förkyld

HejHej! Är så himla förkyld så jag orkar inte blogga, nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag mår bättre imorgon! Har bara haft matte B idag, sen har vi fikat i skolan. Godnatt

Hals fan

Nu går Linnéa och lägger sig, så otroligt trött och otroligt ont i halsen. Att det aldrig blir bra med den här halsen..
Godnatt på er!

NEW IN

snyggt med vita skjortan under den stickade tröjan! =)

Helgen




Hej!
Nej nu har jag varit dålig på att skriva här, men har inte haft tid eller ork till att skriva. Men nu ska jag skriva om min helg.
Lördags: Klev upp kvart i tio gjorde mig i klar sen åkte jag, David & Nicklas till Högbo och kikade på bil utställningen. Var otroligt varmt så vad glad att jag hade shorts på mig. Åkte hem vi ett och då stannade vi även och käka :) Sen på kvällen åkte jag & Emelie till Gävle på crusing, och usch så tråkigt det var! Åkte nästan hem direkt.
Söndags: Låg och sov till ett, sen gjorde jag inte så mycket mer. Riktigt slapp dag :)
Idag: Började kvart över åtta idag, hade Svenska. Pratade bara om vad vi ska göra och skrev brev, för vi har en ny lärare! Åkte hem på 20 över två bussen och nu sitter jag på kökssoffan och ska väl kika igenom bloggar som jag inte har läst på länge!
bilder från folkracefestivalen för förra helgen
Bilder från bil träffen i helgen, bilen högst upp är kusin min
Marcus Pettersson BMW

Äventyr

Varit på Äventyr med massor med folk, eller aa äventyr & äventyr, har varit på många olika ställen =) Först kom David & Albin hit och hämta upp mig, trodde aldrig David skulle köpa en 740 men aja haha. Åkte till pizzan för David skulle käka sen åkte vi till Henke i Berga var lite folk där som drack men själv var man nykter riktigt skönt :) Sen åkte jag & David till Rikard för där höll pojkarna på med skyline och alla dessa bilar för imorgon är det bil träff i högbo :) Sen åkte jag, Nicklad & Marcus till Sandviken, åkte runt och prata med lite folk och sen åkte vi mot Årsunda igen, till min kusin för även han höll på med sin skyline. Tokfan tvättade bilen när det var mörkt ute klockan halv ett på natten, haha! Så har min kväll sätt ut, riktigt trevligt! 

Imorgon ringer klockan kvart i tio, då ska jag, David & Nicklas åka till Högbo för bil träffen =) Kusin ska ställa ut bilen och massa andra, hoppas det går bra för dom =) Bloggar när jag kommer hem imorgon. Puss Godnatt

Högbo, Valbo

Hej på er! Varit i Högbo idag med alla klasser från OP, spelade brännboll och "mästarnas mästare". Åkte med 20 över två bussen till Årsundas en gick jag till mormor och prata lite, efter det gick jag hem och fixade mig sen åkte vi iväg till Valbo, kom hem med lite saker ni får se sen :) Nu väntar jag på att David ska äta klart sen åker jag och träffar han och troligtvis Albin :) Ha en trevlig fredagkväll.
Bilder från Högbo!

Karins fina tröja

Tips!

Lär bara säga en sak innan jag går och lägger mig, ät inte för mycket bulldeg! Fyfan så ont i magen jag har..

Something in the water

Har dammsugit hela övervåningen, duktig Linnéa! Sen har jag bara lega på soffan, så otroligt trött men ändå kommer man inte till sängen i tid.. Men nu ska jag i alla fall ta och sova, imorgon blir det högbo med ettorna & treorna från Omvårdnad. Inte så sugen men men .. & efter Högbo ska jag bara hem sen till Valbo så bloggar när jag kommer hem =)  Godnatt på er!

Outfit

Svarta jeans, t-shirt, grå huvtröja, skinajacka

Bullar

Hej på er! Idag har vi bakat hela dagen i skolan. Jag, Fanny, Josefine, Karin & Hanna, blev riktigt många bullar. Bjöd våran klass och ettorna, slutade halv två så tog 20 över två bussen hem & har även fått nytt schema som jag älskar har bara en lektion på fredagar, hur underbart är inte det? Och sov morgon nästan varje dag. Älskar mitt liv just nu.
Nu ska jag kika på några avsnitt av "One tree hill".
Min underbara goda frukost
bilder från bullbak!
Min och Fanny's "Jumbo" Bullar!

