bilder från gårdagens festligheter

Nu på kvällningen har jag umgåts med Louise även fast förkylningen är i fullrulle! Har bara myst med chips och dricka framför tevän. Pratat en massa strunt :) Nu ligger jag rak lång i sängen och funderar på om jag ska sova eller kika på nå skoj på datorn =) Får se vad jag hittar på! Här kommer det i alla fall bilder från igår. Godnatt på er!
förrätten
'
min otrolig goda grogg
här kommer det bilder på två onyktra tjejer, men det bjuder vi på!
Min underbara vän Emelie & lilla jag.

Slit

Hej på er! Hade super trevligt igår kväll, för åt vi trerätters med mammas släkt fick pengar av morbror och hans fru och fick en jätte fin klänning av mina kusiner som tyvärr inte storleken passade... Men vi har bytt nu så hoppas den kommer snart! Senare åkte jag till Louise och efter det gick vi till pizzan och hade anmält trevligt med massor av folk :)

Idag har jag bara legat rak lång i soffan och knarkar halstabletter! Sliten och förkyld ingen bra kombination! Men nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen så jag blir lite piggare

Love you!

Fixad och klar

Sååå där! Nu är jag redo för att åka och äta god mat och fira morfar och mig. Blir inge stor firande för mig utan blir mest för morfar. För när jag fyller så kommer dom flesta från släkten men inte alla så det är därför dom ska fira mig :) Sen ikväll slår vi klackarna i taket och kör som aldrig förr!

Min outfit för ikväll

Blir nog att jag klickar hem den här skönheten

12 dagar

Hallå där! Sitter i kökssoffan, eller rättare sagt så ligger jag ner, mår inte super bra idag! Känns som att jag har feber men det skiter man väl i! Ikväll ska vi fira min morfar som fyller år och även ska dom fira mig lite grann. Ikväll lutar det mot wallis, bror ju på om jag är sjuk men annars så :)

L.O.V

Heej! Har nyss kommit hem och nu ligger jag i sängen och ska väl snart sova, kanske ska kika på några avsnitt av one tree hill? Slutade i alla fall 20 i elva idag och då fick jag LOV jäklar så skönt det är!! Firade det i alla fall med att jag och min moster gick ut och käkade på lunchen gott som tusan var det! Åkte på fem övet ett bussen hem, la mig i sängen och kikade på film. Helt slut i kroppen pga förkylningen. Nu på kvällningen har jag umgåtts med Louise, kusin & Kim. Hade mycket trevligt, kikade på film i friggen och bara tog det lugnt :) Tycker det var en bra start på detta lov =)

13 dagar

Godmorgon! Har nyss försökt få i mig en halv macka, får ju inte ner nått i halsen men men! Idag får vi äntligen LOV!! Slutar 20 i elva och sen har jag ett helt lov att se fram emot :D

Laddar natten med nässpray

Godkväller! Ligger i sängen och är super trött, somnade på soffan nere så mamma sa åt mig att vi skulle gå upp och lägga oss. Och det gjorde vi rätt i för Gud så skönt det var att lägga sig i sängen! Har inte hänt så mycket nu på kvällskvisten, körde bil hem från Sandviken bara. Men nu ska ja sova, har laddat natten med halstabletter och nässpray! :)

Min sköna outfit idag

körkort

Hej! Sitter i skolan nu och har körkortsteori, går väl inte super bra men inte super dåligt heller ;) Haha. Efter jag har slutat ska jag till Lovéns och beställa mera körlektioner!! :DDD HIHI. Lycklig. Nej nu måste jag fortsätta så jag får de här förbannade körkortet nån gång...

