Fina vän

Godkväller! Skola som vanligt, och sovmorgon som vanligt, vid ett traskade vi till Göransson för att kolla där som alla skolor gör, är nå framtids grej. Det första vi gjorde va att stå i kö till "berg och dalbana" ni vet sån här som alltid brukar vara på city festen? Är en stor grej som ser ut som jadu vad ser de ut som.. Haha ett konstigt rymdskepp, men man sätter sig i alla fall i den där också är det en stor tv som visar en bana där man åker på också ruskar hela den där grejen vi sitter i så känns precis som att man åker, ( haha hoppas ni fattar) var i alla fall super roligt! I alla fall att åka med dom i klassen, skratta så jag grina, riktig skoj!

Nu på kvällningen har jag och min fina Amanda varit ute och gått och sen har vi kikat på en super bra film :) nu ligger jag i sängen och ska få sova, redan torsdag imorgon helt sjukt vad dagarna går fort!!

Måndag & Tisdag

Hallå i stugan.
Igår (måndag) skola som vanligt, aldrig varit så trött i hela mitt liv. Vela dö. Åkte med Louise, hennes mamma och Susanne till Gävle för Anna-Carin och Susanne skulle tatuera sig :) och när vi satt där och vänta mös vi med kattungarna så länge, guuuuud vilka söta! Kunde stoppa ner en i fickan och åka hem. Sen när vi kom hem drog vi ut på en skön Powerwalk!

Idag: var jag faktiskt ledig! Och jag fick äntligen sova ut, var super skönt! Sen har jag pluggat hela dagen. Sen när vi väl skulle äta middag så säger lillebror att det var en liten fågel som flög in i altan dörren så jag gick ut och kika och där på baken satt fågeln, satt ute där ett bra tag och kolla om den flög iväg men efter en stund kom de tre kråkor och attackera han, jag börjar till och med grina(?!!!!) jag? Grina? Över en fågel? Helt sjukt, kände mig som en flicka på tolv år. Men jag tyckte så synd om stackarn! Har i alla fall varit på en Powerwalk idag också :) och nu ligger jag rak lång i sängen och ska äntligen få sova igen :) godnatt!

Söta kattungar!!

Söndag

Blev väckt nio klev upp 20 i tio, vid tio åkte vi till färnbo, dö som jag va! De va så att min kusin tog konfirmation idag :) va faktiskt super fint! För Gud vad dom små kan sjunga bra! Rös i hela kroppen. Sen åkte vi tillbaka till årsunda för smörgås tårta, och jag va inte så himla trevlig när jag höll på att somna hela tiden.. Usch vad dåligt jag mår! Börjar väl bli gammal? ;)

Har i alla fall sovit i fem minuter kanske ute i solen så blev lite piggare och nu kan jag sova ikväll också :) nu har jag precis duschat och väntar på mat! Mums

Min lördag

Min lördag bestod av att jag vaknade vid sex över att jag svettades, somnade om vaknade nio kunde inte somna om... Mådde skit helt enkelt! Sen vid halv elva gick jag till Amanda för att fixa hennes hår, sen åkte vi ett litet gäng till Bergby för att kolla på gamla fina bilar men till valbo kom vi och inte längre för Nicklas bil gick sönder på donken i Sandviken.. Så då va det bara att åka tillbaka till årsunda. Jag och Amanda köpte en sallad och satt och käka den ute, och sen drog vi till Sandviken och gick på dollar, efter de åkte vi till Jonny där alla var och umgicks där. Efter några timmar så åkte vi hem till Amanda. Fixade oss där, och sen drog jag, Amanda och Suzzie till Bergby för lite rock! Och jäklar vad kul vi hade, förfesten var det roligaste jag har varit med om! Vilka härliga människor!

Vid halv två kom Tobbe och Nicklas å hämta oss, käkade på Max var det godaste jag har ätit kändes de som! Mums. Kom hem vid tre ungefär :) mycket, MYCKET trevligt kväll!

Min fredag

Min fredagkväll spenderade jag först hemma hos Amanda och Tobbe, satt där med lite folk och drack grogg! Sen kom K och hämta mig så åkte vi till sandviken och tanka, sen släppte han av mig vid wallis och trubaduren som skulle spela kom aldrig(?) men jag hade otroligt roligt! Sen kom han och hämta upp mig så åkte vi hem till mig hehe. Hade en otroligt roligt kväll ;) hoppas på fler gånger!

