Sista april, dagen man aldrig glömmer

För tre år sedan var den bästa dagen i mitt liv. Jag fick umgås en sista dag med min underbara vän Mikael. Vi umgicks hela veckan då, alltså före sista april. Kommer ihåg att den 29 april så stod du och dansa framför mig och Sara och sa att du skulle uppträda på sista april, och det gjorde du. Och gud så vi skratta åt dig! Kommer ihåg den här dagen för tre år sedan som om den vore igår, gick till dig ganska tidigt och sen bar vi oss ner till sjön och vädret och värmen var på våran sida, det var helt underbart! En underbar dag men underbara vänner. Alla hade trevligt, tills vi skulle dra vidare till Sofie, då "han" slog mig och du tröstade mig, och kramade mig hela tiden och sa att allt skulle bli bra. Din kram var så varm och go. Du sa att du inte vela åka till Sofie och varför lyssnade jag inte? Varför gjorde jag inte som du vela? Varför åkte vi dit? Hade vi inte åkt dit hade det aldrig hänt, eller hur? Varför?! Men idag känner jag bara lycka och tänker på dagen för tre år sedan. Imorgon blir det tvärt om. Saknar dig så det gör ont, jag hoppas ni har det bra där uppe pojkar och att ni tar hand om varandra. 

2009/30/4 dagen jag aldrig glömmer 



sista april började helt perfekt. jag , rikardälsk , simon , sara , petter , micke , jens & david gick till stranden . sen efter ett tag kom malin fredrik & denise. alla hade så roligt tillsammans , och man vela att dagen inte skulle ta slut . vi gick till strandbaden blev lite bråk men allt löste sig. sen gick vi på efterfest hos sofie. dagen efter fick jag ett sms av malin ; har micke & krans kört ihäl sig ? sen ringde det och det var sant . dom hade gjort det . allt blev svart & tomt . vi som hade så jävla roligt. vi va med micke sista timmen i hans liv ! :'( vila i fred micke & patrik !<3


Helg

Hej! Okej blir inga bilder på det här inlägget just nu, dom kommer senare för har lite bråttom idag ocksåå.. men ska försöka skriva med allt!
Fredag: Umgicks med Marcus, satt här med min familj och kika på lets dance först sen åkte vi till Sandviken och umgicks med en massa =) Åkte till Årsunda och då kom även Niklas W, åkte en sväng och sen hem och sov =)
Lördag: Klockan tre gick jag till Amanda för att fixa mig där med henne och Suzzie, knäppte även första då också, hade super trevligt! Klockan fyra(?) åkte vi till Kristian och Marielle, fixade fördrinkar, och massa innan allt folk kom klockan fem =) Grillade och lekte en massa roliga lekar!! Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv ni förstår mig sen när jag lägger ut bilderna ;) Herregud vilken underbar kväll tills folk som inte ens var bjudna kom.. tyvärr! men sånt som händer, blev i alla fall efterfest för min del hos Patrik med folk.
Söndag: Helt död, hade så ont i huvudet men gick över efter några tabletter :) Gick till pizzan med Louise, och sen hem och fixade mig innan jag och mamma drog och dansade i 2 timmar i sträck, så idag känns det i benen skönt! :D
Idag: Tvättat och städat har jag gjort idag, nu har jag precis duschat och måste börja fixa mig nu, för klockan fem ska jag och brudarna åka till Sala på crusing, kommer bli grymt!! Ha en toppen sista April och ta det lugnt

Stressa

Skynda skynda skynda, måste skynda mig att duscha nu och sen traska vidare mot feeeestligheter! :D skriver nog sen

Outfit igår:

Lång helg!

hhej! Igår blev det halkbana med Karin, och herregud vad roligt det var!! Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, hihi. Berättar mer sen =) Sitter i skolan nu och har 10 minuter kvar tills vi får lång helg!! WIOHO, vad skönt. Efter jag har slutat så ska jag gå till stan till min moster och äta NYTTIG och GOD mat :D Mums. Nej hejdå nu.

In the school

Hej på er! Sitter förtillfället i skolan och har slutat, men jag är så duktig så jag sitter kvar och ska göra körkortsteori med Karin =) Nej nu ska jag börja, pusspuss!

Glad dag

Hallå där! Vilken galen skoldag, först så körde jag på trafikskolan inte låååångt kvar hihi! Sen så spelade vi in en film, inte skrattat så mycket på länge, Åå herregud hahah! Nu har jag precis ätit och ska snart ut och jobba lite, haha låter som att jag är pansionär :) aja hejdå!

