sista maj

Hej!
Ja som sagt så har jag varit ledig idag. Vaknade vi ett så gick jag raka vägen ut och solade, var 28 i skuggan. Helt sjukt så varmt det var! Sen gick jag in och tog en iskall dusch. Har inte gjort så mycket mer idag. Nu ligger jag i alla fall i sängen och håller på att dö av värmen.. Hatar att sova när det är jätte varmt i huset, och speciellt när man ligger på övervåningen där all värme är.. Imorgon är det skola sen är man ledig tills Tisdag. :)
Godnatt!
så här såg jag ut på crusingen




GRATTIS!

Grattis tjejer på 17 årsdagen. Hoppas ni får en toppen dag!
Jennhy olsson
Louise Brandvold

Nissan

Hallå där!
Ni alla ligger säkert och sover nu men vissa är ju ledig imorgon ;) Känns riktigt skönt.
Vid sju gick jag till ica och mötte Emma så handlade vi lite gotta sen gick vi hem till henne och drack kaffe och käkade paj! Var riktigt gott. Och efter en lång stund kom David med hans nya bil Nissan 200sx s13. Det var ett riktigt åk det. Herregud hur den gick och lät otroligt fint. Det som var negativt är att det finns bara två dörrar och stolarna kan man inte flytta på så man lär klättra till baksättet och jag som inte är den smidigaste i världen höll på att riva hela bilen ;) Haha. Men i alla fall sen åkte vi till David och då kom Marcus också. Kikade på film och hade mycket trevligt. Blev senare än vad jag trodde det skulle bli. Håller på att klia sönder mig själv, var hundra mygg hos David så kommer nog inte kunna sova i natt.. Men nu ska jag i alla fall kika på big brother och sen ska jag sova riktigt länge så jag får sova ut :)
Godnatt!

8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

  1. Meeen
  2. Cp
  3. hej
1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på

Tiden går fort

Nästa vecka är det skolavsluting och jag åker även till turkiet då! Gud så fort tiden går

slut

Hallå!
Ja som sagt har jag legat död hela dagen igår. Så himla trött & bakfull. Men tvingade mig ner till Mamma för att ge henne morsdag present! Sen tvingade jag även mig själv till att gå till mormor och fika med släkten. Aldrig vart med om att jag har mått så dåligt i hela mitt liv. 

I lördags var jag på crusingen. Åkte fin bil med Karlsson, Marie, David & Jocke! Hade riktigt roligt faktiskt. Sen på slutet så åkte dom hem och jag stanna kvar med massa folk. Träffa även på kusin min och Simon. Och det var en jäkla tur att jag träffade på Simon för annars hade då inte jag kommit hem! Men hade det verkligen jätte trevligt!

Idag ringde klockan kvart över sex, ville verkligen inte gå upp. Är så himla trött fortfarande, känns som att jag skulle behöva sova i 24 timmar för att bli pigg igen! Och nu fick vi reda på att vi inte behövde gå på den här lektionen .. Känns ännu bättre! Nä vilken värdelös dag, skönt att man är ledig imorgon i alla fall! 

tog några bilder från Linda Andersson

var lite små kallt ute!


Käkade på pizzerian i jäderfors!


fin bilen

död

helt död. orkar inte blogga

7- Fyra dåliga vanor

  1. Svårt att säga nej
  2. Om någon är skyldig mig pengar brukar jag oftast säga att det är lungt och att dom kan ta pengarna själv
  3. Att jag går och små äter hela tiden
  4. Att jag skjuter upp saker och ting hela tiden
1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på

sliten!

Hallå hallå!
Ja vad ska man säga? haha. Började med att jag åkte till Valbo med mamma, pappa & lillebror. Hittade lite smått och gott, bilder kommer sen. När vi kom hem var det bara att hämta alkoholen sen skjutsa mamma mig till Emelie i färnbo. Fixade lite där och sen skjutsa Jocke oss till Hedesunda. Och där har vi spenderat våran natt, kom hem sex imorse. Åkte epa som gick i 30 hela vägen och fyra pers i den. Fast jag tror jag somna för resan gick riktigt fort ;) haha! Så jag har sovit i tre timmar, känns inte så bra men är inte trött heller. Men kommer väl bli snart, så idag är jag riktigt sliten faktiskt! 

