Louise

Sitter hos Louise nu med Frida och Erika, har precis druckit te och nu sitter vi och pratar :) har väl inte så mycket att skriva just nu men vi hörs sen!

Livet är för kort för att bry sig om idioter

Hallå! Igår kväll blev det film med Louise och Marcus! Kikade på nya halloween filmen, och jag h a t a r skräckfilmer så ja blundade igenom hela filmen. Idag har jag bara legat framför tevän och inte gjort nått speciellt, skönt att bara ta det lugnt! :) nu ska jag göra mig klar och gå till grannen tror ja :)

En bild från i lördags, det var gaaaalet!

Party all night long

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit, men har verklingen inte haft tid. Igår åkte jag och mamma först till valbo vid två tiden ungefär köpte två par jeans och en vinter jacka =) Sen skjutsade hon mig till Jossan, satt där och prata och sen åkte vi och beställde mat, blev kebab med strips för min del. Mums! Sen började vi fixa oss och förfesta lite, klockan nio gick bussen till Järbo och den var PROPP FULL, fick nästan panik för det var så mycket folk! Var riktigt roligt i alla fall igår kväll i Järbo. Dansade och hade mig =) Jag, Jossan, Didde och robin? fick skjuts från järbo till donken sen satt där ett tag och åt sen började vi gå mot bj.. Men som tur har Josefine en sån snäll mamma så hon kunde hämta oss =) Gick och la oss fyra ( i vinter tid) 

Idag har vi varit död hela dagen, legat i sängen och kikat på tevä och ätit chips så det bara skriker om det! Har nyss kommit hem till fina Årsunda också. Ska väl duscha eller nått så jag blir piggare! Så otroligt trött. Ikväll blir det nog att prata med Louise och kolla på film, känner att jag behöver någon att prata med idag. Bilder kommer senare =)

L Ö R D A G

Hej mina kära vänner! Idag mår man som man förtjänar, men jag hade super kul igår! Drack, prata och dansa med fina vänner i min klass! Tror att alla hade roligt, men det blir nog sista gången vi har klass fest för dom flesta är inte så sugna.. Men vi hade i alla fall det super kul igår! :D blev efterfest hos kb i årsunda med kb, eddie och Macke.

Nu ligger ja i sängen och ska ta mig upp för att ta nån Alvedon och äta mat! Sen blir det nya tag ikväll!!!

Tidning kändis

Sitter just nu och äter frukost och kollar i tidningen och dääääär ser ja en konstig brud, nemän det är ju jag?... Haha åh.

F R E D A G

Godmorgon! Klev upp kvart i sju och har duschat och ska strax platta håret :) idag är det FREDAG!!! Och det innebär klass fest, så otroligt taggad! Men nu måste jag göra mig klar :)

Ont

hej! Inte bloggat nått idag för att jag inte har orkat, har så hiiiiimla ont i kroppen. Jäkla träningsvärk! Kan inte resa mig upp ur sängen eller soffan och kan knappt gå. Helt sjukt! Hoppas det är bättre imorgon när det blir festligheter med klassen. Annars blir det jobbigt att dansa ;) Taggar till tusen just nu. Imorgon stannar jag i sandviken hos josefine efter skolan, så fixar vi i lokalen och köper massa gott =) Ska bli kul! Nu ska jag gå och lägga mig, så trött! Klockan är nio och jag ska sova, super skönt! Godnatt på er =)
Turkiet

Tevä

Ligger i soffan nu och är helt död, jäkla ont jag har i kroppen! Undra om jag kommer upp ur sängen i morgon.. Tror ja icke! Imorgon är det torsdag alltså en dag till fredag! :D tagga!

träningsvärk redan..

Hej! Har inte tid att blogga, har redan världens träningsvärk från idrotten som vi hade klockan 20 i tre till fyra.. Magen, benen och armarna värker som tusan. Lite otränad? Jo tack! Men blir ganska jobbigt när man har en idrotts lärare som tränar soldater ;) Nu ska jag plugga!

Godmorgon!

