bilder

Här kommer det lite bilder från igår =)
image description
image description
image description
image description
image description

new in

Poncho från vila
image description
halsduk från gina
image description

Gävle

Hej på er! Har lite bråttom nu, ska äta sen far jag till Gävle med brudarna My & Magda. Blir att kika på bio och har det mysigt =) Kanske blir nått inlägg senare, telia har ju nå fel så kan inte blogga från mobilen heller... Aja, hörs senare =)

Valbo

hej! Efter skolan åkte vi som sagt till Valbo jag, Josefine & Fanny :) Hittade lite saker, bilder kommer senare. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det nog tidig kväller, eller ja så låter det nu får väl se sen hur det blir =)

Facebook...

Facebook kommer nästan bli som en blogg, kommer att ha typ en header.... Undrar ja om det blir bra eller dåligt! Vi får helt enkelt se det om några dagar. Nu ska jag göra mig klar till bussen :)

Frukost

Godmorgon! Sitter vid frukostboret nu och kilar på tevä och äter frukost. Tar bussen som går 20 över 8, nu pratar dom tydligen om hur facebook ska bli..

Sängen

Ligger och myser i sängen i min ensamhet just nu! Fryser som en tok, börjar väl bli sjuk förstår jag väl. Imorgon efter skolan bär det av till Valbo med flickorna :) nu ska jag sova, godnatt på er!

Plugg

Hej! Sitter just nu hemma och pluggar med lillebror, men får nå fel på skoldatorn!! Dom uppgifter jag har gjort i skolan kan jag inte öppna hemma, blir tokig!

Godmorgon!

Sitter nu och äter min nyttiga frukost, har köpt verum fil och flingor, hatar frukost så då måste man variera mycket :) snart bär jag mig iväg till skolan. Laaaater

Mina skor

Har övningskört ikväll, går riktigt bra nu! Men nu ska ja sova är så trött sens helgen så blä! Godnatt.
Här är en bild på mina skor, men dom är mycket snyggare i verkligheten!!

Äntligen!

...finns det blogg.se app för iPhone! Som vi har längtat. Och ja jag vet att jag är dålig på att skriva, men helt död efter helgen.. Skriver nog när jag kommer hem =) Sitter i skolan nu och har psykologi. Har ätit lunch med världens bästa moster, hon köpte även ett par skor till mig för 995 kr, men fick 100 kr billigare tack så hemskt mycket moster! Du är guld värd. Bloggar när jag kommer hem.

...

hej jag vill dö hejdå

20 års fest!

Nu är jag mätt och belåten! Så nu ska jag börja göra mig klar, tror David & Marcus kommer hit och gör mig sällskap medans jag gör mig klar :) snälla pojkar. Sen bär det iväg mot 20 års fest =) Ha en bra lördag! Skååååål

Bilder från igår

Man mår som man förtjänar

Vilken underbar kväll jag hade igår! Riktigt trevligt. Åkte in med fem bussen till Sandviken, sen fick jag och Jossan skjuts till stan och där efter åkte vi och käka med Emma. Sen gick vi hem till Emma och börja dricka, Sara, Nicole, Anela & Elida kom lite senare. Hade riktigt trevligt! Sen fick jag, Jossan, Emma & Sara skjuts av Dennis till rc. Satt där och vänta på min buss som gick 10 i två. Var riktigt skönt att komma hem i sängen =) Idag vet jag inte om det blir bio eller 20 års fest, får se vad som väntar =)

Festligheter, här kommer jag!

Hej! Slutade halv två så åkte med 20 över två bussen hem, har stress duschat och fönat håret. Nu ska jag börja platta det och sen ska jag packa. Sen tar jag fem bussen och far i väg till Sandviken igen till några trevliga jäntor. Ska bli en riktigt trevlig fredag. Men nu hinner jag inte sitta här längre, ha en toppen fredag för det ska jag ha!
säger väl redan nu SKÅL

Outfit

Igår
Idag









OP10

Blir tidig säng för mig, så ont i huvudet så då är det bäst att gå och lägg sig! Imorgon är det fredag och det blir festligheter med några trevliga brudar i Sandviken :) Ska bli kul! Nej nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt, men först några bilder

igår, david som läser novell lite konstigt..


på fötterna har han boken.. haha


idag när vi tog HB prov!




