Idag, Tisdag

Skit väder idag också, ovanligt? Nej! Har väl inte gjort så mycket idag, sovit till ett. Käka lunch, och nu ligger jag i sängen igen. Ska nog till Valbo med mamma, tror jag hon surra nått om det! Får väl se om det blir nått med de =)
Solen börjar faktiskt sticka fram nu ser jag, häärligt!! vill ha sommar nu, vill kunna ligga ute och bada i poolen. Aja nu ska jag väl hitt på nå =)

Igår, Måndag

Klockan ringde strax före sex, var bara att kliva upp och göra sig klar för jobbet! Cyklade till Louise först och sen cyklade vi till jobbet. Gick verkligen super bra! Slutade två, kom hem, duschade och sov i några minuter, helt slut! och sen blev det middag =) På kvällen kikade vi på " Lotta på liseberg" men fick inge sommarkänsla.. Vart är solen?! 

Söndag

Kunde inte sova nånting från Lördag till Söndags, grina som en tok! Hade så fruktansvärt ont i mitt knä.. Somnade väl runt sex nångång... Sen när jag vaknade på Söndagen var jag helt död i hela kroppen och knät gjorde fortfarande super ont. Tror jag har överansträngt mig eller nå, är inte van att cykla nån mil på cykel! Var i alla fall helt slut och gjorde ingenting den här dagen, myste med familjen och kollade på film. Gick och la mig tidigt för skulle upp och jobba dagen efter.. 

Midsommardagen

Mådde faktiskt bra när jag vaknade, eftersom att jag inte drack så super mycket på midsommar pga huvudvärken! Men i alla fall. Gjorde inget speciellt på dagen, pratade lite med folk och dom tjata på att jag skulle med till Hammarby. Är ju alltid dans och ett band som spelar där på midsommardagen, men jag gav med mig tillslut! Och vi skulle inte åka bil, nejnej  vi skulle cykla. Så först cyklade vi till Emil för att fixa hans hemmabygge, så vi fick musik på vägen. Sen väntade vi in lite folk och sen började vi cykla till lingvalls stuga, huuuur långt som helst kändes det som. Men det tog bara en halvtimme, va ca 7,5 km dit... Va så lycklig när vi väl kom fram, och där var det fler folk =) Satt oss och drack en massa och prata en massa skit. När klockan blev tio skulle vi cykla och självklart hade vi blivit fulla.. Och då skulle vi cykla till Hammarby, aldrig skrattat så mycket! Alla ramla i diket och folk cykla in i varandra, men vi tappade bort halva högen för dom hade cyklat fel haha ;) Aldrig varit så lycklig över att komma till Hammarby någon gång i mitt liv! När vi väl kom dit så blev ja bjuden på cider och det tackar jag för. Världens bästa vänner! Hade super trevligt. Sjöng, dansa och träffa folk. Och som tur kom min mamma vid två och hämtade mig, Emelie & Ante. Hade verkligen inte orkar cyklat hem. Och min röst tror jag att jag tappade i Hammarby. Men hade världens bästa midsommardag, aldrig haft så roligt! Och det tackar jag alla som var med för =) 
 
 
 
 
 
 
 
Bästa fyllekäket!

Midsommar

Började med att hela familjen cyklade upp till hembygdsgården som vi alltid gör varje midsommar. Är en tradition som vi har gjort från jag va liten =) Blir ingen midsommar annars. Och före innan vi cykla dit så käkar vi ALLTID smörgåstårta, mums! Och sen efter vi har varit där cyklar vi till mormor och morfar och äter jordgubbstårta. Sen började jag fixa mig ännu mera och sen skjutsade pappa upp mig och Suzzie till Nicklas. Satt där och hade hur trevligt som helst. Senare på kvällningen så blev vi utmanade på brännboll mot några föräldrar, och jäklar så roligt det var! Förutom att vi spelade på en åker och då kan ni tänka er hur mycket knott & mygg det var.. Vi halv ett kom vi tjejer till strandbaden.. Lite väl sent! Jag och Suzzie kom tyvärr inte in. Men vi hade det trevligt ute förutom att jag hade så otroligt fruktansvärt ont i mitt huvud så jag åkte hem före mamma & pappa, har aldrig hänt förr! Men så är det när man har ont i huvudet.. Hade i alla fall trevligt =) 
 
Hembygdsgården
 

GRATTIS!!

