SNÖÖÖÖÖÖ!

Det snöar!! Är nog världens gladaste just nu, äääääntligen säger jag bara! :D nu ska jag åka till Sandviken för nu väntas en ny jobb vecka... Men är bara två veckor kvar ;D

Festligheten igår

Hej! Igår så åkte vi som sagt till berga och fira Johan som fyller 20! När vi kom dit va Putte, Emil, lingvall och lite fler folk där, helt sjukt roligt var det i alla fall! Sen åkte jag, Louise, David, Staffan och Mårten till torsåker och fråga mig inte vad vi gjorde där för det vet jag knappt själv! Kom hem vid halv fem typ, så idag är man sliten! Idag har jag pratar med Louise om gårdagen, jadu vad ska man säga? Haha!

Festligheter

Har nyss varit i Sandviken och käkat på matkällan med min familj. Nu är jag hos Louise och förfestar lite, skulle egentligen förfesta hos Putte men dom ska åka snart :) så vid nio åker vi till berga för 20 års kalas :) kommer blir super kul, taggar! Hihi ha en bra kväll!

Min fredag

Hej! Igår åkte jag och gymma med Louise sen så åkte vi till Valbo en sväng och sedan hem till henne och lagade vårrullar! Sen på kvällen gick vi till Staffan. Senare kom Mårten, Markus, Pontus, Kristian och Martin :) hade riktigt trevligt! Synd bara att jag hade så ont i huvudet.

Idag har jag bara städat och städat. Så nu är julsakerna uppe, känns hemskt att det inte är nå snö bara.. Men men hoppas det kommer snart!

Ledighet

Hej på er! Igår myste jag med hela familjen bara :) drack glögg, åt lussekatter och kikade på jullotta på Liseberg, nu vill jag ha jul och snö :) nu har jag precis ätit lite lunch, ska snart göra mig klar och ta bussen till Sandviken och sen gymma med Louise :)

Operation

Hej! Idag har jag och Karin bara varit på operationer. Första var en operation där dom tar bort gallstenar och andra var en hjärnblödnings operation :) riktigt rolig praktik vi har, får se hur mycket saker som helst :) nu är jag äntligen i årsunda och tar lång helg :) ska bli skönt!

Mina två dagar

Hejhej!
Som ni kanske ser så har jag inte skrivit nått och det beror på att jag knappt har nå internet kvar i mobilen, men får mera den 8 december.. ett tag kvar men men! Sitter i alla fall just nu på mosters dator. Har i alla fall jobbat i två dagar nu, igår började jag klockan halv två. Riktigt skönt att jobba eftermiddag, inte lika stressigt och inte mycket folk heller =) Fast igår kom det in fem nya patienter, ganska mycket för att vara på en kväll! Men roligt att man har nått att göra.

Idag började jag klockan sju, jobbigt att gå upp halv sex bara! Fick även ta venprov, och för er som inte vet vad det är så är det när man tar blodprov i armväcket. Hur roligt som helst! hihih. Känner mig som en anställd där just nu, riktigt roligt. Och ännu roligare är det när Karin jobbar där så vi kan gå tillsammans och göra massa saker!
Har jag skrivit att jag har varit på en bröstoperation? Aja, jag och Karin har i alla fall varit på det förra veckan tror jag att det var. Var riktigt intressant faktiskt! Men lite läskigt när dom tog bort hela bröstet. Men trodde att det var värre än vad det var =) Nu sitter jag i soffan. Jag, moster & Thomas har precis kikat klart på bonde söker fru & Berg flyttar in. Ska väl ta och sova nu =) har sovmorgon i morgon, klockan ringer inte förns klockan halv åtta ;) riktigt skönt! Sen när jag har slutat åker jag till Årsunda för då tar jag lång helg. Ska bli riktigt skönt.

Blev ett ganska långt inlägg. Blir så när man inte hinner/kan blogga på dagarna. Nu ska jag sova. Godnatt på er =)

NEW IN

När jag var i Stockholm och skulle kika på Rihanna så var vi ju även på stan. Och det här handlade jag!
Älskade pälsväst, äntligen är du min!

