Hej! Har inte skrivit här så mycket nu. Igår hade vi en lektion från kvart i tio till halv elva tror ja? Helt ovärt.. Varför ska man ha en lärare som är politker för? Visst riktigt skönt att vara ledig och så, men ibland hör ingen av sig så man sitter i skolan i onödan.. Aja! Åkte på fem över ett bussen la mig i sängen och sov lite. Sen vid sju gick jag till Louise och då kom Robin & Calle, åkte till Johan och hade riktigt trevligt! Sen åkte vi till staffan men vi stod bara ute och prata, myste. Kom hem halv två nånting, somna på en gång!

Vaknade tio(?) Konstigt nog.. Brukar aldrig vakna tidigt! Men så åkte vi till valbo jag och mamma =) Kom hem med lite små saker =) Bilder kommer sen. Nu ska jag snart äta, eller ja vid sex kanske. Sen ska jag jag till Sandviken och umgås Robin, Madde & anders. Ska bli så trevligt så :)

6

Gick en Powerwalk på sex km, och vi gick riktigt fort. Får så himla ont i smalbenen... Inte skönt! I skolan idag så var vi på studiebesök på onkologen där dom behandlar cancer patienter. Sen åkte vi till skolan hade lektion i 20 min sen åkte vi hem. Åkte på fem över ett bussen, riktigt skönt! Nu ligger jag i sängen och ska sova. Skönt att somna i tid :) godnatt!

Smoothie

Nu drar jag ut på en Powerwalk med Louise!

Linedance

Hej! Hade en till ovärd skola att gå till idag... Men men! Har även fått nytt schema som gäller nästa vecka v ä r l d e l ö s. Efter skolan gick jag till lokalen där vi dansar linedance, väntade på mamma sen gick vi in. Och hon är tränare åt några andra som är bättre än mig så fick sitta där och kolla på sen kvart i sju var det äntligen min tur att dansa! Alltså fyfan vad det är roligt
!!!!!! Dör :D nu ska jag dricka smoothie, mums!

God natt

Godkväll! Ligger just nu i sängen och ska sova, imorgon har jag lite sovmorgon som jag har varje onsdag :) sen efter skolan ska jag till mammas jobb och sedan kolla när hon är tränare åt dom som dansar linedance som är lite bättre än mig, sen är det min tur att dansa ;D kul! Godnatt

Powerwalk

Hallå där! Idag kom bussen i tid för en gång skull. Hade matte b sen redovisade jag en sak på psykologin som tog tio minuter sen hade vi ingen mer lektion.. Åkte hem med Louise klädde på mig tränings kläder och sen drog vi ut på en ca 6 km lång Powerwalk! Tog inte ens en timme så vi gick skapligt fort. Kändes i benen :) nu ska jag kika igenom linedance danserna tills i morgon, hihi kul :D

Så här blir mitt hår när jag har varit ute och gått.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta!

20120117

Hallå! Igår stod jag och Louise och vänta på bussen riktigt länge, men den kom aldrig! Så en ringde till xtrafik och dom sa att dom hade ställt in dom flesta bussar idag och jätte många stod i diket för dom hade kört av vägen.. Och jag vägrar åka buss då, plus att den inte kom så vi blev hemma igår. Var hos Staffan och kika på tevä hela dagen. Sen på kvällen kikade jag på idrottsgalan, blir ju bara arg när man ser på det! Hur kan en häst hoppare vinna?! Ringde 1000 gånger på Hellner, han är mycket mer värd det! Men aja...
Nu sitter jag i skolan och har haft matte b, börjar vid ett igen ... Och då ska jag redovisa nå skit. h a t a!!


ny design

tryck på f5 några gånger om du inte får fram den! :)

gick powerwalk i det fina väder

tänd ett ljus

Juuuustja! När jag och min moster var ute och käkade i torsdag så kom några och spelade för oss, och det cooola va ju att han som sjöng är känd och har gjort massor med låtar som t.ex. tänd ett ljus! Och han som har svart långt hår spelar i refreshments :)

Min helg

Hej på er!
Fredag: Var ju som sagt ledig då, åkte med Louise och Staffan in till Sandviken så släppte dom av mig vid Jossan och där lokalen var. Gick dit och då var även Emma K där, sen drog vi till pizzan och käka med Stoffe. Efter de tillbaka till lokalen och då kom det lite folk =) Fyra från min klass och sen var det andra folk med. Åkte hem vid elva och då drog jag på efterfest hos Pant. Åkte med Emil klockan två hem. Hade super trevligt!
Lördag: Vaknade av dom här härliga smsen från herr Andersson!
Vid halv sju kom Jossan, Julia & Lisa hit och förfestade, sen skjutsade min kära mamma oss till Hammarby. Var stramt ibörjan men sen så drog vi upp på dans golvet och dansade hela kvällen! Hade jätte trevligt och blev inte bråk ( vad jag såg i alla fall) så det var rätt skönt =) Mycket nytt folk man lärde känna och även gamla vänner som man inte träffat på jätte länge. Som sagt så var min kväll helt toppen!
Söndag: Idag är man som sagt sliten, men det ska man vara på Söndagar för söndagar är värdelösa.. Har inte gjort så mycket idag mer än att legat i soffan och ha haft världens mensvärk! Nu ska jag kika vidare på datorn och sen ska jag mysa framför tevän med min familj. Hoppas eran helg har varit bra!
fredags bilder
Isabell & Josefine 