Får se vad som händer ikväll, om jag ska på crusingen eller inte. Men nu försöker Malin få med mig på fest men det vette tusan om jag orkar! Plus att någon tog mitt hemkört igår.. Ingen glad Linnéa. Trodde inte någon skulle ta alkohol där, men aja sånt är livet! Nej nu kanske ja ska ta och äta nått och sen sova middag? Ta en dusch skulle sitta fint!
ojojoj vilka puddingar! jag till vänster, Henning & Emelie till höger!

Grattis moster!

Hejhej!
Skoldagarna blir bara ovärd för dag för dag som går! Ingen idé att åka dit nå mer känns de som. Gör ingenting, idag har vi bara hängt gubbe och nån annan lek på lektionerna.. Känns verkligen som att det börja bli sommarlov snart! Slutade 20 över tolv idag för har inge mera webbdesign :) Så gick till stan en sväng och köpte present till min moster som fyller år idag och till mamma för det är ju mors dag på söndag :) Köpte även en turkos ring till mig själv! Har inga ringar så då passa jag på. Åkte på fem över ett bussen hem och då berättde busschauffören att det var några tjejer som hade åkt buss så hade två män hoppat på och dom var civilpoliser så dom fick böter på 1200 kr för att dom INTE hade bältet på sig.. Så tror nog att jag ska ha det varje gång när jag åker buss nu!
Nu snart så ska vi till Sandviken och fira moster :) Är ledig imorgon så känns riktigt skönt! Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, ladda ner en film och bara mysa kanske? Tycker jag låter som en bra idé.
Hejs!

Jag och min nya vän

Inte gjort så mycket idag, varit ut i skogen med lillebror tog även med system kameran men det var ju mest Gustaf som knäppte kort haha! Orkar inte kolla på big brother idag heller.. Är så himla trött! Ska bli skönt att ha sov morgon imorgon och sluta strax efter tolv :) Nej nu ska jag allt ta och sova med min nya vän! (till käken)
några bilder från högbo! Mer får ni senare nu ska jag sova! :)

Polis

Hej där!
Skoldagen var jätte skön idag hade svenska först och då kikade vi på film "Nyckeln till friheten" världens bästa film! tror inte jag har sett någon bättre. Om ni inte har sett den så SE DEN! Sen hade vi engelska och då fikade vi sen hade vi betygprat! :) Åkte direkt till mammas jobb (polisstation) och satt där och vänta tills klockan blev halv fyra så jag kunde gå till tandläkaren. Så nu är det klart, hoppas på att käken bli bättre nu! Ska nog börja göra mat tror jag för mamma har åkt iväg och dansat och pappa är sen som vanlig..

Roligt att det ska bli regn på lördag när det är crusing.. Tror jag inte ska dit, eller?

Hoppas

Gick till ica för att träffa Marcus och Emil. Vi drog direkt till Emil och kikade på film, riktigt rolig faktisk :)
Filmen var slut vid nio ungefär och då skjutsade Emil hem oss. Så nu ligger jag i sängen, brukar aldrig missa big brother men just nu mår jag inte så bra, jäkla hals! Undra hur många gånger jag har ont i halsen på ett år! Att dom inte kan göra nått åt saken.. Hoppas på att jag är frisk tills helgen! Och imorgon slutar jag två men ska vänta till halv fyra för att jag ska till tandläkaren igen ska hämta en sak till min käke så jag slipper få problem med den när jag stressar :) Riktigt skönt faktiskt. Nej nu ska jag ta och sova så man är pigg imorgon och friskare :)
Godnatt!

6- Fem saker jag inte kan leva utan

  1. Min familj och mina vänner! Dom finns där vad som än händer och hjälper en på vägen.
  2. Mat, ja som sagt utan mat dör vi ju!
  3. Min mobil, det har blivit så illa så jag inte kan vara utan min mobil.. Helt sjukt är det. Klarar inte av att vara utan den i några minuter ens..
  4. Min underbara säng, den kan jag leva i!
  5. Min kära underbara cross, åker inte så mycket nu för tiden men skulle aldrig klara av att sälja den. Usch nej!


1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på

skit snack!