Världens stoltaste tjej

Rubriken!! Är så stolt över mig själv för att jag satt mig i lovéns körskole bil och åkte, startade i backe, backade upp för en backen, och vette Gud vad vi gjorde! Nog de roligaste ja ha varit med om!! Haha galen. Men jäkla va stolt ja va över mig själv, vela verkligen inte sätta mig i bilen först men det gick så bra :DDDDDD efter körskolan så dansade ja som vanligt super kul som vanligt ;) körde sen hem också :) nu ligger jag i sängen och halsen håller på att dö.. Hoppas på att bli friskare! Godnatt

magen

Hallå på er! Är just nu hemma, hade psykiatro på sista lektionen men fick sluta tidigare som tur va så hann med 20 över tre bussen :) När jag kom hem mådde ja inte super bra.. Fick ont i magen igen och mådde illa, sällan! Men nu är det i alla fall bättre, har bara ont på vänster sidan av magen. Imorgon är det onsdag, kors i taket vad fort dagarna går! Och snart är det lov och sen fyller jag 18!!!!! HIHI. Nej nu har jag ricinolja i håret så ska hoppa in i duschen nu =)

förfesten

Två bilder från "förfesten" hos Jennhy :)

kusin

Hej! Sitter i skolan nu och har nyss haft Matte B och nu har vi världens längsta hål timme till klockan halv ett.. Får väl sitta här och nörda som vanligt ;)
- Såg även att min käre kusin var med i tidiningen idag!


Outfit

Godkväller! Nu ligger jag i sängen och myser ner mig riktigt ordentligt. Bara fyra dagar kvar till LOV. Har kikat på familjen annorlunda och 30 grader i februari. Skulle kika på big brother men är för trött, så godnatt på er!

Min lilla outfit, älskade och sköna baseball tröja

Hamburgare

Hej! Igår så var jag på isen som sagt hela dagen och kikade på isbane tävling, mår ju som en gud när man är där! Men hjälpte även till att stå och sälja hamburgare för att få in pengar till AMF (arbetarnas motorförbund) så nu vill varken jag eller mamma se några äckliga hamburgare i våra liv! Har även drömt om dom där 400 hamburgarna.. Blää! Åkte dit vid tio och kom hem halv sex på kvällningen. Men skönt att man va ute hela dagen :)
Varit i skolan idag och haft lektioner som vanligt, bara den här veckan kvar sen sportlov!
Nu har jag kikat lite grann på datorn och ska väl snart äta. Händer inte så mycket mera här!

Trött

Nu ska jag sova! Helt slut efter en hel dag ute på isen, ett stort grattis till min käre kusin som kom tvåa idag på isbane sm! Riktigt stolt :)

Uppe med tuppen

Godmorgon! Igår kväll var jag bara hemma hos Louise och kikade på film hade riktigt mysigt :) mamma kom in och väckte mig nyss, nu ska ja klä på mig varma kläder och sedan till sjön och förbereda allt till sm isbane tävlingen! Håller tummar och tår för min kusin och morbror, så jag kommer inte kunna blogga på hela dagen för jag ska även hjälpa till där idag! Pussa

tjejmiddag 3/2

Bilder från tjejmiddagen som blev en fest hos Julia den 3/2
orkar då inte lägga in alla bilder för det är nog över två hundra..

bilder från kungsgården

Som sagt så firade vi Simone och Julia igår i kungsgården, mådde inte super bra eftersom att jag var sjuk i torsdag.
men gjorde mitt bästa haha! Sen åkte jag till Årsunda på efterfest, gick ca fem km hem med mina käre vän
Marcus. Jag va skit rädd och han va skit full.. haha! Men jag kom hem tillslut, och när jag väl skulle knyta av mig
skorna så hade snörena frysit så jag fick inte av mig dom så lära värma snörena innan jag kunde knyta av mig dom. hhaha åååh... Aja här är i alla fall bilder från igår!

Bilden säger allt..

Nuuuu kör vi!

Feeeeest

Nu har jag precis blivit klar, snart mat och sen åker jag till snygga jennhy och förfestar där! Sen drar vi och firar Simone och Julia :D så ikväll blir vi fulla för Simone och Julias skull! Ha en toppen kväll för det ska jag ha!

Dusch

Nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag blir lite piggare, klev ju upp skit tidigt idag även fast jag var hemma. Så hoppas på att jag blir piggare :) sen blir det massor med fixande till festligheterna ikväll :)

Julia som taggar tills jag fyller 18!

