Sista mars

HEJ! Kom ju på att i Onsdags så var jag och käkade med Louise & hennes pappa. Dom bjöd mig på mat, snällt av dom! I alla fall så var det ju fredag igår och jag hade inte tid att blogga, eller jag hade väl ingen ork om jag ska vara exakt! Slutade som vanligt 20 i elva, eller om hon va tidigare kanske (?) Gick till swedbank och blev nyckelkund så nu kan jag beställa kläder från internet och betala dom själv osv! Sen gick jag ut och käkade med moster & Carina. Hade mycket trevligt =) Sen åkte jag hem på bussen med Louise. Gick raka vägen hem och kikade på big brother som jag har missat hela veckan, bara älskar att dom har rockabilly tema hela veckan!! Senare på kvällen traskade jag till Louise, gick till Amanda & Tobbe där det var lite folk, snackade om morgondagen (alltså idag!!) Sen åkte vi till Sandviken och prata med lite folk. Kom hem vid halv ett, skönt att komma hem före fyra som det sällan blir att man gör! Blev lite blandade känslor igår kväll men det är som det är.
Nu har jag precis dammsugit mitt rum och förkylningen börjar komma sakta fram igen.. Känns som att jag aldrig har blivit frisk! Men aja.. Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite. =)

Så sant!

Jobbig

Känner mig helt död efter en långt och jobbigt Powerwalk med världens bästa. Joggade ibland och sen fick vi världens skratt attack (som vi alltid får) så vi tränar även magmusklerna ;) nu ska jag gå och lägg mä. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag!! Inte långt kvar tills lov, skönt :D nä godnatt på er!

Älskar årsunda! Så himla fint. Den andra bilden bjuder vi på ;)

Allt tänkande gör mig galen

Hallå på er. Sitter i skolan fortfarande fart jag slutade två, men ska iväg och dansa snart så jag passade på att göra klar en fas på körkortet :) har varit en jobbig dag i skolan idag.. Usch säger jag bara! Nu får allt vara över, allt tänkande på en massa och sånt.. Nej nu ska jag snart traska vidare puss.

Det är alltid du som får mig på bra humör och får mig att tänka på andra tankar, älskar dig ja min fina underbara vän!

Om allt vore så enkelt

Hej! Skolan idag som vanligt.. Men hade även studiebesök på krematoriet, och för er som inte vet vad det är så är det där alla som har dött kommer och ska brännas så det blir till aska bara. Var sjukt jobbigt att se först kylrummet där det låg massa kistor med döda människor i och sen se ugnen som va på och den hemska tanken va att det låg en där inne... Kom genast och tänka på mina underbara personer som har dött farmor, farfar, Patrik och Mikael. Nä usch vad hemskt! Men fick i alla fall skjuts till skolan sen och där hoppade jag på bussen med Louise :)

När jag kom hem käkade jag och sedan begav jag och Louise oss ut på en Powerwalk :) så otroligt skönt! Speciellt när det är flera plus grader ute :) skönt skönt! Nu har jag precis duschat och ska faktisk gå och lägga mig, trött! Natti

Min outfit för idag

6

Blev en skön Powerwalk på sex kilometer med världens bästa Louise =) när jag kom hem la jag mig död i soffan och åt några hård mackor och drack proviva! Just nu blir det att sova, är så otroligt trött och tror inte jag är ensam om det? Blir ju så när man mister en timme, aja godnatt :)

Gammal bild från i vintras

Måndag

Hallå där! Idag har det varit skola hela dagen, Gud så fort helgen flög förbi! Har nyss duschat och ska snart äta, sen blir det en lång och redig Powerwalk med Louise :)

Vill ha sommmmmar!

Tröttis

Super trött, så nu går jag och lägger mig! Skola imorgon.. Men snart lov!!! Godnatt på er

mina presenter!

Av mina underbara flickor Julia, My & Magda fick jag en spy hink men en ballong på och i spyhinken låg det massa smått och gott som tex popcorn, bakistabletter, alkohol mm! Jätte roligt present och jag blev super glad över den, tack mina underbara flickor! 

