FREDAG

Hur underbart är det inte med körkort?! Förstår ni att jag har körtkort? Det gör inte jag, och kommer ta flera månader för mig att förstå det! Usch vad härligt allt känns nu! :D Idag körde jag till skolan för första gången då som sagt var, Louise gav mig sällskap som tur va! ;) Men sen fick jag köra hem själv, läääskigt att köra själv! haha =) 
Har umgåts med Emma lite nu när jag kom hem från skolan, ska snart äta och sen blir det umgås med folk. Men själv blir jag nykter och kör hihi! =) Men imorgon blir jag nog icke nykter ;) Ha en toppen fredag!! 
 

GALET!!!

JAG HAR KÖRKOOOOOORT!!!!!!!!!!!!

Tisdag & onsdag

Hej! Har inte kunnat bloggat för min dator funkar som sagt inte, men idag lämna jag in den så nu funkar den!! Har väl inte gjort nå speciellt igår eller idag, va på crossbanan en sväng ikväll, och jäklar vad folk det var! Men otroligt roligt att kolla :) igår kväll hade vi mys kväll med räkmacka mums!! Nä nu ska jag sova.. Mitt huvud vääääärker

Måndag

Idag är det Måndag och jag är fortfarande sjuk men börjar bli myyycket bättre nu så imorgon blir det skola för min del =) Har varit på ett litet ärende idag hihi! Så glad, så lycklig, äntligen lite positivt i mitt liv!! Åt middag för inte så länge sen om ni vela veta, och nu ska jag gå ner och steka kantareller åt mig och lillebror, gött att ha det på macka ser ni! Nej jag lär väl rappa på så jag hinner se Färjan som börjar klockan åtta och sen blir det ensam mamma söker, lite härligt med hösten är att alla bra program börjar! Och påtala om HÖSTEN gud vad kallt det var idag, brrrr! Tog fram min lila vinterjacka till och med.. Men snart åker man iväg mot ett varmare land! 
 

Min helg

I Fredags började min otroliga roliga förkylning, hade så fruktansvärt ont i halsen ( och nej, jag vet inte ovanligt) men men.. Så i skolan ville jag bara hem och lägga mig i soffan, men jag hade lovat mamma att åka till Valbo för att inhandla en till bikini för jag ska ju snart till Turkiet! Men mamma va så gullig så hon satt mig i massagestolen på hennes jobb och kände mig allt mer som en människa. Hittade mer än bara en bikini =) Lite kläder till hösten. På kvällen var jag bara hos Emma och tog det lugnt, var så förkyld så ville inte hitta på något och Emma skulle jobba dagen efter så blev tidig kväller för oss båda =) 
 
I Lördags var jag som en påse nötter.. Usch vad jag var sjuk! Kände mig nästan döende. Men smart som jag var cyklade jag till Ica för att kolla, för det var Årsunda dagen. Men sen blev det att vi cykla hem och jag bädda ner mig i soffan med många filtar och kollade på Nalle Puh med lillebror, kändes som att man var ett litet barn igen. Gud så man saknar dom där programmen ibland! Så där låg vi båda sjuklingar, men sen blev det SpeedWay på tevän och det kan man ju inte missa!!. Skulle egentligen på strandbaden med min fina vän Emma, men jag kände att feber allt börja ta över min kropp.. Så blev bara hemma för min del tyvärr!! Och blev även tidig kväller där också. 
 
 
 
I Söndags alltså igår, var jag bara inne med min förkylning. Gjorde ingenting helt enkelt, låg i soffan exakt hela dagen. 

Skolstart!

I Onsdags började vi i skolan, och jag har faktiskt längtat! Har längtat efter mina otroligt underbara vänner jag har i klassen. Och längtar till att komma tillbaka till verkligenheten även fast jag saknar mitt sommarjobb så det skriker om det! Ja vad gjorde vi i Onsdags, fick lite information bara. Va inte så mycket mer det =) 
 
I Torsdags fick jag och Jennhy skjuts av Fanny till Högbo, för där skulle alla som går omvårdand samlas och leka lekar och lära känna ettorna. Var världens sämsta väder, eller det regna så det var inte så roligt! På kvällen cyklade jag och Louise till macken för att sola solarium. Så vi blev lite bruna =) 
 
Foto: Tar och solar lite med världens bästa @louisebrandvold ❤☀ http://instagr.am/p/OravEyKQt2/
 

Folkracehelgen

Hej mina vänner! Glad att ni fortfarande är här inne fast jag är så OTROLIGT dålig på att skriva, men min kära dator är sönder, pga att vi har fått nå nytt system i skolan så då funkar inte min dator tydligen.. Men ska fixa det imorgon och då lovar jag att jag ska blogga =) För nu har sommarlovet slutat och skolan har börjat igen. Skönt att man är trea nu och går sista året!! Känns som att det här året kommer bli grymt roligt med massa festligheter och tok.
 