Hanna & karin som sitter och tar 100 prov på varandra





Plugg, plugg och åter plugg

Pluggar, pluggar & pluggar.. Men blir inte så mycket smartare för det. Nu kan jag i alla fall förenkla och additionsmetoden men inte substitutionsmetoden.. Har varit i skolan idag som vanligt, men idag hade det nått speciellt riktigt kul! Vi fick ta HB (blodprov) på varandra, i fingret. Så roligt! Bilder kommer senare. Nu ska jag fortsätta med det här.

GRATTIS VÄRLDEN BÄSTA!

Idag fyller även en underbar vän Julia 17 år! Nu är det bara ett år till den stora dagen. Hoppas din dag har varit toppen, love you!

Mag-Pass

Kan äntligen lite av matten, hade inte nå fel när jag repeterade. Super kul :) Nu ska jag ta och göra mitt "mag-pass" som jag gör varje kväll. Sen ska jag sova =) Godnatt!

Boxercise

Hallå! Skolan idag som vanligt, sov morgon idag som vanligt som jag alltid har på Onsdagar, Torsdagar & Fredag. Men slutade runt fyra idag och det var mindre roligt.. Hade idrott som sista lektionen och boxercise, herregud vad vi tog i! Mina händer skakade efter åt, haha! Kom hem och duscha och käka och nu ska jag plugga matte B, usch vad jag hatar det!

Kinapuffar

Kan inte göra nått annat än att skratta, snart får vi inte göra nånting i Sverige för att det är rasistiskt.. Tydligen så är kinapuffar rasistiska för att det är en kines/japan på påsen eller nått sånt. Orkade inte läsa för då blir jag bara mer arg. Säger som Josefine: Snart lär vi ta bort Kalles Kaviar för att det är en bild på han och för att han är svensk.
http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/elingrelsson/article13653463.ab

Godnatt

Nu har jag försökt mig på matte b, men förstår fortfarande ingenting.. Blir så less! Nu ska jag i alla fall sova, imorgon har jag sov morgon så får sova några minuter längre =) Godnatt på er!

vilka idioter det finns som gå på barn som är yngre än dom. Visste att nått skulle hända nu när lillebror började i Sandviken, blir så less!

Nytt i garderoben

Plugg

Hej! Sitter i sängen och ska börja plugga nu, har riktigt mycket att plugga känns det som! Plus att jag har två prov nästa vecka och ett av dom är Matte B och det förstår jag ingenting av, så det är bäst att börja nu! Luncha idag med Josefine, Karin, Fanny, David & Stoffe på Mat källan idag, riktigt gott! Hanna kom senare och gjorde sällskap =) Nu ska jag ta tag i pluggandet!
bilder från jag städade rummet
rensade även bort sommarkläderna, så hejdå sommarkläder ...
hej höst & vinter kläder
igår, jag och lillebror myste i soffan!
en trött Fanny i skolan

The lincoln lawyer

Hej! Igår kväll kikade jag och mamma på "The Lincoln Lawyer" riktigt bra film, så tycker ni ska se på den! =) Nu ligger jag i soffan helt död och pluggar.. Det är nu allt kommer igång, vill inte! Nej nu ska jag fortsätta.

Mys söndag

Sitter och kikar lite på datorn, händer inte så mycket! Känns som att jag har supit i femtio dagar, så trött så jag dör.. Och ont i huvudet, riktigt bakfylla fast jag inte ens drack nått igår.. Snart kommer hanna & hennes pojkvän förbi, prata lite och sånt =) Sen ska jag lägga mig rak lång på soffan med en påse ost krokar!
myser i one piecen!

0 grader

Hej! Hann inte blogga igår kväll, eller jag tänkte väl inte på det. Efter jag hade städat blev det middag och sen hoppas jag in i duschen och fixade mig, hanna kom hit och sen väntade vi på snälla Andreas som skulle skjutsa oss till Sandviken, guld värd! Där åkte vi runt och kika lite med Jesper, Simon & Alexander =) Hade det riktigt trevligt. Sen åkte jag och Hanna hem på 10 i två bussen, och gud så kallt det var. Noll grader var det hemma när jag kom hem, usch!! Det är ju bara september ska väl inte bli minus grader redan?! 