Emma












Lördag:









20110113

Hej! Blev inge bloggade igår, men i alla fall så var jag i skolan från 10-11.20 sen fick jag helg!! Riktigt skönt, så gick till stan och käkade ute med min moster. Mysigt och nyttig mat för en gångs skull =) Åkte hem på fem över ett bussen och jag vela verkligen inte åka buss hem men den här chauffören körde mycket bättre. När jag kom hem gick jag och Louise ut på en powerwalk, är så duktiga hon & jag :) Gjorde inte så mycket mera igår, la mig faktiskt före elva igår fast jag är ledig idag. Så nu är jag riktigt utvilad bara att jag har super ont i huvudet.. Hoppas på att det går över bara! För ikväll blir det tjej middag först och sen blir det lite partaj =) Kommer bli super!

döden upplevelse

Igår så var bussen riktigt försenad, men tillsslut kom den! Gick bra i början men sen när vi var vid macken började allt.. Skulle stanna vid busshållsplatsen där vid macken men han körde så fort så bussen bara gled, och precis då får vi möte av en lastbil som kör ganska fort och bussen svänger mot lastbilen för att inte vi skulle köra ner i diket och hela bakspegeln flög och det var så nära att jag och louise skulle få på oss lastbilen för vi satt precis där.. Sen gled bussen längre och längre bort till ett djup dike och vi va bara några centimeter från att köra ner där och då hade vi inte stått på hjulen kan jag ju säga.. Sen körde vi över rondeller i Sandviken, på trottoar kanter och stolpar och vette gud allt! Har i alla fall aldrig varit så nära döden i hela mitt liv. Låter fjolligt men om ni skulle ha varit med själv så hade ni förstått. Är glad att jag sitter här idag! Nää usch vill inte åka buss nå mera..

Tränings dag!

Heeeej! Gud vad jag har tränat idag, plus att jag jag har träningsvärk från igår. Va i skolan och hade idrott, världens jobbigaste idrotts lektion!! Fyfan vad jobbigt men jäkla så skönt de va efter. Sen gick ja till mammas jobb och käkade middag där och sen åkte vi och dansa linedance, mamma har ju dansat hur länge som helst och nu är hon hjälptränare så nu testade ja på idag och fyfan vad kul och jobbigt det var! Så jäkla coolt med country stil, i love it!! Nu ska ja sova, helt slut i kroppen :D

Tipsa mig

Var ingenting på tevän nu på kvällningen så ligger i sängen redan, men skönt att komma i tid till sängen också. Imorgon har jag äntligen sovmorgon! Som jag har längtat. Men i alla fall så vill jag ha tips på goda och nyttiga måltider och mellanmål, så skulle vara jätte snällt om ni kunde tipsa lite!! :) nu ska jag faktiskt sova, godnatt!

Träning

Hej på er! Helt onödigt att åka till skolan idag hade knappt någon lektion.. Hade matte och då gjorde vi knappt nå mycket och sen hade vi psykologi och gjorde ingenting.. Åkte med Louise och Staffan hem skönt att åka bil! När jag hade ätit middag tog jag och Louise en Powerwalk riktigt skönt! Så nu har ja ätit banan, apelsin och druckigt vatten :)
Duktigt linnéa, nu kikar jag på allsång på Skansen, geeeeee mig sommar!!

Första skoldagen 2012

Ja som sagt så var det skola idag.. Var riktigt segt att gå upp från min varma säng när mamma säger att det är minus femton grader ute, brrrrr! Riktigt kyligt. Var seg skoldag som vanligt, gjorde ingenting. Efter skolan gick jag och Louise till gymmet och skulle gymma men gym är ingenting för oss bönder ;) så vi slutade och gav tillbaka korten, så nu ska ja börja träna hemma istället. Vi ska ut och gå varje dag och äta nyttigt :) så efter vi hade ätit middag gick jag och Louise ut på en Powerwalk, jääääkla så fort vi gick och Gud så skönt det var :) men nu ska ja sova. Godnatt

Söndags mys

Go'kväll! Ligger just nu i sängen, för i morgon är det school som gäller.. Usch vill vara ledig och sova! Men men, ju snabbare det går desto snabbare kommer ja till min födelsedag!! Bara två månader exakt kvar nu, helt sjukt!! Har i alla fall myst med hela familjen kväll, ätit morötter, gurka och dipp mums. Nej nu ska ja väl ta och sova får se hur de går, vaknade ju inte jätte tidigt.. Godnatt

Mys

Mobilblogg

Hade det riktigt trevligt hos My igår! Har inte träffat Magda på vet inte hur länge och My har ja inte heller sett på länge så det var trevligt att träffa dom! Kikade på tre filmer och sen kom Malin och hämtade mig, tack för skjutsen du är bäst! Nu sitter jag i sängen, har nyss vaknat och ska väl gå ner och äta nått. Ska riktigt njuta av sista dagen på lovet..