Den här fina presenten fick jag av min kära vän Malin. Fick även ett jätte gulligt och fint armband! Plus att det var två cider till men dom drack jag upp på festen ;) haha. 
Tack så jätte jätte mycket. 

Av mina underbara klasskompisar fick jag en massa! Väldigt roliga saker och väl användbara =) Fick även två fina glas från Emma, super fina!  
Ni är guld värda, tack för allt! 

Dom här fina alkoholdryckerna fick jag av mina snälla Årsunda pojkar. Blev super glad bara över att ni hade köpt nått, gofisar! Tack så jätte mycket 

Mer alkohol fick jag av dom underbara pojkarna Simon & David!
Tusen tack 

Och dom här jätte jätte fina hjärtarna fick jag av Mattias & Martin. Verkligen super fina.
Tack så hemskt mycket pojkar 

Och sist men inte minst fick jag jätte fina smycken och en jätte fin nalle där det står en jätte gullig text av min underbara bästavän Louise. Jag ser nallen varje dag och blir alltid lika glad när jag ser den. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, tack så hemskt mycket! 

Ni är helt underbara, tack så hemskt mycket för alla presenter! Det är ni som får mig att le varje dag.
Älskar er mina fina vänner.

18års festen!

- Här kommer lite bilder från min 18års fest som var den 10 Mars :D





















































Nu får det räcka med bilder från min fest =) Hade en toppen kväll, och är glad att så många kunde komma. Världens bästa kväll och det var ni som gjorde så att den blev så underbar som jag vela!

min helg

Hej! Har inte varit så mycket skrivande här i helgen, men i fredags så beställde jag pappa & gustaf mat från Wallis. Mamma hade fortfarande inte kommit hem från kryssningen så blev att vi beställde där som vi alltid gör när mamma är borta ;) Vid kvart över sex övningskörde jag till Färnbo för att där skulle vi hämta upp mamma. Höll på att köra över en älg och sen när vi väl kom till Färnbo så stod polisbilen vid pizzerian, nervös man blev fast man visste att man inte hade gjort nå fel! Åkte sedan hem och då gick jag och umgicks med Marcus, Sara, Jim & Johnny. Åkte till Sandviken och kika lite sen till Årsunda på en liten fest där folk va som man inte träffat på år och dar! Och jag va nykter på fredagen fast ändå så ramlar jag på en trapp och får världens största blåmärke på stjärten och ryggen, inte skönt! Men kul hade vi i alla fall åt det ;)
Lördag: Vaknade med världens huvudvärk och mensvärk. Och när jag får mensvärk så finns det inget att göra åt, höll på att grina ihjäl mig för det gjorde så ont! Men det brukar bli bättre om jag ut och går så jag tog på mig kläder och drog till Louise för att sedan gå till pizzan för hon skulle äta bakismat. Följde med henne hem en stund också och sen gick jag hem och knarka värktabletter och åt grillat för första gången för i år! =) Gott som tusan!! Sen på kvällningen så umgicks jag med lite folk och senare på kvällen gick jag, Louise & Jocke till Putte för att umgås och dricka med folk. Skulle va nykter men gick ju inte skit bra det där.. Blir så när folk bjuder på grogg! Men aja roligt hade vi i alla fall, sen skjutsade K hem mig.
Idag: Har vi ställt klockan till sommartid! SKÖNT fast ändå inte eftersom att vi mister en timme, men skönt att det blir ljusare på kvällarna! Har i alla fall inte gjort nånting idag. varit ute en stund men tyckte det var lite kyligt idag så håller mig inne idag tror jag.
Blev långt inlägg det här!
min outfit för i fredags

Mobilblogg

Jag idag

Mobilblogg

Hej! Har väl inte hänt så mycket idag mer än att jag har varit i skolan. Kom hem, lagade mat med pappa och lillebror. Mamma är på Ålands kryssning med jobbet så därför blir det vi som fick laga maten idag :) nu på kvällningen har jag satt ihop en säng med Louise och jäklar så fin den blev :)

Där här smset fick ja av min käre mamma klockan halv elva på morgonen, hon är ju värre än mig!!