Meeeeeen gubbe, sluta prata skit!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13072232.ab

Nationella

Hej!
Hade nationella prov i matte i morse. Hade lust att stanna hemma för halsen värkte! Men man lära upp i alla fall.
Nu har jag nyss ätit och snart kommer nog Emil och Marcus och hämtar mig. Vet inte vad vi ska hitta på, blir väl att kika på film kanske :)

The lazy song

Glömde kameran nere och orkar inte springa ner och hämta den nu, men bilder från högbo får ni imorgon då :)
Har kikat på big brother just nu, börjar bli lite tomt i huset nu! Vill att det ska börja om från början ja! Men är riktigt skönt att Gurkan har åkt ut. Nu ska jag ta och sova, blir inge  sovmorgon i mon för har nationella klockan nio.. Så man är ju inte speciellt glad precis. Men ska väl ta och sova nu så jag orkar upp imorgon och hoppas på att jag är friskare! Godnatt

här är bilder från min outfit i lördags! :)















hade en bild från idag i högbo från mobilen!
kyckling sallad och dom snyggaste skorna i världen. Vela inte ta dom vita..

GRATTIS SARA

Grattis på 17 årsdagen Sara! ♥

5 - Sex låtar jag tycker om

1. Run to your mama- Hardcore Superstar

2. Give Me Everyting- Pitbull

3. Cliff Richard & The Shadows- Twenty Flight Rock

4. Ricky Skaggs- Country Boy

5. Waylone Jennings- Don't Think Twice is Alright

6. Statler Brothers- Bed of roses

Högbo

Hej!
Dåligt update just nu men är förkyld och orkar inte sitta vid datorn. Idag har jag vart i Högbo med klassen från kvart över 10 till ett :) Hade riktigt mysigt faktiskt och som tur var hade jag kameran med mig så dom bilderna kommer senare :) För just nu vet jag inte om jag ska kika på film med Marcus, Eddie & Emil får se hur det blir :)

Grillstuga

Hejhej!
Igår kväll cyklade jag, David och Emma till Mattias. Och där var även Martin, Albin och Mattias tjej. Hade mycket trevlig kväll. Satt i en liten grillstuga och grilla och drack :) Kom hem i tid också, ett var nog klockan tror ja.
Var ganska skönt faktiskt. Och imorse vaknade jag vid halv tolv. Har väl inte gjort så mycket, ska nog ner och dricka kaffe nu med Mamma & Pappa :) Bilder från igår kommer senare.
grillstuga bild: google

800 grader

Fick besök av min ingifta morbror för några timmar sedan, kom med fina mustangen! Har druckit kaffe med dom och pratat i några timmar :) Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång. Sen ska ja iväg och grilla hos Mattias och dricka lite grogg :) Skriver nog innan jag åker iväg.



4- Sju rädslor

  1. Spindlar + alla små kryp och getingar! 
  2. Döden
  3. Andar & spöken
  4. Höjder
  5. Grottor, och trånga utrymmen! 
  6. Åska (oväder t.ex. storm också)
  7. Åka jätte jätte fort med bil, blivit rädd för det efter Mikael och Patriks död..


    1 - Tio fakta om mig själv
    2 - Nio saker jag gör varje dag
    3 - Åtta saker som irriterar mig
    4 - Sju rädslor
    5 - Sex låtar jag tycker om
    6 - Fem saker jag inte kan leva utan
    7 - Fyra dåliga vanor
    8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
    9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
    10 - En person jag litar på

min fredag kväll & lördag morgon

Hallå där!
Igår var det en riktigt trevlig och mysig kväll! Först kom Mattias och hämta mig då hade han Bella och Marcus i bilen. Så åkte vi upp till Vida för att prata med Martin. Stanna där ett tag, var riktigt svårt att få med dom till byn.. Sega människor! Men tillsslut kom vi iväg och då drog vi och hämta Emma först sen till mig sen till marcus och därefter till Martin och David. Blev en riktigt crusing i Årsunda haha. Sen när vi äntligen hade vart hos alla så åkte vi till Emmas stuga i Årsunda. Satt där med tända ljus och spela kort/öl spelet. Riktgit mysigt. Albin kommer efter ett tag han å, men han drack bara två öl så vi skulle ta nya tag ikväll ;)

Idag vaknade jag klockan 10 av att det var nått som lät, och då var det en geting så skrek på pappa så han fick döda den. Sen somna jag vidare ;) Riktigt skönt. Men förstår inte hur getingen kom in i mitt rum när jag har dörren och fönstret stängt? Nu ska jag i alla fall ta nått och äta super duper hungrig!