Förgiftad?

Kom och tänka på att jag kan ha blivit matförgiftad också! Eller så var det för att jag skulle ha haft mens men hoppade över den, för fick mens värk och sånt och åt ingenting igår heller... Men det är då inte magsjuka! Pigg som en lärka nu :DDD

Sjuk??

Hej! Igår när jag va i skolan så blev jag skit konstig, blev jätte yr, mådde illa och kallsvettades. Så jag lära gå ut på sista lektionen, ringde mamma så hon kom och hämtade mig. Mådde fortfarande skit illa och höll typ på att dö. När jag kom hem la jag mig och sov i min säng sen när jag vaknade spydde jag men det kom inte upp nått (skit konstigt) sen spydde ja igen vid åtta tiden men kom inget då heller. Så gick och la mig för trodde att jag hade magsjuka men det hade jag inte mina vänner så ni i klassen behöver inte vara oroliga! För har inte spytt nått i natt och mår bra nu, vet inte vad det var för fel på mig :ss men är hemma idag för säkerhetens skull, hoppas jag är frisk tills ikväll!

skolan

Hej på er! Sitter i skolan just nu, har arbetsmiljö och säkerthet finns väl inge tråkigare? Usch ja! Slutar sent idag och sista lektionen har jag trafikkunskap. Och imorgon är det freeeeeeedag, längtar och taggar ihjäl mig! Men nu ska jag väl fortsätta med det här trökiga arbetet.. Puss
- säger som louise, fuck you school

Mobilblogg

Som ni vet så blir det dåligt med inlägg på onsdagar eftersom att jag dansar då! Och nu ska jag sova för är så otroligt trött! Skriver i morgon, natti!!

Alla hjärtansdag

.... Är överskattat! Det tycker i alla fall jag. Man blir bara tjockare.. Fått godis hjärtan av mormor å morfar. En bakelse från mamma några chokladhjärtan och vettegud allt! Har i alla fall varit ute med Louise på en Powerwalk, jäkla va skönt de va, gick nästan sex kilometer tog inte en timme men glömde stänga av appen så man ser hur långt man har gått men men! Nu ska jag sova, såååå otroligt trött även fast jag sov till tio idag.. Godnatt!!

Att allt ska vara så svårt

Godkväll! Ligger just nu i min sköna säng och bara njuter över att jag har en sån otroligt lång sovmorgon imorgon! Har varit i skolan som vanligt idag. Sen kom r till mig och vi pratade.. Sen gick jag till Louise och pratade med henne. Att allt ska vara så svårt.. Men nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag i morgon!

Bild från i söndags

Mobilblogg

Hade super roligt igår! I alla fall i början, åkte till Järbo med brudarna. Va nyktert för mig Emelie och Sara va faktiskt riktigt skönt och vi hade roligt ändå! Träffade mycket trevligt folk där som man inte har träffat på ett tag :) när vi åkte hem åkte vi till pant ett tag och kika bara, sen åkte jag och Emelie en sväng i 240, satt och prata ett bra dag! idag så körde jag ner till sjön och kikade på när dom åkte isbana, jäkla roligt det är! Men man blir lite små nervös när lillebror åker, eller ah lite å lite höll på att dö...

Igår:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_189067379.jpg" class="image">

Isbana

Heeeej! Skriver om igår senare för nu ska jag åka ut på isen och kika på när lillebror, kusin, morbror och några till ska test åka isbanan, kanske blir att ja själv åker? :D som sagt så skriver jag senare! Puss

Rock N' Roll

Godkväller på er! Sitter just nu här med en fin vän vid namn Sara, jag har nyss gjort mig klar och nu är vi redo för Rock i Järbo! Blir att åka dit med brudarna Sara, Emelie & Louise ska bli trevligt =)
-Hoppas ni får en toppen kväll!

Trött

Hej på er! Vaknade halv två, förstår inte att jag kan vara så trött hela tiden, gick och la mig före tolv igår ju.. Aja! Har nyss duschat i alla fall, tror mamma ska klippa topparna på mig nu, dom ser inte bra ut!