Onsdag

Som ni vet så har ju jag fullt upp på onsdagar, därför ja inte har blogga nå. Har i alla fall kört med trafik skolan idag, klar med tättbebyggt område så nästa gång är det landsväg :) skönt! Sen dansade jag i ca två timmar så då förbrände ja lite också :) skönt de med! Nu ska jag hoppa in i duschen

Min outfit för idag

Bra Linnéa

Bra gjort Linnéa att gå ut i tofflorna, stressa ihjäl mig så glömde helt bort att jag hade tofflorna på mig..

Suger

Min blogg suger, mitt skolliv suger, mitt humör suger, allt suger! Hörs i morgon ska lägga mig NU och sova.. Klockan är inte ens nio? Nått är fel.. Godnatt

.

Dö plugg dö

Einstein

Hinner inte blogga, håller på att bli nya Einstein!!!

YEEEEAH

Första krogen rundan, check!

Hallå på er!
Igår blev det min första krogen runda!!! Hade kalas här hemma först för mig med pappas släkt. Vid fem kom grabbarna grus och hämtade mig (Ante, kim, Tysklind och nån till haha.) Sen åkte vi till Sandviken för att hämta upp Lina och därefter till Gävle för att förfesta hos Birgersson. Va där till klockan va halv elva kanske? Tog taxi till slick och där öste vi på som aldrig förr! Hade riktigt roligt och det tackar jag Lina för! Måste göras om. Blev lite knas vid sluttampen men det ordnade upp sig, tog bussen till Sandviken och sedan väntade våran skjuts till först hammarby och därefter Årsunda. Har nog inte haft så här roligt på skit länge, somnade på toan när jag kom hem blev väckt av Louise att hon ringde mig haha tack gode gud för det! Nu mår man som man brukar göra.. Blir slappa hela dagen och ikväll ska jag till min käre vän Louise. Blev inga bilder igår men såg att folk hade lagt ut lite på facebook =)



Mys

Heeeeeej! Sitter hos Louise och myser med mina hundar hihi.

Gadddda!

Har varit på en Powerwalk med Louise, när vi gick hem satt vi oss ute och drack te och pratade en massa! Har även pratat med mamma om tatuering och nu jäklar ska ja beställa tid! Men vet inte riktigt vart jag ska göra det, får ringa runt lite :) vill gadda mig nuuuu!!! Så snyggt! Nä nu ska ja sova, helg i morgon, helt sjukt vad tiden går fort.

Hyper

Hejheeeeej! Skola idag som vanligt, händer väl ingenting speciellt. Hade trafikkunskap sista lektioner i flera timmar. Sen körde ja hem från Sandviken :) går bättre å bättre! Nu ligger jag i kökssoffan och tar några fula bilder på mig själv och inser att jag har tjocka kinder.. Haha!

Pössss, här är två bilder på ett Hyper barn höhö

Helt slut

Blev inga bilder upplagda från min fest i lördags idag heller.. Har inte tid att sitta vid datorn och bloggar alltid från mobilen nu för tiden. Är i alla fall helt slut i kroppen efter all träning idag! Imorgon är det äntligen torsdag, dagarna flyger iväg! Nä nu ska jag sova. Natti natt

Mys kväll igår med Louise! Varma mackor och morötter plus big brother!

Powerwalk med bästa

Härliga studiedag!
Igår kväll var jag hos Louise hela kvällen och bara myste i soffan, båda två somna strax efter elva, vaknade halv ett och då traskade jag hem. Vaknade vid elva gick till Louise och tog en jobbig Powerwalk, uppförsbackar helaaaa tiden!! Men stolt va vi när vi kom hem. Sen gjorde hon hamburgare till oss, snällt av henne! Och nu sitter jag hemma och ska duscha och plocka undan massa grejer. Sen ikväll blir det att åka och dansa i ca två timmar :)

Godmorgon!