Natti!

Nu går jag och lägger mig, så trött! Godnatt

Friends

Har precis duschat, känner mig ensam.. Ingen som är hemma, lillebror och pappa är på crossträning och tyvärr så valde jag att inte följa med för jag blir så sugen själv på att åka plus att jag lära fixa med telefon. Men nu kommer nog mamma hem ska du se =D Hihi, ska ner & kika på tevä med henne nu.
Haha, fick EN bild innan min kamera dog. Och det var ju inte världens snyggaste bild heller, onykter med glad!
Älskar min fina Emelie


iPhone fyra, vit!

Heeej på er! Är riktigt glad just nu, sitter med min nya iPhone, ÄNTLIGEN! Så nu sitter jag och knappar lite på den =) Helt ok skoldag idag, gör ju ingenting. Fick se schemat också, helt värdelöst.. Har nog hundra håltimmar som är flera timmar, blir så less! Men dom kommer ju säket ändra schemat ett x antal gånger som dom alltid gör. Får hoppas på det :) Men nu ska jag kika vidare på min telefon, hihi puss! 


Goodnight

har kikat lite tevä med mamma, inte hänt så mycket mer ikväll! Riktigt skönt faktiskt, men nu ligger jag i sängen och ska väl ta och sova. Helt ovärd skoldag imorgon som vanligt, som det kommer vara hela den här veckan. Men vad gör man inte för att träffa sina underbara klasskompisar? :) Godnatt!

första skoldagen

Hej! Första dagen i tvåan idag, riktigt skönt att få veta att man bara har två år kvar i skolan :) Ettan gick sjukt fort och det kommer nog tvåan också göra! Var riktigt slappt i skolan idag, gick igenom en massa saker bara, tyvärr har vi inte fått skåp eller schema än.. Bara schema över den här veckan, och det var riktigt slappt. Ska hitta på saker med ettorna på torsdag och sen Högbo med ettorna och treorna på fredag. Rätt skönt! Tyvärr så ska våran kära mentor sluta på skolan.. Suger totalt! Nog prat om skolan! Nu ska jag kika vidare på telefoner, sen blir det att beställa en :)
första eller andra skoldagen i ettan

lääängtar

Bara en timme kvar på mitt älskade sommarlov, känns hemskt. Men längtar enromt till skolan imorgon, ska bli super roligt! Har varit uppe på crossbanan och kikat när lillebror tränade, går bättre och bättre för varje gång! Sen åkte vi hem och kikade på "svenska hollywod fruar". Och nu ligger jag i sängen och ska strax sova! Känns ändå hemskt att klockan ringer kvart över sju imorgon bitti.. Aja nu ska jag i alla fall sova så att det blir skola någon dag, måste vara sjuk.. puss & godnatt
några bilder från sommarlovet

lördags

Har ju redan berättat om fredagen så tar väl och berättar om lördagen nu istället. Hade en otroligt underbar kväll! Inte haft så roligt på länge tror jag, förfesta lite hos Emelie bara jag & hon sen blev det festligheter vid antes buss och efter det gick vi in i öltältet och dansa och sjöng karioke! Hur roligt som helst. Skulle kunna vara kvar där hela natten. Men tyvärr stände dom ett, så Fredde kom och hämta oss sen satt jag och Emelie utanför henne och prata. Men dom kom Putte, David & Simon så åkte in till sandviken med dom till donken och käka fyllekäk! Kom hem vid fyra, somna vid fem klev upp halv nio och åkte till banan och kika på folkrace, usch vad sliten jag var då!
Men har i alla fall haft en underbar helg!
här är mer bilder från i fredags, vet inte om jag knäppte nå kort i lördags.. Lär leta på kameran och kika!

Com hem reklam

Finns väl ingen sötare reklam? Haha!

Sista dagen

Godmorgon! Somnade vid tolv igår, så skönt! Och vaknade ungefär nu, sitter och väntar på lillebror som har börjat sjuan idag. Han var nervös igår hoppas allt har gått bra! Men idag ska jag bara njuta av sista dagen på sommarlovet! Jag bloggar sen om min helg och då kommer det även bilder =) Så håll koll.