.... Sitter och äter god frukost, brukar aldrig tycka om frukost men det här är riktigt gott! Ni ser på bilden nedan vad det är jag äter, mums! Nu ska jag ta och äta så ja hinner med bussen :)

Fyra

Som sagt så slutade jag fyra idag och då åkte jag med mamma hem. Har mest försköt pluggat ikväll, har prov i morgon och fattar ingenting.. Blir så när man har tre prov den här veckan. Men just nu längtar jag så himla mycket till helgen så man får ta sig en sup ;) nä ni, nu ska jag sova! Godnatt :D

Så här ser jag ut i maskerad dräkten, bättre bilder kommer nog i helgen :)

Hållllllllllllllllllll i fyra timmar

Hej på er! Har nyss haft matte b prov, äntligen är det gjort! G är 6 poäng och det hoppas jag verkligen att jag har fått. Så nu har jag hål i ca fyra timmar.. Och vi är bara fyra st i klassen, härligt =) Hungrig är jag också.. Också längtar jag tills jag får använda min halloween dräkt! :D Ååh! Slutar även fyra idag.. riktigt segt! Hörs sen.

Maskerad dräkt

Hejhej! Vid halv ett åkte jag och Karin till Gävle sjukhus, mötte upp Evelina där och sen åkte vi upp till kirurgen där vi ska praktisera i fem veckor, just nu är jag inte så taggad för både jag och Karin ska jobba första helgen.. Förstår inte varför man ska ha praktik på helger för? Vi går ju inte i skolan på helger? Helt värdelöst.. Aja! Sen åkte vi hem i alla fall. När jag kom hem var det bara att börja plugga till matte provet som jag ska ha i morgon.. Inte taggad!

Har även fått hem min maskerad dräkt!
Jäkligt kort men men ;) haha! Nu taggar jag alla halloween fester. Men nu ska ja ta och sova :) godnatt!

Här är min maskerad dräkt, men har även knä strumpor, hatt och nå mera som är med.

Utvecklingssamtal

Hej! Sitter i skolan nu, skulle ha haft utvecklingssamtal kvart i tio alltså för en kvart sen ungefär. Men tror ni hon kom? Nej! Blir så less på henne, hon är istället för våran andra idrotts lärare och vi har inte haft henne många gånger. Hon kan säga till om hon inte kommer, är inte så lätt för alla föräldrar att ta ledig från jobbet. Less man blir! Aja, sitter och har svenska i alla fall sen ska vi ha vård och omsorg, blir sen lunch idag :( Nu ska jag fortsätta jobba!

Söndags mys

Har legat i soffan hela dagen tror ja, usch så seg jag är! Är väl för att jag gick och la mig fem säkert.. Var nykter när jag kom hem så är inte bakfull idag som tur är :) har kikat på gustafsson tre trappor, time out och sen en film men mamma :) men nu ska ja ta och sova. Går in på sista veckan innan höstlovet och sen fem veckors praktik! Godnatt

Trött

Godmorgon! Idag är man skapligt trött, kom hem strax efter fem i natt.. Först åkte vi till nacke en stund men sen drog vi till pant och där var Johannes, Ante, Danne, Lundvall och så klart pant. Riktigt trevligt! Lyssnade på musik och drack lite, ja som skulle vara nykter.. Går inte så bra när folk bjuder hela tiden. Haha! Sen vid två så åkte vi till macke igen :) hade en riktigt trevlig kväll med trevliga människor :) orkade inte starta datorn så ja bloggar i mobilen därför bilderna blir konstiga. Nu ska ja plugga!

Släkt middag

Hallå! Har nyss kommit till Louise, några från mammas släkt har varit hos oss och ätit middag. Så nu ligger jag i paltkåma, har ätit förrätt, varmrätt och efterrätt! Hade det riktigt trevligt i alla fall :) men nu sitter jag hemma hos Louise, grannen min! Pratat lite och sitter och kikar på tevä :) ha en trevlig lördag kväll!