Nu ligger jag i soffan och kikar på lite filmer som jag och mamma kan kolla på ikväll.
Hej så länge

Kärlek till låten

Onsdagens outfit

Städ-dag

Har legat i sängen riktigt länge och bara myst, så varmt och skönt i sägen! Vill inte gå ut för usch så kallt det ser ut att vara. Idag är det i alla fall en städ-dag, så nu ska jag börja ta tag i städandet puss!

Lugn fredagkväll!

Hej på er! Nyss kommit hem från en lugn och trevlig kväll med My, David & Simon :) Har skrattat egenom hela kvällen som vanligt när man är med dom tokskallarna! Nu blir det massa sovmys, så trött så jag dör. Godnatt!

Hedlunds hanna

Nyss kommit hem från skolan, fick sällskap av Hanna hedlund till bussen =) Söt hon. Pratade även med Emelie innan jag cyklade hem från bussen :) Hade några saker att prata om. Nu sitter jag och äter yoghurt och havregryn så gott! Ska nog kika på några avsnitt av "One Tree Hill" =) Puss så länge
jäkla fina pojkar med i One Tree hill!

Fryser

Kikar på halv åtta hos mig nu, sen blir det väl nått annat program. Fryser ihjäl så jag håller på att dör..  Nej nu ska jag krypa ner under två filtar och ha gasol kamin på.

Tofflor

Hemma nu, och usch så kallt det är ute! Ligger i soffan nu med filt, tjock tröja, mjukis byxor och mina fina tofflor. Har haft fönstret öppet i mitt rum så det är super kallt och jag har halva skogen inne i rummet, fult med små frön från träden.. Hade ju i alla fall skolkort idag och tack gode gud att jag inte behövde sitta, men fick stå på stolar istället så då blev man ca 3 meter lång. Nej nu ska jag ta och titta på några avsnitt av one tree hill puss!
mina fina tofflor

Skolfoto

Hej på er! Sitter i skolan just nu, börjar runt tio men hinner inte med en annan buss så blir att man åker på 20 över åtta bussen. Idag har vi skolfoto och jag orkar inte bry mig om det, så idag har jag lockigt hår som jag har haft hela veckan :) Så roligt att folk tycker det är fint så då kan jag lika gärna ha det, skönt att man inte behöver platta det varje dag :) har även redovisning idag.. Men vi är inte ens klara så får se hur det blir med det! Idag slutar jag även ett så ska bli riktigt skönt att få komma hem i tid =)
Nu sitter jag och väntar på Josefine, hörs senare =)

Vill ha!

Ååååh ge mig, världens sötaste i världen! Jag dör


Anton

Efter skolan gick jag hem till Anton och umgicks med han, längesedan nu! Sen kom även Hanna och kika förbi, hon och jag åkte på 20 i sex bussen. Kom hem, käkade & duscha och nu ligger jag i soffan och kikar på "Bonde söker fru". :)

skuuulan

Hallå! Sitter i skolan nu, har social omsorg helt värdelöst! Igår var jag bara hemma, skulle ta en powerwalk men det regna så inte så kul. Roligt inlägg! hej

Bortglömd

hejhej! Igår hann jag inte blogga, först skola- hem- äta- powerwalk blev attackerad av en häst och jag som är super rädd för hästar..- åkte till crossbanan med mamma för att kika på lillebror som tränade. Vi kom precis när han hade vurpat, tur att jag inte var där när det hände! Gjorde väl illa knät och axeln, men sånt som händer! Nu vet han hur det är att vurpa med storcrossen i alla fall. Sen åkte vi hem och la oss rak lång på soffan.
idag har jag bara varit i skolan, slutade 20 över tre så hann inte med bussen så jag och Hanna gick till stan och sånt :) Ska väl snart äta, håller på att hungra ihjäl!

sims

Sitter och har social omsorg just nu, men gör ingenting så då blir det sims på facebook. Beroende av det..
roligt inlägg puss