Och inte gick jorden under heller som sa jag! Tror den där gubben ligger illa till nu!

Fredag 20/5

Godmorgon!
Just nu sitter jag i skolan har nyss haft folkhälsokunskap, med våran lärare lära gå tidigare ganska skönt faktiskt! Så nu sitter vi i klassrummet och ska snart ha idrott! Inte världs roligt precis, och det här inlägget var inte så roligt haha!

3 - Åtta saker som irriterar mig

  • Folk som säger att dom är tjock när dom inte är det
  • Pratar skit bakom ryggen
  • När ingen tror en
  • Folk som är riktigt dryga och skriker hela tiden istället för att prata nomalt
  • Att en gubbe säger att jorden ska gå under på lördag
  • Killar som driver med en
  • Folk som skryter om hur många dom har haft sex med
  • Dom som tror att dom är äldre än vad dom är

hero of war

Har nyss kommit hem. Gick först till Emelie en sväng och prata med henne hon hade köpt er ur snygg klänning! Sen kom i alla fall Otto, Marcus & Fanny å hämta mig. Så drog vi på en ragga runda och stanna över allt och prata med folk. Sen drog vi till Sandviken en sväng och tillbaka till Årsunda så nu ligger jag äntligen i min säng men tyvärr med huvudvärk.. Känns nästan som att det är en börjar på migrän & det hoppas jag verkligen inte att jag får! För imorgon är det äntligen Fredag! Har ingen aning om än vad som ska hända, men Biffen är i Årsunda nu så kanske blir att ta en grogg eller två :)
Nej nu måste jag verkligen ta och sova huvudet sprängs snart!
Godnatt :)
måste ut och fota snart, bildbrist!

pannkakor

Hej! Äntligen kommit hem från skola, eller aa har vart hemma i en halv timme nu :) Har haft en otroligt lugn dag i skolan! På matten gjorde vi ingenting. Jag, Josefine och Fanny låg och sov i sofforna. Sen kikade vi på film på både Svenskan och Engelskan. Riktigt bra filmer :) Lillebror har även vart till sjukhuset för någon dag sen och prata om vad han har för fel eftersom att han blir konstig i huvudet! Han ska dit snart igen och sova över där så dom skulle kunna se vad som händer. Läskigt! 

Men nu kommer snart Gustaf vi ska steka pannkakor. För mamma är på jobb fest med hennes jobb och pappa är sen som vanligt! Nej nu ska jag börja :)

world

Har nyss tagit bort sminket och borstat tänderna så nu ligger jag rak lång i sängen! Finns inge underbarare.
Har även kikat på big brother, ut med Gurkan säger jag baara! fyfan. Imorgon börjar jag tidigt.. 20 över 8, så blir segt att åka med halv åtta bussen och kliva upp halv sju. Men snart helg igen riktigt skönt :) Närmar sig sommarlovet nu. Och då drar jag från Sverige! Så skönt. Har även skaffat spotify premium, hade inga timmar kvar och fick nå fel på spotify så då blev det så :) Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon.
Godnatt mina läsare. Så roligt att flera läser


2 - Nio saker jag gör varje dag

1. Sover
2. Äter
3. Kissar
4. Skrattar
5. Klär på mig
6. Duschar
7. Dricker
8. Smsar
9. pratar

onsdag 18 maj

Hej! Blev ju som sagt att jag sov över hos Malin i natt. Kikade på lite tevä och plugga! Hade matte nationella imorse, ett kvar nu bara sen slipper man det för i år. Efter nationella hade vi en lååååång hål timme så jag, Fanny & Josefine drog till ica maxi och sen på stan en sväng. Sen hade vi bara film tittande på Engelskan. Skönt att man fick åka med 20 över 2 bussen :) Nu ska jag nog kika på big brother som jag missa i Måndags och igår.