Städa-check





Lördag morgon

Godmorgon! Såg nu att jag hade skrivit lördagens outfit men det är ju självklart fredag jag menade! Nu ska jag ta och äta lite lunch sen hjälpa mamma med att städa för ikväll kommer en del av mammas släkt och äter god mat och firar mamma som har fyllt! :)

Lördagens outfit

Spritfontän

Godkväll på er. Har som sagt tillbringat min kväll med Louise =) Haft mycket trevligt, kikat på film och pratat en massa! Sen vid tio så drog vi till kristian och Marielle för där var Emelie, Joel, Staffan och Becka. Riktigt trevligt, dom drack lite grann men det blev nyktert för mig, skönt =) Nu ligger jag i sängen och ska kika klart på ett avsnitt av One tree hill som jag inte hann se klart. Godnatt på er! :)
Här är en bild som emelie knäppte, orkade inte spara den så då fick den bli liten istället, det är i alla fall en spritfotän. Dock så smakad den bara vatten och socker ;) Haha!

Fredag kväll

Hej på er! Sitter hemma hos Louise nu, kikar lite på datorn. Har nyss druckigt te och pratar. Blir en lugn fredag för oss tror ja, riktigt skönt! Hoppas ni får en trevlig kväll.

KLAR!

Så där! Äntligen klar med uppgiften om stroke, så skönt att få stryka en sak från listan. Nu ska jag få i mig lite mat och slå på ett one tree hill avsnitt =)

Älgkött

Hej på er! Vaknade tio idag, tidigt för att vara mig faktiskt! Men var pigg och då ville jag inte somna om för då vet jag nästan gång jag vaknar är jag super trött.. Så det var bara att gå ner och få i sig lite frukost sen gå över vägen till mormor och hjälpa henne med älgkött! Så nu är hela våran frys fullt med älgkött, mums :) Nu ska jag börja skriva om Stroke. Och sen lägga mig rak lång på soffan =)

 

Nattinatt

Nej ni, nu ska jag stänga av datorn. Ögonen orkar inte hålla sig vakna. Och förkylningen verkar ta över min kropp just nu, hoppas det är bättre imorgon! Har väl inte så mycket mer att säga än Godnatt =)
bjuder på en gammal bild, dagen jag fyllde 17 nästan ett år sedan! Snart blir man 18 hhii

Idrott

Här är några bilder som jag tog från Mathildas blogg, var innebandy målvakt igår på idrotten. Jag och Mathilda! Har nog aldrig haft så ont i mina knäskålar som jag har idag.. Usch vad öm jag är!

Film mys

Har suttit i soffan nu för mig själv och ätit lite popcorn och kikat på en film! Just nu ligger jag i sängen och kikar runt på olika bloggar =) Så otroligt skönt att vi är ledig imorgon så jag vet inte vad jag ska ta mig till :D Ska sova hela dagen, ska även hjälpa mormor med älg köttet imorgon också ;) Nu ska jag kika vidare!

Gävle

Hej! Förra inlägget blev lite fel, blev så när man bloggar i mobilen.. Sitter just nu i soffan och pluggar! Har varit i Gävle med jossan och mathilda idag :) slutade ett så då åkte vi till Gävle och kika på maskerad kläder men hitta inget så blir att ja beställer den jag har kollat på :) blir tre halloween fester, längtar ihjäl mig! Hoppas bara att jag blir frisk, både jag och mamma är förkylda. Och nu har jag helg, hihi vad skönt!

Solstråle, love you!

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost och kollar rakt ut och ser frost.. Usch vill inte gå ut! Snart ska ja cykla till bussen för att åka till skolan, och idag blir det helg gud vad skönt! :)

Plugg plugg..

Hallå där ute i höstens mörker. Sitter och pluggar för fullt, har tre eller fyra prov nästa vecka.. Känns inte så skönt! Men det är veckan före lovet så då kommer allt på en och samma gång! Imorgon är blir det helg för mig, får ledig på fredag för att vi ska jobba hemma. Riktigt skönt, så efter skolan ska jag, jossan, mathilda och kanske jennhy åka till Gävle och kika lite :) haha justja! Fick en kommentar från Julia, dom går inte Smhp utan hp ;) inte lätt inte! Nu ska ja fortsätta.