Frågor angående min tatuering!

Det var Max som gjorde den på Custom illusion! Tack för kommentaren och tack för att du tyckte den va fin! Hihi :)

Fredag, helg, sol, värme, brun!

Äntligen helg!! Varit i skolan till 20 i elva som alla fredagar. Min underbara moster kom och hämtade mig så åkte vi hem till henne och sedan gick vi till Malaysia och käka! Mums.

Köpte även ett par skor och morsdag pressens till mamma.

Kom hem vid två och sens dess har jag legat och solan, redan blivit brun! Helt sjukt vad det tar mycket :) älskar sommar!

Härliga väder!!

Härliga sommar värme!
Varit i skolan som vanligt idag, gjorde sista körlektionen också idag, lite sorglig faktiskt haha! Men ändå super skönt!! Nu har jag och lillebror precis kommit hem och jag ska väl börja med vofflorna snart, när mamma inte är hemma får stora syster Linnéa göra mat ;) och jag ääääälskar mitt liv just nu! I alla fall den senaste timmen, allt kändes toppen :) inte alltid det gör de! Aja nu ska ja fortsätta här :)

Träden är gröna, hur skönt??! (dock inte så kul med pollen)

Onsdag

Hallå! Varit i skolan som vanligt och vilket härligt väder det blev! Man blir så mycket piggare och positivare. Så skönt! Va i alla fall på nån utbildning om sommarjobbet idag från kvart över ett till tre. Sen när jag kom hem har jag pluggat, ovanligt? Nej! Nu ligger jag rak lång i sängen och njuter för nu ska jag äntligen få sova!

Jordgubbar och mjölk åt jag i kvällssolen, mysigt!

Lördag!!

Heeeeeej! Har haft en toppen lördag med mina fina vänner, förfesta och fixade mig hos Amanda och Tobbe! Jag, amanda och Suzzie började vid ett att göra oss klar, knäppte även första då ockra, sen kom det fler och fler folk och tillsluts satt vi äntligen på grillen! Vid halv åtta traska vi iväg till strandbaden för att lyssna på Black Raven!! Det var galet, jätte roligt att träffa massa folk man inte sett på super länge. Dansade exakt hela kvällen! Men sen tappade ja bort alla så drog på efterfest i lingvalls husvagn med Henning och Petter men sen kom de lite fler folk :) va faktiskt hemma i skaplig tid, tror ja kom hem tre! Men hade i alla fall super trevligt!!

Kommer en bild nu, sen kommer de flera när jag har tid!
Kärlek till dig min fina vän!

Äckel plugh

Samma visa som dom andra veckorna har fullt upp med en massa jävla plugg! Usch, skönt att det snart är över...

Svar

Har fått frågor om vart jag gjorde min tatuering och den gjorde jag i Gävle på Custom illusion! :) tack för att ni tycker den är snygg! Är super nöjd med den :)

Outfit

TATUERING!!

SSUPER NÖJD ÖVER MIN FÖRSTA TATUERING! Tack så hemskt hemskt hemskt mycket världens bästa Emelie för att du följde med! Toppen som störd! Och för er som undrar varför jag gjorde den här tatueringen så är det för att det är rockabilly struk på det hela :)

Rosa

Min rosa tröja som jag köpte i Valbo igår, hatar rosa men vafan ibland lär man ju ;) snygg om man är brun!!

Valbo

Klockan ringde klockan nio, vad faktiskt pigg! Skönt :) vid tio kom Tobbe å Nicklas och hämta mig, dom lämna av mig vid Amanda sen drog pojkarna till Valbo lite före oss. Suzzie kom efter en stund så drog vi brudar till Valbo :) hjälpte Nicklas att välja kläder tills lördag, riktigt snygga! Sen var de vi flickors tur för då åkte pojkarna hem :) hittade faktiskt två linnen super sköna och super snygga. Blev faktiskt förvånad över en sak för jag HATAR rosa, alltså verkligen HATAR det. Har ingen plagg som är rosa, men vem kommer hem med en skrik rosa linne? Jo Linnéa... Haha men älskar skrik färger så snyggt! :D

Hade i alla fall super trevligt med mina tjejer idag!

Migrän plus pollen

Skönt att man har haft allergi och migrän hela dagen/kvällen.. Totalt värdelöst! Skulle ju fira Linnea idag men ikke.. Besviken på mitt huvud! Usch. Men aja det är som de är och jag kan inte göra så mycket åt dig, har i alla fall blivit bättre nu.