Svenska B

Hej! Har varit riktigt dålig på att skriva här, men legat i mensvärk hela lördagen och söndagen. Usch var så hemskt, grinat och allt. Så igår låg jag bara inne på soffan. Nu sitter jag i skolan och har svenska B, har knappt sovit något i natt, så man är skapligt trött nu. Usch vad jag klagar! Nej nu ska jag fortsätta. Hejs

My

Min lördagkväll blev räddad, åkte med David till Sandviken för vi skulle skjutsa Eddie & Marcus. Sen blev vi kvar hos Mattias, där var även Johan Mannkvist så vi stanna där och prata och sen kom även Simon & My. Inte träffat henne på super länge så det var riktigt roligt. Satt mest och skratta hela tiden övertrött. Så nu har jag kommit hem och nu var även denna helg borta, usch så tiden går fort! Känner även att mensvärken börjar komma tillbaka, vet inte hur många värktabletter jag har tagit idag.. Och vill verkligen inte ha samma värk som jag hade imorse när jag vaknar. Nog prat om sånt, nu ska jag sova :) Godnatt!
vill tillbaka till turkiet!

Falun

Hej! har inte bloggat nått idag för att jag vaknade kvart i elva och hade en otrolig jäkla mensvärk, som jag alltid brukar ha! Gick ner åt lite sen tog en tablett och min varma vetekudde och gick upp och la mig igen. Sov/svimma har ingen aning, till tre i alla fall. Och sen blev det bra! Men nu har det börjat igen.. Orkar inte, så otroligt ont så jag kan dö. Skulle kunna göra allt för att slippa den otrolig onda mensvärken.. 

Igår i alla fall, så var jag i skolan som vanligt. Åkte även till Söderskolan och träffa alla lärare och min vän Anton & Ida! Mycket trevligt. Hanna h följde med mig dit, åkte till stan sen och träffa på Johan, Hannes & Jocke. Åkte på 20 över fyran hem. Sen mot kvällningen åkte jag och Hanna med Andreas till Falun, sög där. Och livrädd var jag, 30 min från Årsunda till Falun.. Och sen på hem vägen tog det 10 min från Falun till Hofors, usch fyfan! 

Nu har jag INGEN aning om vad jag ska göra, så jag återkommer med det! Puss så länge

Matte B

Matte B lektionen i Tisdags

Outfit

Beckas 20 års fest i bilder

Har bara legat i soffan nu på kvällen, sån tränings värk så jag dör! Här är i alla fall bilder från Beckas 20 års fest :)

Emelie & Ann

50 cent

Helt sjuk att 50 cent ska till lilla Sandviken, inte min musik smak och tänker inte gå heller men ändå så är det riktigt stort! Han är väl en av världens största artister?

Dammsugit

Hej! Usch vilken träningsvärk jag har från powerwalken igår.. Ganska skönt faktiskt, för då vet man att man har gjort nått bra! Slutade fem i ett idag så skynda mig till bussen som gick 5 över ett. Riktigt härligt att komma hem tidigt, har hunnit dammsugit hela huset. Världens bästa dotter tror jag att jag är just nu. Får se om jag ska ta en powerwalk idag med, regnade nyss och det är inte så roligt om det skulle spöregna mitt uppe i allt. Aja vi får se hur jag gör :) Nu ska jag ta och äta lilte mellanmål =)

Power walk

Hej, dåligt med bloggande I know. Igår var jag så trött så orkade inte äns tänka på att starta datorn, var till valbo med Malin en sväng först åt på Ikea mums! Kom hem vid sju tiden kanske? Sen la jag mig på soffan och gick och la mig tidigt. Hade lång sov morgon idag, började halv ett så var riktigt skönt att få sova :)

Har nyss varit ute på en powerwalk, eller ja jag gick klockan sex och kom hem vid sju :) Riktigt skönt att gå själv ute när det är lite små kyligt och solen skiner plus att man har bra musik i öronen. Ska försöka att gå varje dag. Hoppas att jag gör det! Har nyss duschat och nu ska jag gå ner och kika på "Bonde söker fru"!

Trött Linnéa

Hej! Har inte gjort så mycket idag, är så himla trött så bara legat i soffan när jag kom hem från skolan. Och tyvärr blir det inga bilder från Lördagen idag måste verkligen sova. Ögonen orkar inte hålla sig uppe, men imorgon LOVAR jag. Godnatt!