Men som sagt så mitt senaste inlägg här så skrev jag om folkracefestivalen på Lördagen, och då kan jag säga att det var MYCKET mera folk än på Fredagen. Och som sagt är det tradition för mig att stå på bordet och dansa och det blev även så det här året ;) Man lär väl bjuda på sig själv ibland? Men hade i alla fall super trevligt. Men mindre trevligt på väg hem, men det tar jag inte upp här! Sen på söndagen var nog vi alla döda, pappa kom och hämta mig vid två tiden, försökte få i mig lite mat. Men sen på kvällskvisten åkte jag och Emma till Sandviken och köpte världens godaste bakis mat!! Sen tog vi det bara lugnt och kolla på film =) Så såg min förra helg ut. 
 
Barn under 18 bör ej se denna bild ;)
Foto: Nu är dunken framtagen!
 
Foto: Grogg i kvällssolen!
 
 

Folkracefestival!

Hej på er mina vänner!
Går dagen vart inte som jag hade förväntat mig, för mycket grogg och för lite folk ;) Som tur fick jag bra sovsällskap! Idag mår jag inte som en gud.. Usch så hemskt jag har mått! Men nu så har jag fått i mig en halv pizza med min fina vän Emelie och tagit en återställare så nu mår jag toppen igen :D Ikväll blir det folkracefestival igen, och ikväll ger vi allt!! :D Hoppas ni andra får en toppen dag. för det ska tamefan jag ha!! :D

Summer

Hallå där! 
I Onsdags var jag och Emma till Sandviken och hämtade ut busskorten sen köpte vi thaimat som vi tog med oss till hennes stuga och satt där och åt, super mysigt! Vi fick även besök av hennes syster och hennes tre gullungar till barn. Vid fyra åkte vi till Emma och fixa lite. Sen på kvällskvisten kom Emil så drog vi ut i båten och Emil fick en rejäl gös. Sov hos Emma sen, åt kvällsmacka och drack varm choklad! Mums. 
Igår började Emma jobba två så jag åkte hem och la mig rak lång i solstolen. Super skönt att värmen äntligen har kommit tillbaka! Sen på kvällskvisten gick jag till Ica och köpte lite gott till maten vi skulle göra. Så efter det åkte vi till Emma och gjorde mat blev gös, potatis, och våran gooooda sås! Bjöd även dit Emil eftersom att han fick upp fisken ;) Blev super gott!! Sov inte hemma den här kvällen heller.. Hehe! 
Idaaaaaaag är det äntligen fredag!! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Nu är det äntligen dags för folkracefestival och det innebär grogg! Har varit hos Emil och kikat på tv sen följde jag med han och David till ica, för att stor handla ;)
Kom nyss hem, väntar på mat sen blir det grogg!! 
Roligt inlägg det blev... Aja, är lite för taggad för att blogga tror ja. heeeejs! 
 
 
 
 

Hedesunda

Godkväller! Nu på kvällskvisten så gick jag till Ica vid åtta ungefär och väntade på att hon skulle sluta, sen åkte vi till henne och kikade på Allsång På Skansen och drack kaffe. Sen tog vi oss en tur på byn och kika läget, och efter det hämta vi upp Emil så drog vi till Hedesunda en sväng och kika. Mycket trevligt! Nu ligger jag och har spelat ett spel på datorn som jag är helt beroende av!! Haha. Men nu ska jag sova i min renbäddade säng, finns väl inge skönare när man har en renbäddad säng och man själv är ny duschad?? Kommer sova som en gud inatt.
Godnatt på er alla. 