Godmorgon! Klev upp för 20 min sen, skönt med en lång sovmorgon kan ja ju säga! Sitter med olja i håret nu sen blir det en skön dusch. Börjar halv ett och slutar runt två kanske? Hade bara en lektion idag, egentligen två men vela ha min underbara sovmorgon! Hörs sen

Ååååh ge mig!

Träningsvärk från en fest

Min helg har varit grym!! Lördagen var det roligaste på länge, berättar mer sen om min 18års fest! Har aldrig haft en sån här träningsvärk i mina lår som jag har nu efter en fest, aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, och även My hade det. Men det är väl ett tecken på att festen va bra? Men som sagt berättar jag mer sen :) helt död nu ska sova godnatt!

Svart

Hej! Bloggar senare ska ta en Powerwalk nuuu.

Jag är nästan svart hårig nu hihi!
Är mörkare än på bilden

TAGGAD

Hej! Har verkligen inte tid att blogga idag, klev upp tio och mötte Jossan sen har vi fixat en massa och nu ska vi börja fixa oss själva. Sitter just nu med hårfärg i håret, spännande! Nej nu måste jag fortsätta. SES I DIMMMMAN! IKVÄLL BLIR VI FULL FÖR MIN SKULL! :D PUSS & KRAM

930 spänn!!!

Hej! Dåligt med skrivande här som vanligt! Men idag har jag haft fullt upp. Va i skolan i nån timme bara hade bild och sen slutade vi. Min käre underbara vän Emelie kom och hämtade mig sen följde ja med henne å tvätta kläder och vi prata en massa! Sen gick vi till pizzan och åt god mat, och där skulle även ja testa på en spelmaskin, brukar kika när Emelie spelar och det är ju 18års gräns men eftersom att ja fyllde igår så fick ja ju spela idag :D började först och vann hundra kr, sen spelade jag mer och tillslut vann jag 930 hela jävla spänn!!!!! Förstå hur mycket det är?!!! Stoppa in 22 kr i maskinen och fick ut 930 kr!! Helt galet, jag och Emelie va i chocktillstånd hela dagen sen, haha helt sjukt!

Nu på kvällningen har jag varit hos Louise och kikat på bb, men nu ska ja sova, upp tidigt i morgon och fixa en massa :D puss och kram!

Världens bästa födelsedag

Nu ska jag sova, har haft världens bästa födelsedag och helgen kommer bli ännu bättre! Tack till ni alla som har gjort den här dagen till den bästa :) kommer sova som ett litet barn! Puss och godnatt

Tårta

Mums

18!!!

Har haft liten del av min släkt här idag. Har fått kläder, massor av pengar, blommor och smycken! Bilder kommer sen. I alla fall efter vi hade ätit mat åkte jag och min moster till Ica, va super lycklig när jag gick in på Ica för att jag skulle få köpa trisslotter, men va inte så lycklig när jag kom ut från Ica eftersom att jag inte fick visa mitt legg.... Ledsen tjej! Haha.

18 HELA ÅÅÅÅÅÅRRRRR!!!

Har världens underbaraste mamma. När jag vakna kom hon och krama mig och sa grattis och sen åkte hon och när jag kom ner hade hon tänt ljus på min plats där jag sitter och äter frukost! Älskar dig mamma

Men vela inte ha presenter imorse för ingen va hemma så jag väntar tills ikväll! Hihi. Och har underbara vänner som smsar och skriver grattis! Min födelsedag har blivit toppen och hoppas på att den fortsätter :)

Sista timmen som sjutton

Har kikat på Sveriges mästerkock och Kjelles smakresa i Asien, kanske Sveriges roligaste program? Haha han är ju så bra! Har även kikat på bb som jag alltid gör på kvällarna, beeeeroende. Men nu ska ja sova!!! Om jag nu kan... Somnar som sjutton åring vaknar som arton åring, lite underbart! Puss på livet

present

Har fått en super fin klänning av min käre kusin Sandra, tack ännu en gång! 
Klänning stora vita prickar

skor

Såg att man inte såg bilden på mina skor jag har köpt.. Men så här ser dom ut i alla fall :) Suuuper sköna
Skor - SthlmDG: Platau | Yttersidan av skon