Skolan

Hejhej! Sitter i skolan nu, har svenska i två timmar... Jobbigt! Slutar 10 över två idag, riktigt skönt faktiskt att åka med 20 över 2 bussen. Så trött idag, och fortfarande förkyld. Blev nog sjukare sens lördags ikke bra! Hade i alla fall en toppen dag i Lördags, men skriver om det när jag kommer hem och då kommer förhoppningsvis bilder :) Nej nu ska jag ha Svenska, hej så länge!

Kommentar

Sv: Tack Isabell, fina du!
blir så glad när man får kommentarer, hihi!

Skål!

Så där! Nu är jag nog klar, tror jag =) Väntar på att Marcus ska bli klar bara sen går jag nog till han en stund, sen drar vi vidare och firar Becka :) Hoppas på en riktigt trevlig kväll, ha det ni också!

Movie star

Nu har jag duschat, rakat benen & noppat ögonbrynen. Börjar känna mig redo inför kvällens festligheter! :) Ikväll står det grillat på matsedeln, riktigt gott! Nu ska jag börja ta tag i fixandet. :)
gofisen

h0stan

Okej stryk det där med hostan, är inge bättre.. Nu ska jag ner och äta räkpaj. Finns inge godare!

Bättrings vägarna

Godmorgon! Frågan är vad jag gör uppe nu? Vaknade halv elva.. Inte likt mig! Men men, ikväll är det fest och jag taggar som aldrig förr! :D Tror nästan jag börjar bli bättre i förkylningen, eller jag  kan ju inte säga det nu eftersom att jag inte har klivit upp än, men har ingen hosta än så länge i alla fall :) Skönt! Nej nu ska jag ta och ladda ner "one tree hill" Har kikat på första säsongen så nu blir det andra. Hej så länge!

Världens bästa har fått körkort!

Hej! Bara legat framför tevän hela dagen, tills jag fick ett sms av min underbara vän Emelie att jag skulle gå ut. Och där i den blåa 240 sitter hon i och kör, FÖRSTÅR INTE ATT HON HAR FÅTT KÖRKORT! Aldrig varit så glad i hela mitt liv någon gång, när jag fick smset i morse kunde jag inte sluta le, tro jag log hela dagen! Oj så glad jag är för hennes skull :D Hihi gobiten min, och imorgon kväll eller ja ikväll (lördag) så ska vi fira henne så det smäller om det! :) 

Nu på kvällen har jag först lega och i soffan men sen ringde David så han kom och hämta mig så åkte vi till hans garage och va där med Marcus, Nicklas & Suzzie :) Riktigt trevligt! Nu ligger jag i sängen och försöker bli varm, usch så kallt det är ute! Kommer nog aldrig bli frisk om det är så här kallt ute.. Nej nu ska jag ta och sova. Puss & Kram
Två bilder från åkturen med Emelie idag, hih!

klippning

Hej på er, blev inte så mycket blogga idag heller.. Har bara legat i soffan och varit död. Sen klockan fem var jag och klippte mig, ett tips klipp er aldrig när ni är förkyld och har feber! Värsta jag har varit med om.. Men jag blev i alla fall nöjd, blev inte så stor förändring. Klippte ca 3 cm på längden känns som 10 haha, men luggen är mycket kortare nu, är så den precis kan gå bakom öronen :) Nu ska jag kika lite på datorn sen blir det sova :) Är ledig imorgon, har ingen lektion plus att jag skulle ju i alla fall inte gå till skolan. Nog prat om de, Godnatt!
Bilder från Årsunda-dagen! Lillebror som sumobrottare!

Käk med några från klassen på American Pizza Place :)
gosfia!

sjukling

Hej! Vet att jag är super dålig på att skriva här, men har varit i skolan från 10 till tolv sen åkte jag hem och sov på soffan. Usch är inge pigg! Hatar att vara förkyld, men imorgon blir jag hemma i alla fall. Känner att det inte är så värt att åka till skolan när man är sjuk och bara har två lektioner. Men nu ska jag sova, hoppas på att jag mår bättre imorgon vilket jag tvivlar på. Har även lite bilder på telefon som jag ska lägga in, men dom kanske kommer imorgon,
Godnatt!
RSS 2.0