Tisdag

Hej! Idag blev det en tripp till Sandviken med Mamma & Lillebror. Käkade först lite lunch på American och sen skjutsade vi Lillebror så han fick klippa sig, super bra blev det! Sen åkte vi hem och drack lite kaffe och kollade i taxfree katalogen som vi fick idag, snart bär det av till ett varmare land! Ska bli så skönt =) Nu sitter jag och väntar på att Emma ska sluta, får väl se vad vi hittar på =) Blev i alla fall jobb igår kväll, jobbet ringde och ville ha in mig för att det saknades personal, och självklart sa man inte nej =) Sen efter jobbet stack jag till Emil och kika på lite film, och efter det till Louise och prata en lite =) Nej nu ska jag nog avrunda här. Ha det bäst. 
 
 
Foto: Beställer från taxfree katalogen, snart far vi!

Min sommar i bilder

Eftersom att jag har varit värdelös på att blogga den här sommaren så kommer det lite bilder nu från min sommar! 
 
Foto: Först äta en underbar sommarfrukost och sen ska jag sola heeeeela dagen ☀☀☀☀ http://instagr.am/p/MaS1u-KQjU/
 
Åk bil med My som har fått körkort! 
Foto: Åker bil med mina brudar @jjuliassandin @magdajohansson @myarleus , och MY SOM KÖÖÖÖÖR GRYMT!!!! ❤ http://instagr.am/p/MwJrLkKQhh/
 
Foto: Mamma bjuder mig och Amanda på fin mat ikväll! @amandahammarstenn  http://instagr.am/p/NEUx_hKQvN/
 
Foto: Altan mys med mamma & pappa!  http://instagr.am/p/M_dr25KQgw/
 
Foto: Mamma bjuder på gofika! ❤ http://instagr.am/p/NGjqmoKQoH/
 
Varit på Ön med mina fina flickor!
Foto: Hade otroligt roligt igår med mina flickor, märks idag! @myarleus @jjuliassandin  ❤ http://instagr.am/p/NOHU3DqQqY/
 
Jobbat för fullt på Vallgården där jag storm trivs!!
Foto: Sitter ute och solar med pensionärerna på jobbet! ☀ http://instagr.am/p/NTF-tvqQhy/
 
Hundvakt!
Foto: Ute på en skogspromenad innan jobbet!  http://instagr.am/p/NyKizmqQpQ/
 
Gofika på jobbet!
Foto: Fika på jobbet!  http://instagr.am/p/N8h2veqQtc/
 
festat hela nätter!
Foto: Inväntar en fin vän! ☀ http://instagr.am/p/N9JCu8qQmN/
 
Gofika med min vän Emma!
Foto: Dricker kaffe och äter glass med @emmaaeeriksson och David!  http://instagr.am/p/OCSERPKQrC/
 
Foto: Åker iväg till moster och morbror en sväng! 󾟦☀ http://instagr.am/p/OJNsyMKQvy/
 
Gjort vårrullar med Emma!
Foto: Hos Emma och gör vårrullar!  http://instagr.am/p/OEvtRiKQj5/
 
Foto: Knäpper första och åker till en stuga vid sjön! Underbart  http://instagr.am/p/OJ8kDsKQoa/
 
Myst med Emma och grabbarna vid Emmas stuga! 
Foto: Livet är bra underbart ibland! ☀󾦂 http://instagr.am/p/OKB9iOKQsh/
 
Kräftskiva hos Marielle och Kristian! Super trevlig kväll.
Foto: Så här glad och pigg var jag igår, idag mår jag som en påse nötter #skjut#mää 󾌢󾓵 http://instagr.am/p/OL1JrQqQje/
 
Foto: Kräftskiva med underbara vänner! ❤󾦇 http://instagr.am/p/OMdxsiqQp6/
 
Bakismat! 
Foto: Älskade bakismat!! @emmaaeeriksson  http://instagr.am/p/OOhPZ6KQm2/
 
Mys tur i båten med Emma, slutade med att jag fick ro... 
Foto: Tar en kvällstur i båten med Emma! 󾆽☀󾟮 http://instagr.am/p/OPN6MDqQij/
 
Min sommar har varit perfekt, fast vädret har varit värdelöst! Men med mina underbara vänner så har sommar varit toppen. Och jag har jobbat och där storm trivs jag, har världens bästa arbetskamrater =) Vill inte att sommaren ska ta slut än.. 
RSS 2.0