Trött linnéa

Hej, förlåt för dålig updatering men gud så jag har haft fullt upp! Har bara sovit ca tre timmar inatt, så jag tänker gå och lägga mig nu! Men jag bloggar imorgon så fort jag vaknar. Godnatt!
har i alla fall haft världens underbaraste helg

Festligheter

Sitter hos Emelie, har nyss blivit klar =) Väntar på gohjärtat Emelie nu så hon ska bli klar, sen åker vi till crossbanan och med dom orden säger jag SKÅL! Puss & Kram

Skål igen!

Hejhej! Klev upp nio och åt lite frukost, sen åkte vi till crossbanan och kika på folkrace. Blev tyvärr inte kvar nå länge för vädret skickade hem oss! Usch vad blöt och lerig när jag kom hem, skit väder! Men nu ska jag packa ihop mina saker sen åker jag till Emelie och fixar mig där. Sen drar vi till crossbanan igen på festligheter, hoppas att SMHI har rätt att det ska bli sol vid åtta. Håller tummen! Nej nu ska jag dra, ha en toppen kväll för det ska jag ha!
Becca & Kusin
nej nu hinner jag inte lägga upp mer bilder, kommer imorgon PUSS

Lyckad kväll

Herregud vilken lyckad kväll, synd bara att vädret inte höll i sig! Men blev mycket dans och alkohol med trevliga vänner. Nu har jag inte tid att sistta här nå mera, ska upp halv tio imorgon och åka till crossbanan sen på kvällen blir det mer alkohol med unnnnderbara vänner all in! Puss & godnatt

Nuuuuuuuuu kör vi!

Varit och prata med Emelie om ikväll, tror vi kommer få en hjärtattack innan vi kommer upp på crossbanan, så otroligt taggade tills ikväll! Nu ska jag äta lite fort sen packa och åka till Emelie igen =) Blir att jag fixar mig där, och sen skjutsar nog mamma upp oss. Kommer ha en trevlig ikväll, ha det ni också!

Rent!

Nu är är det rent här, äntligen! Nu ska jag planera kläder för ikväll, blir förfest med Emelie. Blir att jag fixar mig hos henne, ska bli trevligt. Kan inte vänta, bli kväll nu!! =D

Städa

Hej på er! Vaknade runt elva, nyss ätit pannkakor med lillebror och nu ska jag börja städa! Lyssna på bra musik och tagga tills kvällen. Ska bli riktigt roligt =) Nej nu lär jag sätta igång!

pirates of the caribbean

Åkte och träffa Marcus, sen kom Eddie. Gick till Marcus och kikade på nya pirates of the caribbean, ååh vad jag älskar dom filmerna! Har nog kollat på alla minst fem gånger, förutom den nya då :) Älskar dom! Men nu ligger jag i sängen och håller på att frysa ihjäl, bara åtta grader ute nu.. Buuhu! Nej nu ska jag ta och sova för imorgon är det fredag, sista helgen på sommarlovet, och det blir massor med festligheter hela helgen. Kan knappt vänta!
Godnatt puss på er

smörgåstårta hemma hos moster, aldrig ätit så mycket i hela mitt liv tror jag. MUMS

ändrade planer

.. blev inte att prata med Hanna, ligger i sängen nu och dör.

idioter det finns

Blev inte att jag sov i Sandviken.. Men men! Har i alla fall pratat med världens bästa moster, åt smörgåstårta så nu håller jag på att spricka! Nu ska jag ut och prata med Hanna, behöver nog lätta på hjärtat lite. Puss så länge

Sandviken

Nu drar jag till Sandviken, får se om jag sover över i Sandviken också! Puss
outfit för ikväll! och mitt hår ser inte rött ut när jag knäppert kort utan blixt, men det är rött! =)

solen skiner alltid i Årsunda

Min kropp kommer ha ont i morgon efter den här springturen! Men man känner sig så stolt när man väl har sprungit dom där kilometerna, har precis duschat nu och ser på facebook att det är ett jäkla väder i Sandviken. Men som jag alltid har sagt och kommer alltid att säga: solen skiner alltid i Årsunda! Kom några små stänk bara men inge mera =) Nej nu ska jag börja fixa mig, hörde att pappa kom hem med lastbilen så snart åker vi väl till Sandviken :)

Springtur

Nu blir det en springtur med lillebror! =)



Godmorgon.