Världens bästa My fyllde år på midsommar, 18 hela år! 
Grattis till dig min fina!!!!! Älskar dig
 
 
 
 
 
 
 
 

urusel

Hej!
Ja jag vet att jag är urusel på att blogga! men har försökt mobilblogga men det funkar inte.. och har inte haft tid till att sitta vid datorn. Men nu så, har jag det. För det är så äckligt tråkigt väder. USCH! Är det sommarlov eller är det?.. Aja men nu ska jag i allafall skriva några inlägg för varje dag som har gått =)

Torsdag

Solat hela dagen, har även varit till kyrkan med pappa för att plantera nya blommor :) Sen har vi mys på altan. Härligt att vara hemma en kväll med min familj! Nu blir det sova, en festlig helg väntar! :D

Onsdags kväll

Nu på kvällningen cykla jag till Amanda, satt där ett tag innan vi åkte till Suzzie och Nicklas, prata en massa om midsommar osv :) sen drog jag, Amanda och Tobbe ut och fiska en stund, usch så fint det är i årsunda på somrarna! Ska aldrig flytta i från min lilla by :) nu ska jag sova, upp tidigt för att sola ( även fast jag ser ut som en kräfta) brukar ALDRIG bränna mig men somna i solen så då blev de väl så då..

Dålig

Dååååålig jag är på att blogga, men det blir jag alltid när det är sommar lov :)
I måndags åkte jag in till Valbo med Amanda å Emma, fick ännu en ny telefon. Andra telefonen på två veckor.. Men aja, hoppas på att den här funkar nu då! Dom här senaste dagarna har ja väl bara umgåtts med Amanda. Men igår åkte hela familjen till Gävle sjukhus och hälsa på sen åt vi på Max mums! Och ja körde ända dit, lite krångligt tycker ja med att köra i Gävle jäkla mycket man måste tänka på men det gick super :) Idag har jag solat från tio till halv fyra, skönt att solen äntligen vill kika fram! :)

Söndag

Inte gjort så mycket idag mer än att plugga körkort, ska iväg och fira kusin nu som har tagit studenten. Puss och kram

Lördag

Bakfull som ett as, åkte i alla fall iväg och fiskade med amanda, Tobbe och lite mer folk :) sen på kvällen tog vi det bara lugnt åkte till Gävle en sväng och kika :) mycket mysig lördag.

Krogen outfit

Fredag

Åkte på elva bussen till Stadsparken för att fira studenter :) åkte sedan med fem över ett bussen hem, fixade en massa och sen åkte ja till Malin och fira hennes student och åt mat. Efter de skjutsade mamma mig till Sandviken till Jennhy för där skulle jag och andra tjejer från klassen förfesta, och sen blev de krogen! Hade super trevligt :)

Torsdag

Torsdag fick vi äntligen riktigt sommarlov, mitt sista sommarlov för alltid.. Hemsk tanke! Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde på kvällen, umgicks med Amanda? Va så länge sen ja blogga så kommer inte ihåg :)

Onsdag

Ledig idag, super skönt! Har sovit ut så det bara skriker om det :) riktigt skönt! Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, städa garderoben kanske? :)

Fullt upp

Har inte så mycket tid till att blogga, mycket med studenterna osv! Igår va vi domare när dom spelade brännboll, aldrig mer säger jag bara. Sjukt svårt när vissa skriker att han blev bränd fast han inte blev de, så vi fick många som hata oss igår, usch vad det brann i mig då! Här ställer vissa tvåor upp för att göra era dagar så bra som möjligt och ändå får vi skit för det? Aja. Vid sex åkte jag och viska med Amanda, Tobbe å Marcus :) riktigt mysigt!!

Student vecka för 93:orna!!

Idag har jag varit lekledare och kontrollant till studenterna, först var de fem kamp då jag, Fanny, pippen och Carro stod vid en lek :) sen gick ja iväg själv med MP och kontrollerade så dom inte fuska på uppdragen :) sjukt roligt!! Och jäklar vad jag längtar till nästa år! :DD imorgon blir det samma sak igen, domare för brännboll och sen kontrollant :) men nu ska ja upp till crossbanan!

Min helg

Grym, trevlig, grogg, sjuk, jänkare, spår, Valbo, Timoteij, underbara vänner, körkorts plugg, sova, förgiftad.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_206097575.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_206097575.jpg" class="image">

HELG!

Nu har jag äntligen fått helg!! Var till valbo nu med mamma en sväng, köpte lite kläder =) Men det viktigaste var jag att jag skulle lämna in min telefon för av och på knappen funkar inte på min iPhone, så fick en spritt ny. Helt sjukt! saknar mig gamla redan :( Så har inga nummer kvar alls... Jobbigt!!

