Berätta

Hej! Ska skriva lite kortfattat om mina dagar :) blir inte så mycket skriva, men lite blir de i alla fall så ni vet att jag lever :)

Ön

Vet jag är super dålig på att skriva här! Men blir nog en paus från bloggandet nu på sommaren, har inte tid att skriva här helt enkelt. Har jobbat och stått i! Trivs super bra, får skratta varje dag, så härliga människor! Igår var jag på ön med Julia och My! För festa lite här sen åkte vi buss dit och jäklar vad trevligt jag hade! Träffa en maaaassa människor som man inte har träffat på jätte länge :) men idag känns det att de va fest igår ;) men det ska det väl göra? ;) nu ska jag, Magda, My och Julia dra iväg på bilbingo, mysigt! :)

Jobb

Mitt liv består för tillfället bara av jobb! Skriver i morgon :)

Måndag 2 juli

Hej! Jag vet att jag är super dålig på att skriva här, men det är sommar och man vill inte sitta inne vid datorn hela tiden =) Har väl inte gjort så mycket dom senaste dagarna.. Vad jag kommer på! I helgen har jag tagit det lugt med Amanda, vi va även till Ockelbomarknad på fredag. Sen på lördag kväll blev det akut till uppsala till djursjukhuset där. Stackars lilla Griffon, vi blev så oroliga! Men nu så mår han mycket bättre =) Idag har jag tvättat bilen utvändigt och invändigt, har precis dusckat och ska börja packa lite. För imorgon åker jag till stockholm och sover på hotel och går på Allsång på Skansen! Mysigt =) 
RSS 2.0