Godmorgon! Ser att det är fin väder idag, ska gå ut och prata lite med lillebror har jag tänkt. Nu händer det väl inte så mycket, senare idag ska vi åka till Sandviken och fira min ingifta morbror som fyller =) Men nu ska jag gå ut i fin vädret, frågan är om det är varmt?

hårfärg

Sara kom hit vid åtta tiden, cyklade en sväng och sedan hamna vi hemma hos henne. Satt där och prata, sen kom Otto & Madde, och efter ett tag kom Eddie & Marcus =) Efter ett tag åkte alla hem, och Sara åkte till Sandviken så jag drog till Marcus för där var även Eddie. Kikade på "supercross" underbar film! Man får sån lust av att börja köra cross igen. Och nu är även min pärla såld.. Men jag får ju en ny telefon i alla fall och det behöver jag verkligen plus att jag inte har nån tid till att åka cross. Nog prat om det, nu ligger jag i sängen och ska strax sova, hoppas verkligen inte att jag har migrän när jag vaknar! Godnatt på er

så här ser min hårfärg ut just nu :)

Migrän

Hej på er! Inte bloggat på hela dagen pga att jag har haft migrän.. Usch finns inge värre! Vaknade vid nio och kände att jag hade världen huvudvärk, gick upp och tog en tablett gick och la mig igen och sov till två. Sen klev jag upp och huvudvärken hade fortfarande inte gått över, la mig på soffan och försökte kika på tevä och till sist gick det över, tack gode gud! Det är så hemskt att ha migrän, var på väg att kräkas ett x antal gånger uschusch! Men nu mår jag bättre och ska ta en dusch snart och sen kommer nog min saknade vän Sara hit till Årsunda =) Pusshej så länge!

såld

Blev ett stressigt inlägg, men hade bråttom till Ica! Marcus & Nicklas kikade förbi efter jag hade ätit, pratade med pappa och nu är min älskade cross såld. Lite sorligt, men har verkligen inte tid att köra nå mera. Det är bara på loven, har så mycket i skolan och allt! Så nu blir det ett iPhone för pengarna =) Åkte i alla fall till Ica och mötte upp Hanna, åkte till stranden och prata en massa sen fick vi besök :) Riktiga trevliga människor. Sen blev vi rädd, nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Att man aldrig kan känna sig säker någon gång.. Men nu ligger jag i alla fall i en trygg säng! Träffade även på Marcus & Eddie när jag var på väg hem. 

Men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Funderar på att ut och springa och sen städa rummet, skulle behövas!
Godnatt
en underbarvän som jag inte träffat på länge får stå för bilden idag

drar

Dra ut. PUSS

söthunden

Äntligen lite lugn och ro, nu ligger söthunden och sover på bron =) Han är som en liten bäbis som måste leka hela tiden, men han är allt för söt! 

leker med filten, såg ut som superhjälte!
vattenkannan som är helt förstörd, busunge!

hundvakt!

Hej på er! Vaknade halv elva, så hade vi en gobit på besök. Så nu är jag och lillebror hundvakt! Han har fått några damp-rus som mormor brukar säga ;) Och mitt hår är mycket rödare idag än var det var igår =) Bilder kommer senare, nu ska jag ut och gosa med världens finaste. Puss så länge
ååååh ge mig!

vill ha!

Blev inge sova.. Blev fast här, kikar runt och funderar starkt på att göra det här


vill även ha ett körsbär, också sjukt snyggt!

Rödhååååårig

Jaha då var man rödhårig, blev inte exakt som jag vela ha. Men hoppas på att det mörka försvinner så det blir rödare =) Annars blir det väl färga igen. Kikat på tevä med mamma, var Dag-Otto på tevän och det får man ju inte missa :) Blir nog en tidig kväller för mig skulle jag tro, hundvakt imorgon så blir att gå upp i tid. Ska väl kika vidare på datorn sen blir det sova. Så godnatt!

rödhårig här kommer jag!