Grattis till min underbara vän Josefine

Hoppas du fick en super bra kväll igår med en massa alkohol, jag hade i alla fall super kul! Och hoppas att den här dagen också har varit perfekt! Du är världens bästa Josefine och jag älskar dig!

Fira Josefine

Hade en super trevlig kväll igår tills jag skulle hem då några idioter förstörde min kväll. Fick i alla fall sova hos min fina vän Jennhy. Hade super mysigt och pratade en massa, aldrig sovit så bra nån gång hos en annan som jag gjorde inatt! Vi vaknade runt elva så då gjorde Jennhy mat åt oss, makaroner och köttbullar bästa bakis maten :) sen kom min käre far och hämtade mig. Har inte gjort så mycket mer, jo färgat håret har jag gjort hihi! :) nu ska ja sova, puss!

SKÅÅÅÅL!

Ikväll blir vi full för Josefines skull!

Foto: Skååååååål!

Tisdag innebär fest

Hej där! Äntligen är det tisdag och det innebär att vi är ledig imorgon, skööönt!! Har i alla fall varit på piss humör idag pga Matte b och massa andra saker.. Men nu är det mycket bättre! =D Sitter hemma hos Jennhy nu, har precis sminkat klart oss och ska dra iväg till Ica och köpa grogg virke och sedan dra och äta pizza mums!! Sen bär det iväg för att fira fina Josefine som fyller 18 imorgon :D Kommer bli en grym kväll!!
Min fina vän, älskar dig så

Måndag

Vet att jag inte är så bra på att blogga men nu jäklar har jag gjort många inlägg ;) skola idag som vanligt och jisses vad trött jag var i morse! Usch! Men va bara att pallra sig upp.. Har väl inte hänt så mycket? Jag och jennhy satt kvar i skolan och plugga körkort! Har väl inte gjort så mycket när jag kom hem heller, lagade mat och duscha. Men nu ska jag sova :) i morgon är det skola och sen festligheter!!

Hade otroligt roligt på föreläsningen idag, eller vad säger du jennhy??..

Söndag

Klockan ringde sju... Va död! Men va bara att pallra sig upp, åkte till Sandviken så vi va där till halv nio och sen började jag och Karin paddla oss iväg, va faktiskt riktigt roligt i början och va forsar som man skulle åka igenom, lite läskigt för man vela ju inte vicka! Men som tur klara vi oss :) sen på slutet va vi så förbannad så vi svor varje sekund.. Frös just då ihjäl och va super hungrig! Pappa kom och hämta mig i högbo och sen åkte vi raka spåret hem, käka och sen la jag mig på soffan med hundra filtar och sov. Vaknade och va sjöblött av svett! Trodde inte jag skulle få säga att jag svettades den dagen men tydligen!

På kvällen blev det bb final hos Amanda och Tobbe med Macke, Suzzie och Nicklas :) mycket trevligt!

Löööördag

Lördags var jag totalt sliten hela dagen, och blev inte bättre av att det regna.. På kvällningen gick jag till Amanda och satt där och kika på film :) myspys med min fina vän! Blev tidig kväller för skulle upp tidigt på söndagen..

My Friday!

Fredags blev det att vi firade Louise som hade fyllt 18 år! Va mycket trevligt, körde lekar och spelade twister :) sen gick jag och mötte Amanda så åkte vi ett litet gäng till granliden för lite rock! Va ett grymt rockabilly band som spelade där, hade träningsvärk dagen efter i benen för vi twista så mycket men jäklar vad kul vi hade!! :)

FREDAG

Hejjjj!! Igår så blev det bara lite fix hos Louise i lokalen, och idag har varit i skolan. Har äntligen blivit klar med Svenska B för i år, hur skönt som helst! Lovley. Efter skolan hämtade jag äntligen min dator, haha han sa att jag hade 340 uppdateringen som jag inte har uppdatera så jag hade slagit rekord ;) WIHOOO hahaha! Efter skolan så traska jag till stan och köpte födelsedagspresent till Louise och sen till min moster och ingifta morbror, satt där och käka och sen åkte jag på fem över ett bussen hem =) Varit hos Louise och pratat och nu är jag hemma och ska bara hämta kläder och massa annat sen går jag till Louise igen och börjar fixa mig och knäpper första =) Hoppas på en trevlig kväll, och det hoppas jag att ni också får. PUSS

GRATTIS I EFTERSKOTT MIN FINA VÄNNER!

image description
image description
image description
RSS 2.0