Ur balans

Kommer tillbaka till bloggandet då min mage är bra och när jag inte har så mycket att göra i skolan :) va i alla fall till hc idag igen och dom tror nu att det är inflammation i tarmen... Tjena vad roligt. Hörs

..

Magen värker fortfarande, har kommit på när den värker, när jag har ätit... Men måste äta annars svälter jag ihjäl så får gå runt å ha ont i magen.. In till sjukhuset imorgon som tur är :) jag och mamma försökte oss i väg till Gävle i går fm, gick inte super bra... Jäkla mage! Nu ska jag försöka plugga lite. Otroligt trevligt inlägg. Puss på er

Gluten

Hej på er! Hoppas ni har det bättre än vad jag har. Vet att det är lite uppdateringen och mycket tjat om min mage. Men händer inte så mycket mer i mitt liv för tillfället. Var i alla fall idag och kolla på linedance, skulle försöka dansa men gick inte.. Älskade mage!! Åt en kebab sallad som jag älskar! Fick inte ens i mig hals.. Älskade mage!! Mamma tror att jag är gluten, förstå om jag skulle vara det som mormor är? Jag skulle dö.. Usch vill inte ens tänka tanken. Godnatt

Mitt liv för tillfället

Katastrof

Ja vad ska jag börja? Vaknade i tisdags över att jag hade så otroligt ont i magen. Men tänkte att de bara var nått för tillfället, åkte till skolan och gjorde prov sen direkt hem. När jag kom hem blev allt värre, kunde knappt stå, sitta eller ligga. Grina för det gjorde så ont, tjugo över sju åkte vi till sjukhuset och som vanligt fick jag inte reda på vad de va för fel, men fick en massa tabletter. Plus att jag hade nästan urinvägsinfektion(?) hur kan man nästan ha det?? aja Kunde inte sova nått från tisdag till onsdag, och så har de fortsatt..

Mitt liv för tillfället

Mitt liv just nu är ur balans. Ont i magen, knaprar massa tabletter, inget vet vad det är. Får se om jag mår bättre imorgon så kan jag förklara för er vad som händer. Puss

Idag

Förkyld

Jaha där blev jag förkyld... Men känner mig inge febrig och det är huvudsaken! Färgat håret idag igen knappt någon skillnad :( aja imorgon är det fredag!!!!

Snälla Gud

Har haft full upp idag! Varit i skolan för de första sen har jag varit hos moster och efter det hos mamma och där efter har jag dansat från halv sex till halv nio! Blev ett lång pass idag! Älskar line dance så kul och härlig musik, love it! Men när jag kom hem blev jag så förkyld.. Täppt i näsan och ont i halsen, och jag ber till Gud att jag inte får feber till fredag!!! Snääääälla Gud!

Linedance! ❤

Röd

Tisdag idag, började halv ett mycket skönt! Efter skolan blev det att shoppa en lite sen julklapp och en present :) har även färgat håret, färgen var mörk brun men jag blev röd/orange i hårbotten.. Mindre kul.

Min lediga dag

Vaknade klockan tio och såg på Facebook att alla våra lärare var sjuk så vi blev lediga idag! Mycket skönt. Har tagit en powerwalk med bästavän och bara slappat! Kallt som sjutton är det ute.. Imorgon är det tisdag och alltså sovmorgon, skönt! Godnatt

Outfit igår

Min lördag kväll

Känner mig inge pigg alls idag! Inte så konstigt om jag blir sjuk när jätte många i klassen har hög feber och är förkyld... Igår kväll åkte vi först på kalas för att fira kusin och lillebror. Sen åkte jag till pizzan en sväng för att säga hej till grabbarna och Emelie! Mycket trevligt. Åkte sedan till Sandviken och umgicks med Sara och Patrik. Åkte på en fjortisfest som jag var inne i två sekunder och inge mer... Såg en bil köra i diket efter att ha kört rattfull.. Värsta va att jag prata med henne före innan hon åkte.... Hatar folk som kör full! Usch sjunker så otroligt mycket i mina ögon. Annars så var kvällen super!

