in handlat

köpte inte så mycket, var bara ute efter skolavslutningsklänning :)

LILA BIKINI! <3blev helt kär när jag såg den! köpt på MQ för typ 700 kr :)
men jag lära bara ha den! så det där blir min skolavslutningsklänning.LILA SHORTS!linnestrumpor! ;)sjukt skönt linne! :)de va allt jag köpte, om jag inte har missat nåt :) plus kepsen & en tröja :)

igår:alex & samuel, jäkla stjärnor! ;)

idag:sista bilden på magda när hon är blond! :( och stackars julia som var sjukt trött idag!

stockholm

var i stockholm igår med mamma :) klev upp halv sex för att bussen gick fem i sju från sandviken..
sov i alla fall på bussen så var pigg sen. det var sjukt varmt där ska jag säga. alla gick i shorts känndes som att det var sommar. bilder från kläder jag köpte kommer senare orkar inte just nu :)köpte i alla fall den där tröjan & kepsen :)älskar dig bror!<3älskar dig!


älskar er

idag

älskar er 9c b-rudar!

bild

en bild från i torsdag, spexfoto!

mmums

vilken jäkla helg. hade ju studiedag i fredags så var ledig då med.
och på fredagen vaknade jag med att hannes låg i min säng och johan& alex låg på golvet, fyfan lite rädd jag blev ;o
sen på lördagen vaknade jag att någon knackade på dörren så jag sprang och öppna och då låg hannes i min säng igen, och det var sara som knacka på dörren för hon var rädd över sin mobil som jag hade tydligen ;o
och igår ( lördag) kom robin & andreas och hämta mig och sara, så drog vi på crusing i gääävle. åkte fin fin volvo! :) kom hem vid två nångång och då kom jocke, hannes & johan så alla vi fem sover här. fatta inte hur vi fick plats.
hatar söndagar som idag, bara slapp dag. fast jag har åkt cross och satt upp studsmattan nu :) vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen ;o men har sjukt ont i halsen & det kliar :oibland kommer tårarna..
RSS 2.0