Om en halv timme blir jag rödhårig, hihi! Nervös, tänk om jag inte passar i det eller om det blir helt fel? Äh man lär ta några risker här i livet :) Har även pratat med mamma och hon sa att jag skulle städa huset så skulle ja få nån peng till en iPhone, hopppas att hon håller det bara ;) Nej nu ska jag gå ner och göra mig klar inför färgningen. Bilder kommer senare.

tragiskt sverige

Vart är Sverige på väg? Killen får nio års fängelse och tjejen bara tre? Dom har dödat en människan och får sånt litet straff? Lika styckmordet i Bollnäs, när det var tre unga killar som dödade en ung kille, en fick 12 års fängelse, den andra fick 11 och den trejde fick 10. För ett STYCKMORD. Tycker det är tragiskt..

ny design

Har ändrat designen nu, är lite tråkig men orkade inte ha den andra så får ha den här nu tills jag hittar på nått bättre =) Tryck på f5 om ni inte får fram den nya.

Citron mousse med bär, recept

Kommer ni ihåg att jag gjorde Citron mousse? Här kommer i alla fall receptet! För 8 st

Det du behöver:

  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • skal och saft av 1 citron
  • 2 dl créme fraiche
  • 10 digestivekex
så här gör du:
  1. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggvitorna till hårt skum. Sedan vispa grädden.
  2. Vispa samman äggulor, socker, vaniljsocker, citronskal och -saft. Rör i crémefraichen och sedan grädden.
  3. Vänd till sist i äggvitorna. Krossa digestivekexen och fördela i 8 glas. Fyll på med krämen.
  4. Frys in i 4 timmar. Ta fram 20 minuter före servering och toppa med bär.
blev inte så bra bilder pga att min systemkamera inte hade nå batteri.

seg

Har inte flyttat på mig än, ligger fortfarande i sängen. Kommer nog vara en seg dag idag, dåligt väder & allt! Men nu måste jag allt gå ner & käka lite.

inne på sista veckan

Godmorgon! Hade verkligen svårt med att somna i natt, låg och vred och vände på mig. Och idag vaknade jag i min normala tid; elva. Ligger fortfarande i sängen och drar mig, så skönt! Och nu går man in på sista veckan på ledigheten. Vet inte vad jag ska hitta på idag, skulle behöva träffa Emelie en sväng. Men nu ska jag i alla fall pallra mig ner och äta lite lunch. :)

övertrött

Hej! Inte bloggat nånting idag, sov till tre!!! fatta inte att klockan stod på 15.00 när jag vakna, jag som alltid har vaknat vid elva. Har haft super ont i halsen i alla fall, så är väl lite små sjuk. Kanske därför jag sov till tre? Aja, nog om det! Har inte gjort nånting idag, legat på soffan hela dagen. Kikade på en film med mamma nu på kvällningen "state of play" jätte bra film, så se den! :) Nu ska jag i alla fall ta och sova, känns som att jag är dödsjuk.. haha!
Blev ju ett intressant inlägg de här.. Nää men godnatt nu

lugn lördagkväll!

Hemma nu från en trevligt kväll! Malin kom hit, åkte till kusin och prata lite och myste med hunden. Sen åkte vi till Sandviken och träffa Linda, Santa & Hedman. Sen tillbaka till Årsunda men då släppte Malin av mig vid Albin för där var David, Martin & Olle. Har varit där hela natten. Fryser just nu ihjäl, skulle vilja ha 40 täcken på mig. Usch vad det är kallt ute! Nej nu ska jag allt ta och sova, så otroligt skönt ska det bli. Drömmer om världens finaste
GODNATT

välkommen in

Nu har jag fixat mig och är klar =) Inväntar Malin som borde vara här vilken sekund som helst, vi ska åka till kusin min först och lämna nå papper sen har jag ingen aning om vart vi ska ta vägen, Albin skulle höra av sig senare så får väl se om det blir att träffa han och grabbarna grus :) Ha en trevligt kväll!

mer bilder från den underbara kvällen igår!

underbar kväll med underbara flickor

världens bästa kväll

Åååååh herregud vilken toppen kväll jag hade igår! Åkte till Gävle med My & Magda, gick hem till Julia och satt där och förfesta och spela ölspelet. Var riktigt mysigt bara vi fyra & vi hade mycket att prata om =) Sen åkte vi till stan för att gå på sommaryran, åkte en karusell blev en riktigt gratis fylla! Haha roligaste jag har varit med om tror jag när My sitter och skriver: Meeen GUUUD hela karusellresan! ;) gobit. sen blev det tråkigt i Gävle så vi åkte till Sandviken till en "hemlig polare" haha, fast jag gick aldrig in utan åkte till M och sov där =) 