Nu står klockan på nio för vid tio ska jag och brudarna också till Valbo och ge grabbarna klädtips ;) haha! Ska även prata om hur det blir på Lördag!! :D börjar nääärma sig! Nu ska jag sova (igen) godnatt på er!

Lite uppdatering om mina dagar

Godmorgon! Har nyss kommit till skolan, helt död idag pga pollen! Helt sjukt tråkigt :( åkte buss med Ellen en stund och hon sa att jag va dålig på att blogga och det håller jag helt med om ;) haha! Jag måste börja bli bättre ;)

Men vad gjorde jag i fredags?... Hmm! Va i Sandviken men lite folk. Hade super trevligt och extremt roligt!
Lördags så började kvällen bra men slutade dåligt :( men aja!
Och i söndags tog jag det bara lugnt och pluggade som vanligt.

Och igår bokade jag tatuerings tid!!!! WIHOOOOO

Lever

Hej jag lever, men fullt upp! Hejdå

Fridaaaay

Hej underbara fredag! Slutade som vanligt 20 i elva idag, älskar fredagar!! Gick till min moster och käkade ute, världens bästa!! Kom hem vid kvart i två, och sens dess har jag legat här i sängen och kikat på massa bb avsnitt som jag har missat :) ikväll blir de umgås med min fina och massa andra vänner :)

Älskade dag

Hej! Haha seriöst vilken jävla träningsvärk jag har fortfarande, kan inte gå, kan inte sätta mig eller resa mig, kan inte vrida på mig i sängen, ser ut som att jag har gjort nått heeeelt annat när jag går.. Haha åh! Idag har det varit en bra dag hihi, i alla fall sista lektionen, trafikkunskap!! :D och imorgon är det äntligen, äntligen fredag! Så skönt. Nu väntar jag på att mamma ska börja med maten sen blir det plugg som vanligt.

När vi va ute och gick i förrgår så satt det är glass skyld på badhytten, så där kan man köpa glass nu... ;)

Ont

Helt sjukt vilken träningsvärk jag har, sitter ja ner för länge så kan jag knappt gå sen. Usch sån här träningsvärk är inte ens skönt! Har i alla fall pluggat idag som vanligt.. Och kikat lite på tevä, just nu har jag kravlat mig upp för trappen och till min säng. Så nu blir det sova för min del, sovmorgon imon igen :D skönt!

Lördags

I lördags kom Niklas och Gustaf och hämtade mig å Louise, åkte till Sandviken mötte upp många Goa glada människor, sedan for vi till Falun. När vi väl kom dit följde polisen efter oss och Gud vet vad! Haha, mycket fina bilar i Falun. vid tio tiden åkte vi mot Sandviken och umgicks med massa människor :) hade en mycket trevlig kväll!!

Åt även älg kött innan jag for, och herregud så gott det är!!

Träningsvärk

Jäklar sån träningsvärk jag har idag efter min och Louises låååånga Powerwalk igår och plus att vi gjorde några övningar när vi gick, har sagt att vi ska göra det varje gång vi tar en Powerwalk :) skönt!

Toppen!

Såg att bilden blev cp när jag la upp den .. Men bloggar alltid från mobil just nu så därför de blir så ibland :) kört med trafikskolan idag wiiiihooo vad nära det är nu :D nu sitter ja hemma och är på toppen humör! :) hörs seeeen

Mina outfit för igår

Fuuuullt upp

Fortfarande fullt upp med pluggandet och sånt, va faktiskt ut på en Powerwalk idag och nuuu kan ja inte gå. Gud vilken träningsvärk ja kommer ha imorgon, gjorde massa övningar medans vi gick. Godnatt nu!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_201830933.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_201830933.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_201830933.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_201830933.jpg" class="image">

Pollen

Kan inte gå ut pga pollen, nyser ihjäl mig. Är inne och pluggar roooolig söndag..

Älskade helg

Igår kväll umgicks jag med Marcus och Jim! Åkte till Sandviken och träffa lite folk :) mycket trevligt! Idag har jag duschat och pluggat körkort. Ska just nu fixa mig och äta sen far jag till Falun med massor med folk för bilträff :D härliga och lugna helg, välkommen! Hoppas ni får en toppen helg ni med :)

Dålig tjej

Hej dålig på att blogga.. Men var fullt upp i skolan och en massa plugg! Ska blogga imorgon :) godnatt!

RSS 2.0