Ny hårfärg

Har ju färgat håret, är mycket bättre nu! Trivs mycket bättre i mörkt hår =)
före
image description
efter

mer bilder från klassfest

bästa ♥
Häääär är vi nykter
sen blev det lite naket..
och även mina gopojkar från Årsunda kom och titta förbi!
haha kan inte sluta skratta åt bilden, goa Josefine!

gym

Har varit och gymmat i ca en timme med Louise, känns redan i kroppen! Skönt. Har precis duschat och nu väntar jag på min käre mamma så vi kan laga mat =) Sen blir det väl att fortsätta plugga antar jag.. Och umgås med min pappa ♥

Klassfest

Här kommer bilder från klassfesten för ett bra tag sedan, haha!
Orkar inte lägga upp flera bilder nu, klockan bara rusar iväg! Kommer mera senare

L E D I G

Godmorgon! Är som sagt ledig idag och imorgon börjar jag eftermiddag, så får sova ganska många dagar nu :) Men idag vaknade jag tio så det är väl ett tecken på att jag är utvilad? Idag blir det plugga.. Måste komma igång med allt! Sen klockan tio i tre tar jag bussen till Sandviken och gymmar med Louise. Var ett tag sedan, men jag har inte tid när jag har praktik också är vi sjuk nästan hela tiden. Idag har jag ont i halsen men det har jag ju varje vecka så jag dör inte ;) Har i alla fall lagt över bilder från kameran till datorn så nu ska jag ta mig tid att lägga in alla bilder från massa olika festligheter :)

Lasse Brandeby

November är en riktig oturs månad.. Vila i frid Lasse brandeby. Han som är så rolig, älskar han! Han blev bara 66 år, inte ens gammal! Hemsk världen är..

Söndag

Hejhej! Hade det riktigt rolig igår kväll, fick så ont i magen för jag skratta så mycket. Roliga pojkar det där! Kom hem runt fyra någon gång tror jag så idag har man varit trött. Och idag har även pappas kusin dött.. Går inte bra för pappa just nu, usch stackarn <3! Nu ska vi äta go mat, alltså älg kött och ha massa tända ljus :)

Festligheter

Hejhej. Just nu sitter jag hos Patrik med pant, Louise, Lundvall, Erik, Staffan och Kristian. Skulle inte dricka idag men drack en cider och fick skuldkänslor direkt, saknar dig farfar.. Men det är mycket bättre nu för har så snälla vänner här som pratar med mig och allt, ni är guld värda! Men jag ska försöka ha roligt! Hoppas ni har en rolig fredag kväll :)

Helg

Hej! Igår kväll åt vi godmat här hemma, och hade tända ljus över allt! Riktigt mysigt. Sen senare på kvällen kom David och hämtade mig, åkte först till nicklas och lämna bilen och sen åkte jag, David, Nicklas, Lina & Marcus till pizzan för dom skulle äta. Sen åkte vi till sandviken och tanka och nu när det är halt ute lever David som en kung.. Haha!

Sen åkte vi i alla fall till Marcus och då kom även Eddie, kikade på några klipp på youtube. Så såg min fredag ut.
Just nu sitter jag med hår färg i håret, blir mörkt den här gången =) Får se då hur det blir! Hörs sen.

Äntligen

Nu är jag äntligen hemma i årsunda!! Fick sluta tidigare från jobbet idag, skönt! Ikväll ska jag nog umgås med David, var länge sedan nu! Har väl inget mer att säga, bloggar sen! Ha en trevligt fredag kväll.

Bingolotto

Nu ligger jag och moster rak lång i sängen och kikar på Bingolotto! Gud vad det väcker gamla minnen, kommer ihåg när jag alltid gick till mormor och morfar på lördag kvällarna och kolla på det och jag åt alltid hård macka med kaviar på. Underbara minnen. Ska nog snart gå och lägga mig. Klockan ringer 05.20.... Sen helg!!!

Mamma

Har varit på mammas jobb i över två timmar. Så skönt att sitta och prata med henne, men i helgen får jag umgås med hela min familj. Nu har jag precis duschat och ligger på sängen, moster kom nyss innan för dörren och idag ska jag göra mig speciella köttfärs, hur god som helst! Ni får receptet senare :)

Saknade jennhy

L E D I G

Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag och var pigg, riktigt skönt! Sen låg jag i sängen tills nu och nu ska jag värma min pizza som blev kvar sens igår och sen blir det att packa ihop lite grejer och traska iväg till mammas jobb och lämna väskan och prata lite med henne. Imorgon ska jag jobba sen får jag lång helg och då ska jag till Årsunda!! Som jag har längtat.

Onsdag

Hej, idag har jag jobbat och stått i. Usch vad trött jag har varit! Men det är väl inte så konstigt när man har jobbat nio av tio dagar... Men imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig, som jag och Karin har väntat!! Så idag har jag firat med pizza, chips och cola :) pratade även med pappa idag i telefon, känns skönt att han mår bättre och kan skämta om olika saker, ska bli skönt att komma hem i helgen!