Vaknade runt elva, halv tolv. Nog var man sliten allt när man vakna, och ont i hela kroppen efter karusellen. Pappa och lillebror kom och hämta mig så åkte vi till moster & ingifta morbror, köpte lite mat åt mig. Och nu sitter jag på bron och ska väl hoppa in i duschen snart när jag får ork. Men jag hade verkligen en toppen kväll med världens bästa brudar! Bilder kommer senare, puss så länge

ikväll gör vi Gävle osäkert

Hej på er! Hade det super mysigt i Sandviken i natt. Bara att jag fick världens mensvärk så trodde jag skulle svimma men det gick över tillslut som tur var :) Pappa kom och hämta mig runt 12-1, åkte till Apoteket med farfar ♥. Har legat på altan och bara tagit det lugnt, nu ska jag väl börja fixa mig för ikväll gör jag och några brudar gävle osäkert. Ska bli riktigt trevligt =) Underbara människor och alkohol, blir inge bättre! Nej nu ska jag sätta fart. Puss

random inlägg

Innan jag sticker så vill jag bara säga att Jack Vreeswiijk är på strandbaden i Årsunda ikväll, tycker det är lite coolt ja! Hejdå!

Torsdag 11 Augusti

Usch vad det är kallt, har tagit en otroligt varm dusch så nu är jag skapligt varm i alla fall. Har även främmande här, mammas jobba kompis och hennes man :) Har nyss grillat och håller på att packar nu, kommer sova hos M i sandviken i natt. Så det här blir mitt sista inlägg för idag, hörs imorgon :)

Bilder från kryssningen

Här kommer även några bilder från kryssingen, och jag glömde system kameran hemma så blev dåliga bilder med mobilkameran istället











gofika





bilder

Nu har jag fått i mig lite lunch, var även ut en sväng och gud så kallt det är! Känns som att det börjar bli höst snart.. Usch! Har några bilder som jag har glömt att lägga upp här, så tänkte passa på nu när jag har tid :) 

Stranden med Emelie för ett bra tag sedan!

Rättvik med Madde & Pelle, Madde är stolt audikörare!
fina Madde

Godmorgon!

Godmorgon! Det är så jobbigt att jag aldrig kan sova länge nå mera, elva vaknar jag varje dag. Förstår inte varför! Fortfarande super trött.. Men ska ner och äta lite lunch nu och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Håller tummen till världens bästa!

Hemma

Hej nu är jag hemma från kryssningen, har haft det toppen! Har även träffat Emelie en sväng och pratat lite. Men är så trött så jag orkar inte blogga nå mera, skriver imorgon puss godnatt!

Hade även fått en kommentar om vem "M" var, och kommentaren var anonym. Och den är en kompis, att alla ska vara så nyfikna =) Hör av dig till mig istället så jag vet vem du är :)

Keith Urban

Citron moussen blev riktigt god faktikst! Och som sagt kommer receptet upp här på onsdag eller torsdag. Hinner nog inte blogga nå imorgon blir tidig färd till huvudstaden. Har legat och ute på altan hela kvällen och kikat på film! Riktigt mysigt, men usch så kallt det börjar bli på kvällarna nu. Eller ja det har väl aldrig varit riktigt varmt på kvällarna den här sommaren, vi slog på gasolvärmaren och hade filtar så det blev varmt. Nu ligger hela familjen och sover och det ska väl jag också göra, blir ju som sagt upp tidigt imorgon :) Ha det toppen så hörs vi nog på Onsdag. Puss

bjuder på en riktigt härlig låt!


I wanna love somebody, love somebody like you

Hej på er! Har inte gjort så mycket idag, mest legat på altan med mamma och pratat lite =) Sen har jag gjort citron mousse, receptet kommer senare :) Dom står i frysen nu så vi får väl se sen hur dom blev! Imorgon bitti åker jag och min familj till huvudstaden, blir lite shopping och sen åker vi på Birka Paradise. Kommer hem på Onsdag kväll, får se om jag hinner blogga imorgon men det hoppas jag :) Nej nu ska jag gå ner och kika på om moussen är klar :) Puss så länge

Har även hänt en till cross olycka, Fredrik var född 91 inte alls gammal! Han körde för Årsunda så man har ju sett han några gånger. Usch vad hemskt! Vila i frid Fredrik.