Före tolv

Körde även hem från Sandviken också, gick hur bra som helst :) nu ska jag gå och lägga mig. Att komma i säng före tolv en helg är rekord för mig ;) godnatt på er!

Haha ful, men hade i alla fall en sommaraktig tröja på mig idag, super skön!

fredag innebär helg

Hej! Eller ska jag säga godkväll kanske? Som ni ser har jag inte bloggat nått. Var först i skolan från halv nio till kvart i elva, skönt att sluta tidigt men jobbigt att vänta på bussen men som tur var pappa i sandviken så jag åkte med han hem. Skönt att komma hem i tid! Sen när jag kom hem tvättade jag sängkläder, åt lunch och pluggade en massa körkortsteori! Sen vid fem körde jag in till Sandviken med familjen, gick riktigt bra. Gick på bio, blev "en gång i Phuket" kanske hur bra som helst, verkligen super rolig. Brukar vara dryga filmer men den här var riktigt bra :) Nu ligger jag och kolla på gaygalan. Ska väl sova snart, skön fredag.

arg

Blir bara förbannad när han säger att vi ska jobba till vi är 75!! 75 hela jävla år, det är hur mycket som helst! Skulle aldrig orka jobba då, då är man ju halft död. Roligt att gå med rullator på jobbet?! Idiot..

lyx

Sååå där! Nuså ser bloggen ut som den ska, och om ni inte får fram det så tryck på f5. Har varit i skolan hela dagen idag som vanligt, avslutade dagen med trafikkunskap, fick inloggning och sånt till datorn nu =) Var även och handlade med mamma på ica efter skolan, och vi båda va sugen på nå go mat så fick bli tacos på en torsdag! Lyx.

fel

Ser nu att min blogg är cp.. Kommer inte fram min header, är det bara så för mig eller för er alla?..

hur snygga skor finns det inte då?

Nelly  Shoes - EnglaNelly  Shoes - LipsiTimeless - Klueless
Timeless - LamraNelly Trend - Forget Your BoyfriendSugarfree Shoes - Frances
Nelly  Shoes - NicolinaSteve Madden - Partyy-RSugarfree Shoes - Iris

en månad!

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska gå fortare så man kan få åka hem och sova en stund och vakna till fredag! Underbart. Gud så fort den här veckan har gått, helt sjukt. Var ju nyss Lördag. Men jag klagar inte på att det går fort, närmar mig 18 mycket snabbare då! Igår var det exakt en måndag kvar till jag fyller, en månad. Vill bli 18 nuuuuuuu! Aja, idag har jag i alla fall en lång dag, slutar med trafikkunskap. Och jag ska ju lägga in dom där bilderna jag å från tjejmiddagen som blev en fest.. haha! Aja avrundar här nu.
- skulle inte sitta helt fel nu alltså! mums

Dåliht

Dååååligt med skrivet här ser ja! Är på mammas jobb nu, hade en lektion idag., mycket kul! Kunde ha varit ledig. Aja bloggar nog senare, ska käka här nu å så och sen ska jag dansa linedance :)

Väntar

Har kikat på några avsnitt av one tree hill och har nyss ätit, nu inväntar jag R. Han är väl här om en kvart :) mysss!

mässa

Hallå i stugan! Har varit en sån tråkigt dag idag.. Kunde ha stannat hemma som jag skulle göra från första början! Va på mässa i göransson med min klass och treorna på omvårdnad. Helt världelöst! För det första så var det super kallt där, för det andra så sov typ alla på föreläsningen och för det trejde så sög det helt enkelt! Åkte hem på fem över ettan för ingen orkade vara kvar, och jag har känt mig så yr den senaste veckan så trodde jag skulle svimma idag.. Konstigt! Nu har jag i alla fall skrivit klart min långa cancer uppgift! Äntligen klar, helt underbart. Så nu ska jag göra en gooood smoothie och lägga mig i soffan och invänta världens bästa R myyys
- vet att jag ska lägga in bilder från helgen också men just nu vill jag bara ta't lugnt!