Onsdag morgon

Hej på er! Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå fortare. Börjar tio och min buss går 20 över 8, hinner inte ta någon annan buss och det suger, förstå så skönt det skulle sitta med körkort! bara fem månader kvar. Har ingen lärare på den här lektionen vi ska ha nu heller, så blir en riktigt slapp lektion skulle jag kunna tänka mig om ja känner OP10 rätt! Sen har vi nästa lektion halv ett.. Och efter det har vi idrott, med våran nya lärare.. Hmm undrar hur det ska gå! Slutar fyra idag, riktigt sent. Men men! Hörs sen =)
En fråga, hur tusan såg man ut förr?!

 

Sovdags

Nu mina kära läsare är det dags för mig att gå och lägga mig. Godnatt på er! Och ja jag lovar att bli bättre på att blogga, hört många som klagar på att det är dåligt skrivet här, men har för dålig tid men ska försöka att hinna! Godnatt

Bild på tårtan

Köttfärssås!

Om ni har tröttnat på den vanliga köttfärssåsen så måste ni testa den här, godaste jag ätit! Ni gör som vanligt, steker köttfärs och lök och lite krydda i sen häller ni i en hel keldas tomatsoppa

och sen häller ni i en hel philadelphiaost!

och sen är det klart, blir hur gott som helst. Hoppas det smakar!

Present tips!

Köpte ett armband till mamma idag i present! Hon blev jätte glad och tyckte det var super fint. Jag köpte det av Ellenora på SMHP på bessemer, hon och några till som t.ex. Julia Sandin har ett eget företag genom skolan och dom heter CHICH UF, så om ni är sugna på att köpa en present till din mamma, mormor, syster osv så tycker jag att ni ska ta kontakt med dom på facebook. Billigt och snyggt!
jag köpte armbandet längst ner

GRATTIS

Grattis till världens bästa mamma.
Älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Lördags

hej! Nu ska jag berätta om min lördagkväll, tyvärr inga bilder med Isabell tog några bilder senare på kvällen så kanske kan sno åt mig några senare. Började med att jag cyklade till Tobbe där lite folk var, hade inge dricka men som sagt så ville Mattias supa mig under bordet så jag blev lite rund om fötterna i alla fall.. Haha. I alla fall! Vid tolv ringde jag min käre kusin och frågade vart han var, och då var det tydligen fest vid lunds bystuga så jag, Mattias, Martin & Becka cyklade dit och hade det riktigt roligt! Maria & Emma hade tydligen 18 årsfest där, dansade hela natten lång! Det var därför jag inte mådde så bra på söndagen och det tackar jag Mattias för ;)

Och på söndagen var det bara att kliva upp tidigt och fara iväg till Gävle på kalas, blev bjuden på god mat =) Sen på kvällen så blev det pizza, cola och chips. Bättre bakis-mat kan man leta efter!
Idag har jag varit i skolan, tog en lång sovmorgon också. & fick även skjuts av Emelie till skolan, det tackar jag så mycket för =) vi hade psykiatriprov och gick väl bra tror jag. Sen hade vi ca två timmars hål? Eller en kanske det var. Så jag, Jossan, Jennhy & Mathilda satt och prata om allt mellan himmel och jord =) Sen slutade vi fyra. Åkte med min kära mamma hem, hon fyller även år idag! Grattis till henne. Så när vi kom hem så åt vi god mat och hade fin glas och allt! Åt även tårta, mums.

Studiedag

Imorgon är det skola som gäller, men ja jobbar hemma på matte b så har en lång sovmorgon! Klockan ringer tio, riktigt skönt. Men ska sova ändå nu, inge pigg idag, jäkla virus! Godnatt

Sjuk?

Hej! Blev inte att jag skrev här igår pga att jag var först på kalas och sen när jag kom hem var jag så trött så jag orkade inte göra nånting! Idag har vi haft studiedag riktigt skönt för skulle nog aldrig orkar åkt till skolan idag.. Tror jag är sjuk också, ont och uppsväld i halsen som vanligt sen tror jag att ja har feber också :( nu ska ja ta en dusch!

Sliten? Ja!