1,5 kilo!

Kan ni tänka er?! Jag har gått ner 1,5 kilo från i måndags! Känner mig så otroligt stolt, det här ska jag klara! :D

Jag blev räddad

Min fredag blev räddad! Fredrik och Jim kom och hämta mig vid elva tiden så åkte vi iväg, snälla grabbar! Umgicks även med favoriten Sara! Hade en toppen kväll till slut, tack vänner!

Vill ha onyttigheter

Tråkigaste fredagen på länge... Får inte dricka cola och inte chips.. Vad ska man då göra på en fredag kväll? ;)

FREDAG!!

Hej på er! Kommer ni fram i ovädret? Det gjorde knappt jag! Fick skotta som en tok imorse för att kunna öppna garageporten :) snart är det lunch! Nyss ätit en macka, grovtbröd med sallad och kolsyrat vatten :) heja mig!

Snöstorm

Hejjjj! Vilket jäkla väder det är ute! Blir ju nästan rädd, nära på att jag fick panik när jag körde hem.. Usch! Trodde vintern skulle börja avta nu osv men nej.. Skolan idag var perfekt, skrattade otroligt mycket med mina älskade vänner! Fredag imorgon, äntligen säger jag bara. Godnatt på er!

Första skoldagen

Första skoldagen idag! Började 10 över 10 och slutade 10 i två mycket skönt :) imorgon blir det där emot andra bullar... Men bara bita ihop, sista terminen i skolan för alltid nu!!! Nu ska fröken Eriksson sova, trött som hon är! Godnatt på er

Träningsvärk

Fick ett till otroligt bra tips idag! Svarar på det imorgon då jag har mer tid :) har i alla fall tagit en lång Powerwalk idag, mycket skönt! Just nu ligger jag i sängen och har världens träningsvärk hur otränad får man bli?? Fast går ju rejält fort så benhinnorna tar stryk.. Imorgon är det skola Wihooo, eller?? Skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och träffa mina otroligt underbara vänner i klassen! Men det här med plugga å de kan vi skippa tycker jag.. Nej det är väl bäst att försöka sova nu så man kommer upp i tid! Godnatt kram

Härligt det är att ta en PW ute i årsunda skogarna!

Tack!!

Har fått otroliga bra tips! Tack så hemskt mycket, ska verkligen ta in det ni har sagt och försöka så gott jag kan! =) Super gulliga tack så mycket! =) 
 
Idag ställde jag klockan på tio för att jag lär tvunget vända tillbaka dygnet eftersom att skolan börjar imorgon... Men jag låg kvar tills klockan tolv.. Orkade verkligen inte gå upp kände jag =) Men nu har jag ätit min brunch som innehöll hallon smoothie och två mackor med ägg, utan smör till och med! Skulle egentligen åka skidor med lillebror nu men eftersom att det tydligen har regnat i natt och i morse också är det minus grader nu så är det troligtvis isbana där nu.. Och jag som inte har åkt skidor på flera år ska nog inte åka då haha.. Därför ska jag ta på mig broddarna under skorna och ut och gå! =)
 

HJÄLP

Hungrig!!! Håller på att svälta ihjäl mig tror jag, har inte ätit nå mycket alls idag och knappt nå mat bara frukt å grönt. Vet att man inte ska svälta ihjäl sig för att gå ner i vikt men har någon av er något tips till mig? Och hur jag håller sockersuget borta??

Hurtig

Varit en effektiv dag idag! Tog en lång och snabb powerwalk först och sen har jag duschat och fixat, grejat lite i garderoben och gjort middag till familjen! Hurtiga Linnéa är i farten. Ikväll blir det nog mys hos Louise, var nog någon bra film på tevän prata hon om :)
Have a nice day!

Outfit igår

Söndag

Hallå där! Igår kväll käkade vi som sagt middag hos moster och ingifta morbror med nästan hela mammas släkt! Var mycket trevligt och god mat bjöds det på. Vid halv åtta slängde jag mig i bilen och for hemåt, hämtade upp Hanna, åkte till mig, väntade på Simon och sedan åkte vi till Avesta på crusing. Var väl inte super super kul men träffa på folk som man inte träffat på länge :) hade i alla fall en mycket trevlig kväll.