Malin

Blev inte att träffa Marcus, pojkarna har fullt upp och skruva! Så jag åker till Malin och sover över där. Mysig tisdag :)
Får se om jag bloggar hemma hos henne annars hörs vi imorgon :)

1 - Tio fakta om mig själv

1. Jag heter Linnéa
2. Bor i Årsunda
3. Har en lillebror, mamma och pappa
4. Åker cross på fritiden
5. Går omvårdnad på bessemer
6. Älskar lila
7. är 175 cm lång
8. allergisk mot jordnötter
9. Jag vill bli sjuksköterska
10. Tror på kärlek i första ögonkastet

tidsfördriv

som alla andra kör jag väl också på den här, har endå ingenting att skriva om!
1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på

släpper dig

Hallå!
Har bara haft en lektion idag, medicinskgrundkurs! Riktigt skönt faktiskt, började 20 i ett och slutade kvart i tre :)
Nu har jag nyss ätit och ska nog gå till Marcus. Får se vad vi hittar på för tok :)
har inte orkar fixat bloggen får se om jag hinner ikväll! :)

inte klar med design!

inte klar med designen än så ni vet! Ser inte så bra ut just nu, men nu ska jag sova så fortsätter jag imorgon :) Godnatt!

planering

  • Tisdag; Skola- film kväll med pojkarna?
  • Onsag; Skola- ?
  • Torsdag; Skola-?
  • Fredag; Skola- sista festen på livet?
  • Lördag; Sova- 18.00 jorden går under hej!

filmkväll

Hej igen!
Har nyss kommit hem från en filmkväll med mina vänner Eddie, Marcus & Emil! Kollade på nya "Fredag den 13" kommer inte kunna sova .. Imorgon blir det nog kika på en annan film tyckte jag det lät som :) Får väl se hur det blir med det! Sett på facebook nu att jorden ska tydligen gå under på lördag.. Och jag är så fjantig så man tror ju på skiten.. Men då blir det en riktigt jäkla fest på fredag haha ;) Nej nu ska ja kika vidare på datorn till jag blir jätte trött och ska nog ha lampan på haha! Imorgon har jag även sovmorgon, riktigt skönt! 
Godnatt på er!
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten--jorden-gar-under-pa-lordag

125 år!

Nu ska jag ta en promenad i det fina vädret! Sen blir det troligtvis att träffa Eddie & Marcus! :)

såg även en av dom nya cola burkarna, riktigt snygga!

cupcakes

Hej!
Nu är jag äntligen hemma från skolan. Har så ont i magen så vet inte vart jag ska ta vägen.
Allt är inte så bra just nu.. Sitter i alla fall i soffan nu och käkar cupcakes mums mums :) vet inte om jag ska ta det lugnt ikväll eller om jag går ut och kanske träffar Marcus? :) Får se!
skriver sen!

foto: lillebror

Hallå!
Sitter just nu i skolan och har datorkunskap, riktigt tråkigt väder är det ute också.
Har ingen aning om vad jag ska hitta på när jag kommer hem, vet inte ens när jag slutar! Men tror det är halv tre.
Kanske åker till mormor en sväng? Eller ta en spring tur? Vi får se vad vädret har att erbjuda :)
här är några bilder från crusingen som min lillebror har fotat!

en dag närmare

Har kikat lite på P.S I love you och big brother, ÄÄÄNTLIGEN åkte Madde ut. Men nu ska jag ta och sova, klockan ringer kvart över sex.. Man längtar ju inte, men en dag närmare skolavslutning!
Godnatt!

Försöker att glömma

Vilken slö dag! Riktigt skönt, fast känns som att man nyss har klivit upp och snart ska man lägga sig igen!
Har nyss gjort tacos åt pappa och lillebror så nu är vi mätta! Klockan åtta blir det nog att kika på "mästarnas mästare" som vi alltid gör på Söndagar och en fet chips påse. Snart kommer mamma hem från Vemdalen också. Faktikskt så är det riktigt tomt utan henne! 