Fick även en jätte gullig och klok kommentar av en fin vän Maria. Den fick mig genast att flina, jag får skratta även fast min farfar har gått bort. För han vill det. Tack i alla fall för den underbara kommentaren Maria, du är bäst!

Jag får le

jag får skratta

Hej! Har jobbat eftermiddag idag med Karin. Imorse var det inte så bra med mig, men sen när jag väl fick börja jobba så kom jag på andra tankar tack vare världens bästa Karin! Känns hemskt att jag kan skratta fast min underbara farfar är borta, känns hemskt att kunna ha roligt. Jag vet inte varför det känns så, men det gör bara det. Nu ska jag gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon för imorgon börjar vi tidigt. Skulle egentligen sluta tio men min handledare som jag hade idag var så otroligt snäll och sa att jag fick sluta pga min farfar. Hon sa att jag egentligen skulle ha varit hemma idag, men kände att jag ville jobba för att komma på andra tankar. Och jag vet att jag är riktigt dålig på att skriva här, men har inte så mycket att skriva plus att jag inte har nå lust med nått just nu. Aja godnatt i alla fall! och tack till alla mina underbara vänner, familj & släkt som stöttar mig.

Jobb

Hej. Nu ska jag iväg till sandviken och sedan till Gävle för praktik. Måste komma på andra tankar.

Saknar dig farfar!

Farfar

Hej. Har ingen lust att blogga, tillbringa min kväll igår på rosengården, det ligger vis sjukhuset. Var där och hälsa på min farfar aldrig sett en människa som är så dålig. Han var inte vaken men han hörde va vi sa, och usch vad jobbigt det var. Och idag fick ja reda på att han gick bort i morse. Det är så jobbigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen :'( nä nu orkar jag inte att skriva här mera.

Jobba

Fick sluta tidigare jag och Karin, fick gå klockan nio istället för tio, rätt skönt! Har varit ganska lugnt och skönt på jobbet idag, min käre moster och in gifta morbror kom och hämta mig och Karin, snäll som dom är! Nu ligger jag i sängen klockan står på 05:30 inte så taggad på att gå upp! Men måste man så måste man, många årsunda karlar har smsat mig och skriver att dom dricker öl, saknar väl mig ;))) hehe! Nej nu måste jag sova! Godnatt

Älskar dig farfar <3

11/11/11 kl 11:11

Rubriken.. Haha kunde inte hålla mig!

11/11/11

Godmorgon! Vaknade långt före klockan idag, ett tecken på att jag är utsövd! Skönt. Nu har jag gjort mig klar och allt och ska snart åka till Sandviken och äta lunch med moster. Är ju som sagt fredag idag och jag jobbar ikväll så då blir det matdosa.. Jobbar från halv två till tio ikväll. Kanske bloggar sen, annars gör jag det ikväll!

Årsunda - Sandviken

Ligger rak lång i sängen just nu, har bara legat i soffan idag. Orkar inte göra nått. Förstår inte hur jag fortfarande kan vara trött, tror ja behöver en veckas sömn för att kunna bli pigg igen! Nu blir det sista natten i årsunda på några dagar, imorgon jobbar jag eftermiddag och sen jobbar jag hela helgen! Bloggar nog nått imorgon, godnatt!

Mormor

Sitter hos mormor och morfar nu och äter goda vofflor!! Mums. Myser även med lillhunden :)

Godmorgon

Har nog aldrig varit så skönt att sova någon gång i hela mitt liv! Nu ligger jag i sängen och kikar på inte tree Hill! :)

Årsunda

Äntligen är jag hemma i fina, lugna årsunda! Som jag har längtat. Idag har jag tagit blodsockret prov i fingret på några patienter, har kikat på när dom går ner med en kamera i magsäcken, dragit ut slangar från kroppen. Hur kul som helst!! Vill jobba där. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min saknade familj, imorgon är jag ledig! Har även varit till mormor och Louise en stund! Nu ska jag gå ner till soffan :)

Orkar inte

Orkar ingenting.. Helt död, godnatt!

05.20

Nu ska ligger jag i sängen och ska äntligen sova! Klockan står på 05.20 inte ett dugg taggad på att gå upp så tidigt, men ska bli roligt att komma till praktiken igen :) godnatt på er!

Lär även säga att en vän har gått bort idag, han brukar skriva på Facebook före och kommentera mina statusar. Han var även min lilla vän Dennis storebror! Vila i frid Cim, nu är du trygg med din mamma.