1 DAG KVAR!

Hej! Har faktiskt inte bara legat i soffan idag, utan har dammsugit det mesta av huset men sen blev det förr jobbigt så la mig rak lång i soffan! Men har gjort lite i alla fall =) Har även pluggat körkort idag. Nu sitter jag här och är nyduschad väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan kika på " Halv åtta hos mig". Kommer nog inte kunna sova ikväll har jag en känsla av, kommer vara så övertaggad tills imorgon när jag fyller 18 hela år! HIHIH. Nej nu ska jag gå ner =) Puss & Kram

I September sitter vi på flygplatsen i Turkiet igen!
Vill ha sommar nuuuu
En gammal bild från när vi va på Gotland för några år sedan =)

HELL YEAH!

.

Sova

Nu har jag tagit min äckliga hostmedicin, hoppas det hjälper den här natten för vill verkligen sova ut! Och när jag vaknar i morgon kommer jag vara så lycklig och kommer längta ihjäl mig till dagen efter!! Hihi 18!! Nej nu ska jag nog sova tror ja :) godnatt på er!

Brott

Kikade nyss på mot alla odds, sista avsnittet :( och nu är det veckans brott, handlar om morden i Gävle för sju år sedan helt sjukt äckligt!! Eftersom att mördaren åt dom han mörda..

2 DAGAR KVAAAAR!

Hej! Ligger i soffan och pluggar lite till diabetes provet som vi ska ha på måndag. Är fortfarande sjuk och blir nog även hemma imorgon.

Förstå att det bara är TVÅ HELA DAGAR kvar tills jag fyller 18 hela år!!! Helt sjukt vad tiden har gått fort! Läääängtar ihjäl mig hihi

Hosta

Lever just nu på hostmedicin, nässpray och Ipren!

new in

Har fått hem dom här sköna skorna idag, dom passar mig perfekt för dom lagom åt mig så jag känner mig bekväm och inte för lång! Perfekt och ett stort plus är att dom är super sköna!

Skor - SthlmDG: Platau | Innersidan av skon

sjuk

Godkväller. Åkte buss med Louise till skolan idag och båda var lika sjuka, hostade nästan ihjäl oss! Så vi beslöt oss för att åka hem, men innan vi åkte hem så tog vi en sväng in på Sibylla. Sen raka vägen hem och jag la mig rak lång i soffan, kikade på bigbrother som ja missade igår och sen somnade jag en stund. Har väl bara legat i soffan hela dagen idag. Och jag  blir även hemma i morgon, för vägrar bli mer sjuk än vad jag redan är!

3 dagar kvar!!

Godmorgon! Helt slut idag, hostat hela natten så har knappt sovit nått. Men ska försöka orka med skolan idag, mamma kom och fråga om jag skulle va hemma idag men hade redan gjort mig klar så va ingen ide. Är rädd att om jag är ute för mycket så kanske jag får lunginflammation och det vill jag INTE ha... Men nu ska ja snart traska till bussen!

Helt slut

Helt slut! Har dansat i över två timmar i sträck! Inte haft en ända paus. Men jäklar så roligt och jobbigt det är, svetten rann på oss alla. Har kikat på film med mamma nu innan vi gick och la oss. Så nu ligger jag rak lång i sängen och hoppas på att jag blir friskare imorgon så man kan knalla iväg till skolan. Jäklar så fort det här lovet har gått, skulle sitta fint med två veckors lov! Aja godnatt på er

Nytt in i huset

Mamma har köpt ett par fina ljuslyktor, tycker dom var super gulliga och man tänker på sommaren när man ser dom :) finns på IKEA!