Ikväll är det även big brother! Får se om jag ska kolla på det, hoppas verkligen Madde eller Gurkan åker ikväll!
/ Linnéa


söndag

Hej!
Igår blev det en lugn och härlig kväll! Emma kom hit först sen åkte vi till macken och tanka hennes moppe och där träffade vi på David, Simon & Henrik. Vi drog mot Sandviken för dom skulle käka på donken och där träffade jag en onykter Rasmus haha! Sen åkte vi till vallhov och kikade på tevä. Sen åkte vi till My och hämta henne. När vi kom till david vela inte han sova så jag och emma slängde oss i soffan och kikad på film med han :) Emma åkte och hämta my efter en stund också! Blev en sen natt för oss, fyra tror jag att ja var hemma. Åkte tre på moppen aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, hade hicka mitt upp i allt! 

Nu ligger jag fortfarande i sängen fast klockan är halv fyra.. Men har sån mens värk .. Men ska väl försöka pallra mig upp och äta nått och ta värk tabletter!

Lördag 14 Maj

Hej!
Har legat i sängen hela dagen idag pga mensvärk.. usch! Och när jag vakna kom lillebror springandes och sa att han hade åkt helikopter! Var nå grej på strandbaden så han och pappa hade åkt runt huset utan att jag hade vaknat och sen hade dom åkt runt Årsunda. Skulle vilja men ALLLLDRIG våga. Nu sitter jag i min säng med Emma, har ingen aning om vad vi ska göra. Kanske träffa Macke, Emil & Eddie? Vi får se vad kvällen har att erbjuda :)
Ha en toppen lördag!

Run to your mama

Kvällen blev inte som jag trodde! Blev att åka in till Sandviken med Macke & Emil. Träffade massa folk, sen åkte vi en ragga runda med Otto, haft riktigt trevligt. Men vilken piss väder vi har! Usch. Nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig. Imorgon väntar en ny dag. Godnatt :)

fredag den 13

Hej!
Skolandagen gick jätte fort idag, hade folkhälsa-idrott & matte sen var det slut på den skoldagen :)
Riktigt skönt att sluta tidigt för en gångs skull. Åkte med 20 över två bussen för orkade inte åka med fem över ett bussen för då skulle jag behöva springa och det var jag inte så taggad på ;) Så Hanna Hedlund gjorde sällskap med mig till resecentrum, tokjäntan min! Sen när jag kom kikade jag och lillebror på Pistvakt. Sen kom pappa så då beställde vi mat från Wallis. Mamma är i Vemdalen över helgen så då blev det Wallis ;) 

Nu har jag INGEN aning om vad jag ska göra, skit väder! Det är mycket folk hos grannen (emelie) men dom vet inte vart dom ska dricka någonstans och då är det inte så roligt.. Får se vad jag hittar på ikväll! :)
Hoppas ni i alla fall får en toppen dag fast det är fredag den 13 :)
juustja, har ju även namnsdag idag ;)

om sanningen ska fram

hallå!
Inte gjort så mycket än att vart i skolan idag, träffade Ida och Fanny dom var i Årsunda så cykla och träffa dom en
sväng :) Sen har jag bara myst framför tevän med familjen. Nej nu ska jag nog ta och sova,
GODNATT
knäppt lite kort
fick även fin besök av hjärtat mitt & mormor :)








NEW IN

byxor från vila

väder

Tycker så synd om lillebror just nu, har feber ont i halsen och spyr.. Men han har inte magsjuka som tur är för
han brukar alltid spy när han har feber! Bläbläblä.. Hoppas inte jag blir smittat! Vill verkligen inte bli sjuk nu.
Men nu ska jag ta och sova, hoppas på att det inte blir regn imorgon, och speciellt inte åska! Värsta som finns.
Nej nu ska jag ta och sova, klockan ringer kvart över sex imorgon, är inte så sugen på att gå upp då precis! Men snart helg :)
Godnatt mina underbara läsare!

mysigt onsdag

Ligger i köks-soffan själv och kikar på "Åtta hos stjärnorna". Lillebror ligger uppe och är sjuk, Mamma är och dansar
pappa sitter vid jobbar datorn.. Ska nog skrika på han så jag får lite sällskap! :)

I walk the line

Hej!
Som sagt sov jag hemma hos Emma i natt! Bjöd ut henne på kina mat så vi var riktigt mätt! Gick och la oss vid halv tolv tiden. Sen gick jag och mötte Josefine så gick vi till skolan! Hade först svenska men gjorde inte så mycket sen hade vi ingen matte för läraren skulle på nå grej! Så jag, Josefine, Hanna, Fanny & Linnea gick till Ica :)