En bild från i fredagens festligheter

Bra slut på jullovet

Hej! Har inte bloggat nått idag heller pga att jag är så sliten, förstår inte hur jag kan bli så bakfull?! Det är ju nå fel. Vill ALDRIG se mer alkohol. Men i alla fall så gick jag och Louise till Patrik igår på kvällen och där var Patrik och Lingvall, sen efter en lite stund kom Emil. Lite senare kom min snälla mamma och skjutade upp oss till Pant. Satt där och drack och hade super trevligt, ramlade inte folk då & då. Hade riktigt kul. Åkte hem vid fem med Madde, lingvall och två andra pojkar. Mådde så jäkla illa, tror de där vinet jag fick av Louise var dåligt eller nå så har suttit sittandes och sovit.. Var icke skönt och rekomenderar det icke!! Vaknade vid tio och hade världen nackspärr så då la jag mig ner och sov. Vaknade kanske halv två och gick ner och till kylskåpet och bara önskade att det var nå gott där inne och där stod det två underbara räkmackor som min älskade mamma hade gjort åt mig. Världens snällaste!

Har kollat på film med familjen sen när dom kom hem från valbo. Och nu sitter jag hos My i Sandviken och snart kommer Magda! Kommer ha det mysigt här ikväll, kika på film och bara prata en massa =) Blev en lyckad helg trots allt. Ett bra avslut på jullovet =)

Festligheter

Hej! Sitter hemma hos louise nu, ska dra vidare till Putte nu och sedan vidare mot festligheter :) Har varit till farbror min idag och firat kusin och lillebror som har fyllt år =) har inte tid att skriva nu. ha en toppen kväll puss :)

Lasse

Hejhej! Vaknde runt halv ett tog en dusch och sen åkte jag och Emelie till färnbo och käkade lasse burgare. Mums! Skulle egentligen på dans i färnbo ikväll men blev icke så.. Får se vad som händer =) Kanske åker dit ändå med grabbarna grus vem vet? :) Hoppas ni får en trevligt kväll i alla fall!

Smurfar

Hej, blir inte så mycket skriva här.. Men aja, har städat rummet och pluggat till körkort idag sen vid fyra gick jag och lillebror till mormor å morfar och käkade pären, fläsk och löksås finns inge godare!!! Helt underbart gott. Sen drog jag till Louise och sen gick vi till Staffan. Har kikat på nya smurfar filmen, riktigt bra faktiskt haha :) men nu ska jag sova, natti natti!

Godmorgon

Godmorgon! Det är så otroligt skönt att bara ligga i sängen och dra sig några timmar. Idag händer det väl inte så mycket som vanligt, ska nog umgås med Louise. Inte gjort det på några dagar nu :) och det luktar nybakat, ska gå ner och kika vad mamma gör för gott! Ha en bra dag.

mys

Nu ska jag gå ner och mysa framför tevän med min familj.
Ibland är det riktigt härligt!


GRATTIS LILLEBROR!

Igår fyllde min underbara lillebror hela 14 år! Gud så åren går fort.
Gattis ännu en gång världens bästa!


Nyårs outfit

nyår

Hej, ja som ni såg i mitt inlägg igår kväll så är jag helt död. Och känner mig fortfarande seg sens lördagen.. Helt sjukt! Men aja nu ska jag berätta hur min nyår var, började med att jag åkte till Patrik vid sex och där var vi några stycken som käkade trerätters. Gud så gott det var =) Tack Patrik, Emil & Jonathan för den goda maten. Sen kom det lite mer folk för förfest, så drack där tills klockan var tio- halv elva kanske? Och då gick vi ner till IP. Var riktigt roligt där, dansa och hade super kul! Men blev nog lite väl mycket för mig.. så kommer inte ihåg världs mycket men det är ju bara nyår engång per år så då lär man väl få ha lite kul ;) Kom hem vid fyra, fem tror jag.
Fick inte så många bilder själv, så snodde några från Josefine & malin  och hoppas på att det är lugnt! :)
Förfesten
Madde och Jonas



Emil är på g!


Fest på IP
12 slaget, här fick jag en smällare i magen. Inte skönt så jag rekomenderar det inte =)




älskar er mina fina vänner, även fast jag ser ut som jag har supit i 30 år!






jahhha?


jag och min underbara vän Malin


ursäkta bilden men jag får faktiskt skylla på fyllan nu!

Mer bilder från mina julklappar

Platt- och locktång
ring
Högtalare till mobilen
Dataplatta med fläkt, super bra!
Form och färgning av fransar och ögonbryn plus en ansiktsbehandling!

Fick även en plånbok som jag inte har knäppt kort på ännu, och fick även 3000 kr =) Blev riktigt nöjd med mina julklappar!

Dör

Hej. Har inte bloggat nått idag och tänker inte skriva nå mycket här heller... Blev för mycket igår säger jag bara och har nog aldrig varit så bakfull i hela mitt liv. Vill spy på allt. Godnatt

RSS 2.0