Mobilblogg

Hej! Blev en liten fest igår först hos Emil där pojkarna va, hade riktigt roligt :) sen åkte dom till krogen och då följde Louise med mig till Tobbe och Amanda där det även var fest :) men jag gick hem i skaplig tid eftersom att jag hade bara sovit i en timme... I dag är jag död, min förkylning blir värre, varit förkyld i två veckor nu! Men snart ska jag iväg och dansa med mamma i två timmar. Bra med motion :)

Två bilder från fredags på mig och Emelie :)

Pigg

Har tagit en powenap och nu helt plötsligt blev jag super pigg! Blir även fest idag också tror ja, kanske lite alkohol på det här skulle sitta fint? Eller? Vet inte...

slut som människa

Slut som människa, aldrig varit så här sliten i hela mitt liv tror jag..
Nu drar jag över till Louise och pratar, sovit en timme inatt och hade en karl som spydde på morgon kvisten, kan det bli bättre??.. Haha

sista helgen

Nuuuuuuu drar jag på festligheter och firar sista helgen som 17 åring! Känns underbart. Ha en toppen kväll

bb

Hej! Att köra med trafikskolan gick faktiskt bra idag, backade runt ett gatuhörn och hon sa att det gick super bra :) Så det var roligt att höra :D Åkte till valbo sen och handlade lite fest kläder tills jag fyller 18 ;) Käkade på IKEA muuums  säger jag bara! Sen när vi kom hem gick jag till Louise, dom har flyttat nu så känns riktigt konstigt att inte gå till doms hus nå mera.. men men! Nu har jag kikat på några avsnitt av bb för hade missa några, och nu ska jag sova. Ska sova så otroligt länge imorgon, har ingenting planerat så skönt! Godnatt :)

En vecka kvar

Hej på er! Klev upp strax efter tio, duschade och nu har jag fixat mig. Ska bara platta håret lite granna! Eller ah ganska mycket.. Sen ska jag till mormor och morfar en sväng och äta mat och efter det blir det att åka till Sandviken för att köra med trafikskolan igen, undra varför jag aldrig vill? Men sen när man är klar är man överlycklig. Sen efter det blir det en tripp till Valbo med mamma, behöver lite nya kläder känner jag! Och lite finare kläder tills jag fyller 18!!!! Bara en vecka kvar, förstå att om en vecka är jag 18 hela år! Helt galet! Aja nu lär jag sätta fart här!

ska jag?

- Här ser det ut som att jag har svart hår, tycker ni att jag ska färga till svart?

låångt

Jaja det är riktigt dåligt med inlägg här för tillfället men har inte tid att blogga =) Har för det mesta varit hos Louise och bara tagit det lugnt och varit ut och gått i fin vädret! Har även varit till Torsåker till nå äckligt jäkla spökhus med Louise och grabbarna grus som innehåller Eddie, Macke & Emil. Värsta jäkla stället jag har varit på i hela mitt liv.. Trodde vi skulle dö där! För det första så var det mitt ute i skogen, och då menar jag verkligen mitt ute för det andra så körde vi fast där spökhuset var och jag fick världens panik, så säger Emil att en flicka blev mördad i ån som var där för super många år sedan, blev ju inte bättre av att han sa det... Men vi kom loss till slut och pojkarna gick till det där huset medans jag och Louise satt i bilen med dörrana låsta och hade panik för att vi inte hade täckning, kom nästan några tårar där haha! Usch vad rädd man var. Aldrig mer säger jag bara.

Idag har jag trots min onda förkylning varit på riskettan med några flickor från klassen, blev riktigt jobbigt där ett tag. För dom pratar ju om alkohol och drogen och det första som kom upp i mitt huvud var våra fina änglar Mikael och Patrik.. Så det var riktigt jobbigt där ett tag! Men efter det så gick jag till lokalen och då blev det dans på full volym! Klockan halv elva gick jag till min kära granne Louise och pratade och kikade på film. Sista natten hon sover där nu för sen ska dom flytta :( Okej inte nå långt.. Typ 100 meter, men ändå!
Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon för att åka till trafikskolan igen och köra, sen blir det åka till Valbo med min älskade mamma =) Blev ett lååååångt inlägg, och med det säger jag godnatt :)

Har jag?

Har jag en blogg? Fan vad fränt det visste jag inte!
RSS 2.0