Slutade även tidigt idag, så han med 20 över 2 bussen :) Kom hem och la mig rak lång på soffan, kikade lite på gamla avsnitt från big brother som jag har missat. Men sen somna ja så nu är jag jätte trött! Men blir väl pigg snart säker så jag inte kan sova ikväll..
hörs senare

hos emmma!

hejhejhej!
Sitter hos Emma nu. Har nyss bjudit henne på kina mat så nu ligger vi rak lång i hennes soffa och är jätte mätt! Men
gud så gott det var. Blir väl att kika big brother snart och sen blir det sängen :) Blir nog mitt sista inlägg för idag.
Hörs imorgon! :)

GRATTIS ISABELL & HANNA! ♥



♥♥

This is the life

som sagt så har jag inte tid att blogga.. känner att jag inte ska slösa bort min tid när det äntligen är varmt å skönt!
fredagskväll umgicks jag med emelie lindgren, var nere vid stranden med några. lördag var jag på crusingen och igår låg jag
bara och sola hela dagen! Gud så varmt det är, känns som sommar! Idag efter skolan kom mamma och hämta mig så åkte vi
till valbo en sväng. Dom har ju även öppnat "Vila" nu och hittade en klänning/linne och ett par höga byxor! Riktigt nöjd :)
Snart kommer Malin, vi ska dra ut på en promenad i det fina vädret!
later

LEEEVER!

jag lever!.. bara att jag inte har tid att blogga

blå tå

hallåhallå!
Hade nationella i engelska idag! var muntligt.. gick väl bra! och på idrotten trodde ja att jag hade brytit tå jäkeln!
Jag och Fanny sprang på bollen och sparka samtidigt så var väl inte jätte skönt! Så nu är den jätte stor och blå..
Kan knappt böja tån uppåt, men det skiter man väl i! Ska snart dra till några underbara vänner vet inte
vad vi ska hitta på, blir väl nått tok! :) Nej nu ska ja göra mig klar.
PUSSEN

stor, större, störst

här är några fylle ego kort på mig från festen hos emelie lindgren på påsklovet!
haha..








the king

hejhej!
idag har varit i skolan sooom vanligt, men jag var även till tandläkaren! prata om att ja inte ska
stressa å så men skulle få nått som ja skulle ha när ja sover :) hoppas det går över nu för orkar inte ha ont
i käkarna och huvudet varje morgon -.- har även hjälp mamma att städa men vad man än gör blir allt fel..
nu ligger jag sängen för mig själv och vet inte om ja ska gå ner eller ligga kvar.. roligt inlägg!

har även vart med malin till hennes pappas jobb och käkat smörgåstårta och sen åkte vi hem och gick ut å gick!
hööörs senare

JLT

Hallå!
har vart i skolan som vanligt idag, men som sagt sov jag ju hos emma! riktigt mysigt. Den första lektionen jag hade var nationella prov i Engelska.. usch å fy å blä! sen åkte jag hem på 20 över två bussen riktigt skönt! gick till mormor och morfar och prata lite å gosa med hunden. Sen vid halv fem åkte vid till Sandviken & käka och sen drog vi å kika på John Lindberg! Ojojoj vilken grym karl. Pirra till i hela kroppen. Carin var även där, roligt att se henne faktiskt :) men nu ska ja ta och sova så jag orkar till skolan imorgon
GODNATT
sen blev Carin uppbjuden ;)

hos emma

godkväll!
har inte bloggat nått idag för har vart i skolan sen åkte jag direkt hem och packa, sen gick ja till ica och träffa grabbarna grus eddie & marcus! sen gick ja till emma så fick vi skjuts av hennes föräldrar till sandviken. har ätit och kikat big brother så nu ska vi lägga oss och sova. båda ska ha nationella prov imorgon.. inte så roligt dock!
och det som inte heller är så roligt är att ja inte kommer se emma på några dagar nu.. för hon åker till Falun i helgen.. tråkigt nog! nej men nu ska vi ta och sova.
godnatt mina fina

svar på kommentar

en kommentar jag fick: "vart i horndal är spökhuset??? =) förklara gjärna."