helgen är slut

Goddag! Ligger i soffan och har pluggat lite. Som sagt så har jag inte bloggat så mycket. Men i fredags så åkte jag med fem över fem bussen till Sandviken, kvart i sex åkte jag med 14 bussen till björksätra och sen gick jag med My till Julia. Trodde jag skulle frysa ihjäl! När vi kom dit stod maten på borden redan och Julia, Magda & Alma satt och väntade :) Var riktigt hungrig och gott var det! Drack och hade riktigt roligt, senare kom lite pojkar och gjorde oss sällskap. Hade super trevligt! R & jag åkte hem vid två tiden kanske? Somnade sent..
Lördag: Vaknade super tidigt så har inte sovit mer än 4 timmar.. Skulle på skotercrusing först men det var 24 minus ute så vi låg kvar i sängen istället. Sen åkte han hem för han skulle fixa nått. Och runt halv ett åkte jag och min familj till sandviken för då hade det blivit lite varmare så vi kunde gå på skotercrusing, men var inte så många skotrar som jag har förväntat mig. Så vi åkte hem, la mig och vila en stund, käkade och gick till Louise med Sara. Satt där ett tag tills Robin & Johan hämtade oss så vi åkte till Johan och kikade på film. Det var 26 minus när vi åkte hem.. fyfan!
Idag har jag sovit nästan hela dagen, och pluggat! Ska väl äta middag snart och sen blir det film mys hela kvällen. 
Bilder kommer senare. Har haft en toppen helg, tack alla!

Istid

Tjena, dåligt med inlägg här? Jo tack! Men jag hann inte blogga igår för hade bråttom att fixa mig. Och nu fryser jag ihjäl så man inte skriva.. Med -26 grader ligger jag i sängen just nu och välkomnar den nya istiden, godnatt!

Bild från igår!
Jag och mysan

Tjejmiddag

Hej på er! Trodde jag var dödssjuk igår, så jag gick och la mig tidigt. ungefär vid halv elva och vaknade tolv. Var riktigt skönt att sova ut =) Och idag är jag friskt som en nötkärna! Eller ah ont i halsen men det har jag hela tiden.. Men ingen migrän och inga blåsor på tungan! :) Nu ska jag gå ner och duscha och sen blir det att börja fixa sig, ska försöka hinna med 15:55 bussen till Sandviken, för då blir det tjej middag och alkohol på schemat! Ska bli super trevligt. Hinner kanske blogga nå senare. Puss så länge

Migrän

När jag la mig i soffan och väntade på maten så fick ja plötsligt jätte ont i huvudet, åt lite grann men sen lära jag lägga mig på soffan. Fick typ migrän, värsta smärtan som man kan ha!! Usch. Och sen fick ja helt plötsligt fem blåsor på tungan så den är uppsväld.. Så jag har knarkat huvudvärkstabletter och haft på en äckligt smörja på tungan så man domnar bort... Nu ska jag sova och hoppas på att jag blir pigg tills i morgon! Ska sova hur länge som helst, sköööönt! Godnatt

Körkort

Hallå! Sitter i skolan nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig sen bär det av hemåt och jag har även helg just nu!! Hur skönt är inte de då?! Ska njuta av min ledighet så det bara skriker om de :) igår på dansen gick de super bra, och jäklar så svettig jag blev! Övningskörde hem och de gick super :) har även haft körkorts teori nu sista lektionen :)

linedance

Hallå! Sitter i skolan just nu och har haft alla lektioner, väntar på att mamma ska åka till lokalen så jag får gå dit och äääääta! Hungrar ihjäl snart. Sen ska hon vara tränare som vanligt och jag får börja dansa klockan sju, sen blir det troligtvis övningsköra hem.

Godmorgon...

... Sitter just nu och äter lite frukost, har sovmorgon idag till halv tio men min buss går 20 över åtta! Ha en bra dag.

RSS 2.0