Usch vad man inte mår bra idag! Jag bloggar senare för nu ska vi till Gävle och fira min kusin som har fyllt 20 för länge sedan ;) hej så länge!

Lördag kväll

Varit flaggvakt på crossbanan hela dagen! Lite kallt om fötterna var det men sen blev det varmare på dagen som tur var! :) lillebror kom femma, han körde med nybörjarna och tjejerna men tyckte det var riktigt bra av han att komma femma :) på slutet stod jag och lillebror flaggvakt åt pojkarna som har kört i några år, vi stod precis på ett hopp och jag kan inte beskriva känslan. Det var helt otroligt! Går så ruskigt fort och crossarna var över oss, helt otroligt! Vill också åka :( nog prat om cross! Nu har ja nyss duschat och fixat mig och ska snart bege mig till festligheter med några roliga prickar som t.ex. Mattias, Martin, marielle och Kristian! Ska bli skoj :) så nu drar jag!!

Lördag morgon

Godmorgon! Mamma kom in och väckte mig halv tio så nu har jag ätit frukost och är klar för att be ge mig mot crossbanan! Bloggar när jag kommer hem :)

Fredag kväll med Malin

Hejhej! Nu på kvällningen har jag umgåtts med Malin. Riktigt roligt! Åkte till Sandviken och hyrde film, köpte även Ben and Jerry's som jag aldrig har smakat... Haha! Ni lär väl tro att jag är helt borta. Var faktiskt riktigt gott! Men det var så kallt så blev inte så mycket glass. Kikade på en film, sen drog vi oss hem till fina Årsunda. Ska upp tidigt imorgon för att vara flaggvakt på crossbanan =) Lillebror ska köra "tävling" för första gången, det är inte en riktigt tävling utan en tränings tävling ungefär :) Ska bli roligt! Så nu måste jag sova så jag kommer upp i morgon. Godnatt =)


vilken är eran favorit?

Fredag

Godmorgon! Riktigt kyligt det var imorse, hela fyra minus!! Och det är bara oktober, vad kommer det då att vara i vinter? 40 minus kanske? Usch vill inte ens tänka på det! Men idag är det äntligen fredag!! Gud så skönt. Har bara två lektioner på fredag så det är ganska skönt, börjar kvart i tio och slutar tio i två =) Vet inte vad som händer ikväll, skulle vara roligt om en viss Malin Pettersson kommer och kikar förbi ;) Vi får se hur det blir! Hörs sen, hejdå så länge =)

GRATTIS!

Idag fyller även en fin vän vid namn Emma Ehn 18 hela år! Ett stort grattis till dig igen! :)

Torsdag kväll

Hej! Slutade ett idag riktigt skönt så jag och Emelie åkte med fem över ett bussen, sen cyklade jag till mormor och pratade lite :) sen var det raka spåret hem och käka och som vanligt plugga.. Men nu är jag äntligen klar med mitt 5-6 sidor långa uppgift! Imorgon är det fredag igen, dagarna flyger förbi! Men nu ska jag sova så det blir fredag någon dag! Godnatt

Torsdag den 13

Hallå! Sitter i skolan just nu, gud så kallt det är ute! Vill inte ha vinter :( Idag slutar jag tidigt, riktigt skönt. Ska nog beställa halloween kläder idag =) Ska vara snövit, hih! Längar till höstlovet, då är det halloween och så ska jag och mamsen på Rihanna i stockholm på globen! Känns som att det kommer bli ett toppen lov. Inte så långt kvar heller. Nu har jag inte så mycket att skriva, later!



min lilla My

Äckel datorer

Hej. Aldrig varit så här arg i hela mitt liv tror ja. Skrev två sidor på datorn och sen sparade jag det och sen kryssa ja ner det efter ja hade sparat det, tror ni de fanns? NEJ!!! blev rasande och kastade datorn, usch vad arg man blir! Så var bara att skriva om..

Idag fick vi träffa våran nya idrotts lärare och mentor som vi ska ha i några månader, hon verkar rätt så cool i börjar, men sen blev hon för mycket... Kastade upp fötterna på bordet och svor i varje mening :o aja hoppas hon inte alltid är så för det var riktigt överdrivet! Nu ska jag i alla fall ta och sova :) godnatt!