Idag blev det uppstigning tidigt för jag, pappa och lillebror skulle till Hofors och kolla på när grabbarna åkte isbana och oj vad man blir sugen själv! Måste köra någon dag känner ja :)

Har väl inte gjort så mycket annat nu på kvällen mer än att jag har fruktansvärt ont i huvudet... Om jag vaknar med migrän imorgon vet jag inte vad jag gör! Godnatt på er!

Lördag

Hej mina vänner!
Idag känner jag mig på topp! Kanske är min dag idag? Köpa trisslotter kanske? Ska i alla fall snart hoppa in i duschen och sen halv fem blir det att vi åker in till Sandviken för att äta middag hos min moster och ingifta morbror. Mycket trevligt!

Min älskling

Outfit igår

Min nya älskling

Det jag väntade på kom några minuter efter jag skrev inlägget, sprang till bilen och gasade iväg till Ica och där fanns min älskling, en iPad 4!! Att en sån leksak kan göra en på så mycket bättre humör. Älskar den!! Har lekt med den heeeeela dagen ( och jag som klagar på lillebror att han är en datanörd ibland)

Ikväll har jag och Louise inte gjort så himla mycket, käkat i Sandviken och träffat liten folk :) god natt på er!

Väntar och väntar

Hej på er! 
Igår kväll blev det att umgås med Louise hela kvällen, kollade på film och tjockade oss! Just nu väntar jag på att jag får ett sms där det står "du kan nu hämta ut ditt paket på Ica Årsunda" vill ha min lilla älskling! Kollar även på "Smurfarna" sett den en gång redan och gud så bra den filmen är haha =) Ibland är de tur att man har kanaler som det bara går filmer på, finns alltid nått att kolla på =) Nu ska fortsätta kolla på filmen och på telefon ;)
 
 
 

Del 1 av sommaren 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vintern & våren 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara ledighet

Gud vad jag älskar ledighet! Får sova hur länge man vill och speciellt ligga och dra sig i sängen hur länge som helst. Underbart! Men snart börjar skolan men har det roligaste kvar, det börjar närma sig alla fester och studenten! Inte långt kvar tills studentkryssingen, spännande! 
 
För tillfället ligger jag i våran otroligt härliga soffa och kollar på skidor! Hoppas ni alla hade en toppen nyår och en bra start på det nya året! 
 

Bjuden på middag

Ikväll har jag blivit bjuden på middag hos Patrik av han och Emil! Mycket snälla pojkar de där! Blev tacos och sen film mys. Hade en super trevlig kväll, ni är bäst!

Två bilder på två härliga grabbar!

Grattis lillebror

1 januari fyllde min älskade lillebror 15 år! Kan ni tänka er vad tiden går fort? Kändes som att han nyss blev åtta. Jag hoppas i alla fall att han blev glad över min present, stora syster älskar dig!

Mitt nyår 2012-2013

Hej på er! 
Blev lite stressigt när jag skulle skriva förra gången, Emil & Putte stod utanför och vänta på mig och jag var inte ens klar.. Men skyndade mig i allafall så åkte vi till Sandviken för att stor handla på ICA MAXI. Sen när det var klart åkte vi till Emil och kolla på film vi tre =) 
 
Nyår! 
Mitt nyår var toppen! Började med att jag körde mig, Patrik & Emil in till valbo för att dom skulle handla lite saker till kvällen! Kom hem vid halv fem ungefär och jag skulle vara nere vid IP kvart i sex så blev lite stressigt som det alltid brukar bli ;) Men kom i alla fall ner dit i tid! Och där var det lite folk så vi började göra iordning mat osv. Sen började folket trappa in och vi käkade trerättersmiddag, mycket gott =) Var väl inte så mycket folk som var danssugna just denna kväll men det var då jag och några av mina vänner, så där stod vi hela kvällen ;) Var i alla fall mycket trevligt!! 
 
RSS 2.0