Första dagen avklarad

Hejhej! Blir inte så mycket blogga här, eftersom att jag inte har datorn med mig så blir det att jag bloggar via mobilen. Idag ringde klockan kvart över fem, var hemskt att det stod på 05. Men men jag kom upp i alla fall! Har haft super roligt idag på praktiken, trivs verkligen jätte bra :) får se hur det är i morgon när ja ska gå med någon annan. Jag och Karin fick gå tillsammans ett tag, blev mycket roligare då :) nu ska jag, moster och ingifta morbror äta! :)

Massa packning

Packa

Igår blev det först för fest hos Ann med Martina, lina, Emelie, Emelie och Maria! Var mycket trevligt. Kunde stanna där hela kvällen ja :) sen kom Emma och hämtade oss så vi fick skjuts upp till Lund där Emil hade maskerad party! Åkte hem vid ett tiden tror ja hon var.

Idag håller jag på att packar! För nu ska jag flytta till Sandviken, kommer lämna mitt fina årsunda i fem hela veckor :( nu måste jag fortsätta!

fix

har varit i friggen ett tag och kollat lite, jag sara & Louise fixade oss där igår så tog hade massa saker där som jag skulle ha inne i huset. Nu ska jag börja fixa mig, sen drar jag till Emelie och efter det till Ann för massa förfest och sen åker vi upp till Emils fest, kommer bli grymt! Har massa bilder på som jag ska lägga in från klassfesten, järbo, stockholm, shopping och från igår. Men just nu har jag icke tid! Får göra det imorgon tror ja, om jag hinner. för imorgon flyttar jag till Sandviken i fem veckor.. Kommer sakna mitt fina årsunda :(

Halloween

Hejhej! Som sagt så ställde Rihanna in i sista sekunden, suttit på Globen i ca en timme, vissa hade varit där i minst fem timmar. När hon skulle uppträda ställde hon in för hon var "sjuk" eller som sagt utmattad. Men man vet ju inte om det är sant eller om hon gör som alla andra kändisar och gå på droger och super sig full. Har aldrig varit så arg i hela mitt liv i alla fall, och har aldrig hört så många som har sagt så mycket fullt om en artist någon gång. Men jag och mamma hade det i alla fall mysigt och shoppade! :)

När jag kom hem på torsdagen gick jag till Louise och prata med henne lite, hela polisstyrkan var i årsunda! Helt sjukt. Och igår var det fest, men drack typ inget :) efterfesten blev hos Staffan hade det riktigt roligt där!

Idag har jag så ont i huvudet, hoppas det går över tills ikväll då det är halloween fest! Taggar så det skriker om det!!! :D

Hej

Hej världens sämsta människa på att blogga

Hemma

Hemma nu utan att ha sett Rihanna. Så arg och besviken, skriver mer sen!

Hotell

Har shoppat hela dagen, har så int i fötterna så ja dör! Så nu ligger jag och mamma rak lång i sängen på hotellet, riktigt skönt! Blir väl att ta en cider snart sen äta middag och efter det globen!!! Taggar ihjäl mig snart :D

Det här inlägget skulle ja lägga in igår men gick inte.. Så jäkla glad var jag då! Nu är ja så arg/ besviken så vet inte vart jag ska ta vägen!

Bussen

Bussen var lite försenad pga trafik olycka i Sandviken, såg ganska hemskt ut! En bil hade kört på en stor el-ledning och den hade gått av på mitten, usch! Men nu är vi i alla fall i Stockholms län men kanske en halv timme kvar tills vi är framme då blir det en massa shopping!

I väntan på bussen

Godmorgon! Sitter just nu på resecentrum och väntar på bussen :) suuuper trött men det är de värt! kommer nog skriva när jag är framme i Stockholm :)

Gym

Va som sagt och gymma idag! Gick väl rätt bra, körde ben och mage. Så just nu kan jag knappt gå! Får se hur det är i morgon när jag ska gå i Stockholm hela dagen, för imorgon är det äntligen RIHANNA!!! Som jag har längtat. Så nu blir det att sova så man kommer upp i morgon! Bussen går åtta från Sandviken. Godnatt :D

Tisdag

Godmorgon, eller godmorgon och godmorgon vet ja inte. Vaknade klockan elva, låg kvar ett tag, duscha och nu äter ja frukost/lunch med lillebror. Snart blir det att åka iväg och gymma med Louise! Äntligen säger ja ju bara, nu ska ja börja träna så ofta ja kan!

RSS 2.0