I want you

Hejhej! Sitter i skolan som vanligt, på morgonen hade vi prov, tyckte faktiskt att det gick riktigt bra! Skrev flera sidor, men får väl se hur det går.. Har nu haft psykologi inte gjort ett piss och nu väntar vi på att få ha idrotts teori. Slapp dag idag!

HÄRLIGT SVERIGE!

Sverige vann över Holland! Helt otroligt. Ligger i sängen nu och är riktigt trött, ögonen orkar knappt hålla sig vakna! Imorgon är det sov morgon som gäller :) härligt, och sen är det bara två dagar till helg!! Helt sjukt vad fort det går. Aja godnatt på er :)

Fotboll

Hallå på er, slutade skolan runt fyra idag. Så otroligt jobbigt att gå från halv nio till fyra.. Menmen! Åkte i alla fall med mamma hem och satt nog och prata om hur tur och glad ja blev över min praktik plats som ja fick! Fick på 111B som ja tog som första val, och för er som inte vet vad de är så är det kirurg :) och jag är inte själv som ska ha praktik där utan även Karin också, tror det kommer blir fem toppen veckor! Nu har jag duschat och ligger just nu i soffan och kikar fotboll, kom igen Sverige!!

Skolan!!

Det inlägg som jag har lagt in nu det skulle ja lägga in igår kväll men som sagt så funkade inte mobil bloggen, men nu så! Sitter i skolan nu och har matte b.. Varför tog jag det för? Hatar det här jäkla pythagoras sats.. Har snart hål i tre timmar, skoj :) hörs sen!

Sov dags

Hej! Nu på kvällningen har jag umgåtts med Emelie! Riktigt länge sedan ja träffa henne, hade mycket att prata om. Nu ligger jag i sängen och nästan har migrän, usch så ont i huvudet ja fick, hoppas verkligen att det går över, migrän är ju det värsta som finns! Nu ska ja försöka sova, godnatt!

Skuulan

Hallå! Sitter i skolan nu, har nyss haft Svenska B i två timmar.. Lite segt men gick faktiskt ganska fort! Nu ska vi ha en till lektion och kvart i tolv har vi lunch, riktigt långt kvar.. Men slutar två så riktigt skönt faktiskt! Blir hem och plugga stjärten av mig, har två prov den här veckan plus en skriftlig inlämning! Nog prat om skolan, hörs sen!

tankar

Hej! Vet att jag är super dålig på att blogga, måste skärpa mig! Men har ingen lust att sitta vid datorn. För mycket tankar i mitt liv just nu.. Nu ska jag sova, imorgon är det skola igen.. Dagarna bara flyger förbi! Godnatt

Helg

Hej! Har inte bloggat på länge pga av att inte blogg.se i mobilen inte funkar för mig.. Har ingen aning om varför! Igår kväll så var jag först hos David med han & marcus, sen kom Petter & Albin så jag och David följde med dom till Storvik för att hämta Daniella. Sen åkte vi till kyrkogården för att fira världens finaste Mikael på 20 års dagen. Saknar er killar det ska ni veta, älskar er! Sen åkte vi till Albin en stund, men jag var inte på så toppen humör sens vi var på kyrkogården så jag gick hem. Skulle ändå upp tidigt idag, också kändes det som att jag hade feber!! Hoppas ja inte blir sjuk.


Idag har jag som sagt klivit upp i tid, eller jag vaknade kvart i tio av mig själv. blev väl så när jag gick och la mig klockan elva igår. Riktigt skönt faktiskt! Så då åkte jag, pappa & lillebror till crossbanan för att kika på tävling :) Gud så sugen man blir på att åka!! Men några olyckor blev det, blir ju så när det är motions tävling, alla blir trötta i slutet och då orkar man inte hålla uppe crossen. Nu på kvällen har jag bara varit hemma, riktigt skönt faktiskt! Och nu ska jag sova, klockan är till och med före tolv! Puss på er

Night

Har kikat på tevä nu från åtta, mamma är inte hemma för hon är på Birka paradise eller vad det var för båt med jobbet så fick ligga i soffan själv från nio till tio.. Men nu ligger jag i sängen och funderar på vart min poncho är.. Hängde ut den på balkongen när ja kom hem från skolan och nu är den borta.. Bra där!! Får kika i morgon bitti för nu ska ja sova, godnatt!