Älskar dej ja

Cross säsong

Blev en Powerwalk till crossbanan med mamma, härligt att gå i skogen där det är tyst och lugnt! Och jäääklar så glad jag blir när cross säsongen har börjat :D hihi. På vägen hem fick jag och mamma med oss en till på vägen, kusin hund. Hade adhd heeeeeela vägen! Aldrig gått så fort i hela mitt liv, han sprang fram och tillbaka hela tiden och hade adhd helt enkelt.. När vi kom hem slängde jag mig i duschen och nu ligger jag i sängen och ska sova :) kommer somna med ett leende på läpparna.

Helgen är slut men den har varit toppen

Hej! I lördags så blev det party för hela slanten, Ella och Maria kom hit så förfestar vi... Haha Maria säger jag bara ;) aja! Sen skjutsade snälla mamma ner oss till IP är ju verkligen "super" långt dit ;) men i alla fall så när vi kom in smällde vi konfetti och sjöng för Emil som har fyllt 22 hela år :) grattis till han ännu en gång! Hade jätte trevligt där.

Söndagen var jag helt död som vanligt..
Och idag har jag varit i skuuulan :) nu ska ja laga lite mat.

Mys fredag

Igår skulle vi egentligen på bio jag och Malin, men börja ju snöa och hon har sommar däck så vi tog den säkra sidan och åkte till Sandviken för att hyra film, först kolla vi på Drive och den sööög! Sen kolla vi på Niceville, och den va super bra!! Så kolla på den :D ett tips! Hade i alla fall jätte trevligt och mysigt :)

Stämmer, haha!

Lördag

Godmorgon! Har nyss vaknat så ligger fortfarande i sängen :) Gud så skönt det är att bara dra sig ett tag i sängen. Men lär väl snart kliva upp och börjar fixa lite saker ;) wihoooo! Hejdå så länge

Snö äckel

Hej! Skola idag som vanligt, och vilket jäkla skit väder!! Fyfan.. Har i alla fall käkat lite nu och snart kommer Malin och hämtar mig så blir det lite movie tittande :) mysigt. Have a nice friday

Min älskade vän Jennhy

SM GULD!!!

Kan äntligen sova med ett leende på läpparna, grattis världens bästa Brynäs till guldet! Nu ska jag äntligen sova, imorgon är det fredag :D skönt!!

Tisdag

Idag har jag varit i skolan, trött som ett as var jag i morse! Usch, riktigt jobbigt när man är så trött.. På hålen idag var jag i alla fall och körde med trafikskolan, bokat halkbanan nu, läääääskigt!! Det börjar närma sig :DD sen nu har jag väl inte gjort så mycket, sitter med oljan i håret nu så snart blir det dusch och efter det en massa soffhäng :)

Bilden: en full Linnéa haha..

Min helg

Hej och hå vad dåligt det går att blogga! I fredags så hmmm vad gjorde jag då... Va hos Johan och drack grogg med Louise, sen åkte jag, Louise och Jocke till donken och käka lite, fyllekäk love! Lördagen så va vi på kalas hos mormor å morfar, hela släkten fyller typ år i april. På kvällningen tog jag och Emelie premiär turen i hennes fina bil :) åkte ända till häsunda. Sen hämtade jag folk med Marcus, kom hem sent på natten. Och söndag vet ni vad jag gjorde :)

Moooobilblogg

Vet vet vet jag har en blogg, men är så förkyld och har haft fullt upp så har inte haft ork och tid till att blogga. Skriver om helgen sen när jag sitter vid datorn, idag har jag och pappa skjutsat mamma till Gävle, hon är på kryssning igen fast Line dance kryssning, dansar i 23 timmar i sträck helt sjukt! Aja. Jag, pappa å gustaf har gjort räkmackor till kvällningen gott!! Och nu har jag precis kollat klart på hockeyn, så nu ska ja äntligen sova. Skola imorgon.,, godnatt

Räddren i nöden

Har nyss varit ute och kört med trafikskolan gick suuuuper! Börjar närma sig :)))) hihi! Har i alla fall varit till banken och Apoteket, min hals döööör som vanligt ... Nu ska jag, moster och Carina ut och käka riktigt trevligt :)

Fredag den trettonde

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost i Sandviken, ska snart pallra mig iväg :) jobbigt att klockan ringde åtta med ganska skönt att vakna tidigt för en gångs skull :) nej nu lär jag rappa på lite, hoppas ni och jag inte får otur idag bara för att det är fredag den trettonde..

