Grattis världens finaste ängel.

Idag fyller världens bästa morfar år. Att sakna en människa så det gör ont borde inte få finnas. Skulle göra allt bara för att du ska komma tillbaka och göra oss alla hel igen, komma tillbaka till mormor. Att ena studen se dig varje dag och sen får man aldrig se dig mer är skrämande. Jag hoppas i alla fall att du har världens bästa födelsedag. Själv ska jag fira din födelsedag på studentkryssningen hihi, hoppas du är med mig där och vakar över mig så jag inte ramlar över bord. Älskar dig av hela mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma dig!! 
Ha en underbar födelsedag. 
 
 

IDAG SMÄLLER DET!

Idag är dagen D äntligen här! Idag far vi mot stockholm för att åka på studentkryssning, själv har jag så ont i min hals så jag inte kan svälja, men vad gör det om 100 år? Nej nu ska jag börja fixa mig och packa ner allt i resväskan. Halv tre ska min kära mormor skjutsa mig till Sandviken, guldvärd!! Hörs imorgon om jag överlever färden. Puss på er! 
 
 
 
 
 
 
 

Svartnäs

Har varit nykter i över en månad och i Lördags drack jag alkohol, det gick som det gick ska jag väl säga? Men åkte i alla fall till Svartnäs med färnbo grabbarna och Louise. Mycket trevligt, träffade även på mina årsundapojkar där, inte haft så roligt på länge tror jag. Sen igår var jag sliten heeela dagen.. Längtar verkligen till Onsdag när vi kommer hem från kryssningen, usch ;) Tyvärr har jag inga bilder alls från lördagen, hade fullt upp och dansa! 

Imorgon far vi!

Kan ni tänka er att imorgon åker vi på studentkryssning? Kändes som att vi nyss bokade hyttar osv.. Men nej imorgon åker vi!! Och jag är taggad till tusen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till jempa

Denna bild är till min käre vän jennhy!
Så här ser jag ut när jag har fönat håret, affro!

Just me

Nytt in!

Nytt in!

Live the life

Glad Alla Hjärtans Dag!!

TVÅ VECKOR

Om två veckor är vi på studentkryssningen!!!

Lördags

I lördags blev det Järbo på rock med Louise och pant! Träffade underbara vänner man inte träffat på länge :) hade det super roligt och mådde bra dagen efter eftersom att jag var nykter ;)

Frukost

Feb. 11, 2013

Världens bästa

Världens bästa

Middag med en del av klassen

Mer bilder kommer sen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2013/pic_51102c2d9606ee2048d8f221.jpg" class="image">

Live the life

INTE LÅNGT KVAR!

Influensa

Goddag! 
Har sjukstuga hemma i Årsunda för tillfället, både pappa och lillebror ligger i hög feber och förkylning. Och nu börjar förkylningen även sakta komma till min kropp.. Men med lite c-vitaminer och ipren så ska jag ikväll åka till mina underbara vänner i klassen och äta middag. Ska bli mycket trevligt! 
 
 
Gamla minnen från sommaren 2011, rättvik med Madde. Ge mig sommar helst nu. 

Direkt från hälsocentralen

Just för tillfället sitter jag på HC och väntar på svar på mitt prov.. Skulle ta tio minuter suttit här i mer än en halv timme.. Bra där!

RSS 2.0