IP

Hej på er! Har inte bloggat idag för har legat i migrän, eller inte helt migrän men en jäkla huvudvärk!
Igår hade jag & Sara en toppen kväll. Åkte till strandbaden och kika lite träffade M. Sen åkte vi till IP på fest, var även ett Rockabilly band som spelade där så blev lite bugg med Patrik haha. Var riktigt roligt att umgås med David, Albin & alla dom =) 

Som sagt har jag bara legat i soffan hela dagen med huvudvärk, var nykter igår så tro inte det var bakfyllan! :) Träffade Malin kanske i en kvart, behövde prata lite =) Men nu ligger jag i min varma säng och ska sova, Godnatt!

Rättvik

Blev Rättvik i Torsdags med Madde, hade super trevligt =) Åkte fin bil bil med Pelle & Per, kom hem runt fyra på natten så var lite trött när man vaknade elva. Igår var jag trött men skruva lite med bilen som pappa har köpt. Sen var jag bara hemma på kvällen och gick och la mig i skaplig tid! Idag däremot har jag skruvat mer med en annan bil som pappa tog hem idag, har övningkört lite och sånt :)

Nu väntar jag på Sara ska komma hit, så får vi väl se vad vi drar ut på för nått :) Ha en toppen kväll!

två bilder från Rättvik, mer kommer sen :)


Slö

Riktigt slö-dag har det varit, inte gjort nånting. Nu på kvällen har hela familjen kikat på en film, längesedan vi alla gjorde det =) Var mysigt. Imorgon blir det upp tidigt för att sola, sen på eftermiddagen ska jag åka till Rättvik med Madde & Pelle, ska blir riktigt roligt :) Nej nu ska jag ta och sova, godnatt på er!

♥♥

ikvällen som var helt obeskrivlig!

Hej på er!
Gud vilken trevlig och rolig kväll jag hade igår, vill spola tillbaka tiden så man får uppleva det igen. Synd att det var sista gången för i år, sommaren börjar nå sitt slut.. Bugga faktiskt lite jag också, super kul! På vägen hem på bussen blev det tyvärr bråk, sånt som händer. Var hemma någon gång vid tre tror jag? Hade i alla fall en super rolig kväll!

Idag vaknade jag elva.. åh gud så trött jag var! Men kan inte sova länge när jag har druckit kvällen före, så idag hänger inte kroppen med riktigt. Och jag är öm på hela baksidan av låret, en gubbe ramla in i mig igår så jag flög på scen så har skapligt ont idag, kan inte sitta. Men nu ska jag lägga mig i skuggan och sova lite tror jag.

Här är tre bilder som jag tog av Emelie, hoppas det var lungt!

snabbt

Blir lite snabbt nu, har precis varit till pizzan med Emelie. Nu ska jag bara vänta tills hon har duschat sen kommer hon till mig och fixar sig och har lite förfest här. Sen åker vi! Ska bli super kul.

Ön ikvällllll!

Hej!
Igår ringde klockan 10.00, klev upp åt lite frukost och sen åkte jag och Emelie till stranden. Vi låg där exakt hela dagen så när man kom hem såg man att man inte bara hade blivit brun och röd också.. Sen på kvällen kom Malin och hämta mig så åkte vi till henne och lagade mat och kikade på film. Blev även att jag sov över där! Nu har jag precis kommit hem från Sandviken för jag och Malin var och hämtade Simon. 

Ikväll blir det ön med underbara folk! Blir förfest här med Emelie, Ida & Malin! säker nå mera sen åker vi mot ön. Sista gånger för i år så det är ett måste att vara där :) Ska bli roligt! Men nu ska jag göra nått vettigt, puss!

Festligheterna från Gävle i bilder!

Har bara legat i soffan nu på kvällen och pratat en massa med mamma. Har ju inte träffat henne på 6 dagar, skönt att inte vara ensam nå mer i allafall. Nu ska jag lägga mig rak lång i sängen och sova tills klockan ringer 10 imorgon, då bär det av till stranden med Emelie =) Godnatt på er alla

Här är några bilder som Alma har tagit, bilderna från min mobil kommer senare!






RSS 2.0