Bild

Bilden som ja la ut nyss förstår nog inte ni.. Haha, men My har åkt traktor och sen prata hon om slalom. Intressant inlägg!

Slalom

Hej på er! Har varit i skolan som vanligt idag, slutade ett så hann med fem över ett bussen, riktigt skönt! Sen vid fem gick jag och lillebror till mormor och morfar och käka fläsk, löksås och pären, så underbart gott!! Nu ligger ja i soffan och försöker plugga lite grann till alla hundra prov vi har .. Nu ska ja fortsätta!

Haha, My och jag som är lite blåsta.

Soffan

Hej! Ligger i soffan med mamma nu och myser! Har så ont i magen haft det hela dagen, mamma tror att jag har druckit och ätit för mycket mat som innehåller mycket mjölk.. Hoppas verkligen inte att jag blir allergisk mot mjölk då vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Demens

Sitter i skolan nu och har social omsorg, pratar om demens. Har hål från 20 i tolv till tre typ... Så värdelöst så jag vet inte vad jag ska ta vägen!
Men har idrott sista lektionen och vi ska bada men smart som jag är har ja glömt men börjar ändå bli förkyld så ..

Godmorgon

Godmorgon! Har nyss fixat mig och nu sitter jag och äter frukost ensam i lägenheten :) snart bär det av till polisen (mammas jobb) för att lämna lite saker :) när jag skulle hämta frukosten från kylskåpet så låg det en hundralapp där, tokig moster! Men fick ett sms nu om att det var min. Har nog världens bästa moster!

Mysig tisdag

Ligger och myser jag och moster i en varsin soffa och kikar på "halv åtta hos mig" har även lite chips! Mums

Ovärt

Hade en lektion klockan 20 över åtta till kvart i tio, sen så fick vi sluta för dagen för våran lärare är sjuk och då skulle vi ha hål till kvart i tre så vi fick sluta tack å lov! Så nu ligger jag hemma hos min moster och kikar på tevä, ska även sova här i natt :)

Matte b

Hej! Sitter i skolan just nu och har matte b, ska få tillbaka provet! Sen har vi troligtvis hål till kvart i tre... Känns skönt, men tror vi alla ska åka hem. Onödigt att vänta i skolan i fem timmar på att börja! Nog prat om det nu ska jag kika på provet!

Sova

Ligger i sängen just nu och ska sova, vill ha sommarlov igen så man kan sova hur länge som helst! Är så trött så ja avlider.. Har även varit och övningskört nu på kvälls kvisten, ooh herregud vad jag inte tycker om att köra i mörker! Usch. När vi kom hem hoppade jag in i duschen och sen blev det att kika på "ensam mamma söker" & "Hollywood fruar". Men nu ska jag sova :) godnatt!

24 september

Ligger hemma nu i soffan och myser in mig i filten, väntar på mat! Här kommer det bilder från förra helgen när vi firade marielle och Tobbe som fyllt 20! :)

Mormor & morfar

Hejhej! Sitter hemma hos mormor och morfar nu och fikar lite, min söta hund är även här :) snart blir det väl gå hem och plugga, tar ju bara ca 20 sekunder att gå hem ;) hörs sen

Blääää

Hej på er! Vilken härlig kväll det var igår med roligt folk :) vaknade tre-halv fyra, så undra ja hur det kommer gå att somna ikväll.. Nu ligger jag i soffan och är helt död, ska plugga men bakfyllan säger ifrån! Hörs sen

Feeeestligheter

hej! Nu är det stressigt, har nyss duschat och måste skynda mig sen bär det av till festligeheter i min fina by årsunda =) Och firar Ida som har fyllt 18! Ha en toppen kväll!!
RSS 2.0