- HAHAH jadu, det var väl inte ett spökhus precis.. men det var vid en gammal mack i en övergiven lägenhet! :)

jag hörde din röst

nu går jag & lägger mig, så ont i huvudet som vanligt.. har sov morgon till kvart över tio ska bli skönt
att få sova i mer än 10 timmar i alla fall! NATTTTTI

NU SÅ

.... har jag sms!

ont

sitter i skolan och väntar på mamma nu. utvecklings-samtal strax!
har äckligt ont i magen också för jag har ätit på nå jäkla tabletter.. nya drogen!

måndag 2/5

hej!
Just nu sitter jag i skolan. Nog var det jobbigt allt att kliva upp halv sju.. Vela bara ligga kvar i sängen och sova!
Fast jag sov hela dagen igår kunde jag även somna igår kväll! Har datorkunskap nu, oootroligt onödig lektion.
Har även inga sms kvar. Och kvart i tre har jag utvecklingssamtal, vilken dag..
new in!
+ ett par svarta jeans för 199 kr och ett par strumpbyxor och dom vita skorna som ja la upp igår!

bakfylla

nu tar jag min bakfylla och går och lägger mig, vill bara vara ledig imorgon och soooova hur länge som helst. känns inte så bra att klockan ringer kvart över sex..
NATTI

mys

nu blir det massa mys framför tevän med min familj! helt slut idag, dagen efter är helt värdelös!

NEW IN

+ lite kläder men blogg.se vill inte samarbeta med mig idag!

två år sedan ♥

♥godmorgon!
vaknade kvart över ett och jag försökte verkligen sova vidare men gick inte så ja låg kvar en stund tills nu. Lyckad kväll igår! först blev det att äta lite hos emma bara jag och hon hur mysigt som helst. sen drog vi ner till stranden och var där och efter det åkte vi till IP :) kom hem vid fyra så man är skapligt trött..


idag har det gått två år sedan. förstår inte att det redan har gått två år, känns som attr det hände igår!
kommer ihåg sista april sista dagen med dig mikael, när vi satt vid stranden och det var varmt ute.
vi hade hur trevligt som helst var verkligen den bästa dagen i mitt liv. du gav mig även ett kort till mig som jag skulle använda om ja skulle äta på din skola. jag har kvar den än, kommer aldrig slänga den! sen skulle vi dra vidare och det blev bråkoch du kom och krama om mig och sa att det blir bra. du sa även att du hade tappat bort dina solglasögon men vi hitta inte på dom så vi gick vidare. och när vi va vid ica så skulle vi gå till sofie men du sa till mig att du inte ville. jag skulle ha lyssnat på dig! då kanske det aldrig skulle ha hänt? varför gick vi inte bara hem för? sen gick jag hem och du och patrik gick några meter bakom mig. men jag visste inte att ni skulle ta bilen, varför gick du intemed oss hem? varför väntade jag inte på dig? den stora frågan är varför.. saknar er så himla mycket!

den här dagen för två år sedan fick ja sms av malin "har mikael och patrik kört ihjäl sig?" jag trodde hon skämta med mig. Jag hade nyss vaknat så visste ingenting. Sen ringde massa folk och sa att det var sant. jag kunde inte tro det. Sen kom sara,petter, david & denise, vi gick till stranden för att leta efter mikaels solglasögon och vi hitta dom. Jag och sara gick till hennes mamma i blomsteraffären och fixade ett hjärta och några änglar + två rosor som vi la vid ica. Vid sju var det minnesstund vid olycksplatsen, har aldrig grinat så mycket i hela mitt liv. det var det värsta jag har vart med om. jag vill bara ha er här. Natten till 2 maj, såg jag dig sitta i min fotölj. Jag blev rädd men endå så lycklig. Och då vågade jag inte sova med stängd dörr mera, jag vet inte varför. men jag blev så rädd av att du satt här fast du var borta.

Jag drack för er skull igår, för jag vet att ni inte vill att vi ska sitta hemma och ha det tråkigt. Jag vet att ni vill att vi ska ha det roligt! och jag hade verkligen det, jag gjorde det bara för eran skull. Älskar er Mikael och Patrik ni kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan. Hoppsa ni har det bra i himlen och båda ni har blivit morbror. Ni skulle vart underbara till dom barnen båda två.
Jag älskar er ♥♥

RSS 2.0