Vååååår

Varmdag

Igår kväll blev jag bara hemma :) kika bb och film med min lillebror, Idag har jag varit ute och gått med Louise och suttit vid macken och haft det super mys, Gud så varmt de va ute :) nu har jag precis anlänt till Sandviken, stressade i mig maten så jag inte skulle missa bussen! Men som tur hann ja, jobbigt att lämna årsunda bara.. Men nu ska ja ha det mysigt med min moster :)

Körskola

Nyss varit på körskolan och kört lite :) tänkte först "tänk om Karin kommer" och vips så kom min saknade Karin! Vi körde samtidigt men inte med samma förstås :) gick tillsammans till stan fick prata en liten stund! Gofisan. Nu sitter jag hos min mamma ska snart iväg och dansa, men först ska vi äta middag mums mums :) have a nice dayyyy

Regn

Klockan ringde klockan elva, gick ner och duscha och föna håret, nu sitter ja i sängen och är super trött! Väntar på att plattången ska bli skapligt varm. Och vilken skit väder det är ute?! Vill ju ha sol idag inte regn... Aja snart bär jag mig iväg till Sandviken =)

Om alla vore som dig vore världen underbar

Blev en massa film och tevä mys hos Louise. Vid elva stod vi och gjorde mat, huuuungrig! Nu ligger jag i min varma säng och ska sova. Klockan ringer elva i morgon, då ska ja bege mig till Sandviken :) puss å kram och nyp i stjärten.

Mys hos Louise

Pannkakor & glass

Heeeeej! Har bara legat och slöat i soffan hela dagen, nu sitter jag hemma hos Louise, får väl se vad vi hittar på :)

Min och lillebror goda lunch, pannkakor med glass!

Mobilinlägg

Godmorgon! Blev en lugn och härlig kväll igår, var så trött eftersom att jag kom hem halv sex när ja va på krogen.. Men i alla fall så mötte ja upp Louise igår och sen knalla vi till Qvist, och sen till Staffan och prata lite :) gick hem runt tolv och gick och la mig! Har nog aldrig varit så skönt att lägga sig i en säng som just denna dag. Nu har jag precis vaknat och ska väl ner och ta nått att äta :)

Min outfit för igår

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593525.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593525.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593594.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593594.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593622.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/402873/images/2012/pic_197593708.jpg" class="image">

Söndag

Nyss varit på 15års-kalas, ätit smörgåstårta, tårta och druckit kaffe =) Gott!! Nu har jag fixat mig lite mera och ska snart ut på lite äventyr. Hoppas ni får en bra söndag =) Puss & Kram

Lobby

Godmorgon! Blev dåligt skrivet här igår, men blev så stressigt! Efter powerwalken var jag hos Louise ett tag, sen ringde pappa och fråga om ja vela testa köra farfars bil till macken och sen till farfar. Så gick hem och körde en bit :) ovant att köra andra bilar när man är van vid en! Sen duschade jag när jag kom hem, fick sms av pojkarna och sa att ja skulle med på krogen. Så då var det bara att börja dricka och fixa sig. Vid elva tiden åkte vi in till lobby, och herregud va folk de va! Men jäklar så roligt jag hade :D träffade även på Malin & Ida där, härliga tjejer! Åkte taxi hem med pojkarna, hamnade hos Putte ett tag, somnade sex hemma i sängen, nu väckte mamma för snart är det dags för kalas. Puss så länge

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för 45 minuter sedan, helt sjukt att jag vaknar tio varje morgon.. Men somnar ju om men det gjorde jag inte idag! Snart ska jag och Louise bege oss på en Powerwalk, rensa tankar.. Ska bli skönt! Ser att solen kikar in. Härligt.

Klart att mintun ska ha en overall!

Lång fredag

Påskbordet var enormt och enormt gott! Gud så moster och hennes man fixar och donar, men jag gjorde faktiskt efterrätten ;) körde till sandviken och sen hem. På vägen hem stannade vi där Mäki körde av och omkom.. Jag klarade inte av att gå ut men lillebror och mamma tände ljus, så hemskt! Och hemskt att se min älskade lillebror så ledsen, stora syster älskar dig!!

Kom hem vid nio och sen gick jag till Louise, kikade på snabba cash och sen stack jag hem och kika på country konsert på tevän med mamma. Nu ligger jag rak lång i sängen och ska sova! Och eftersom att jag mobilbloggar så blir bilderna ihop satta... Men men! Godnatt

Mycket trevlig torsdag!

Hej! Blev en mycket trevlig kväll igår, gick till pizzan vid sju tiden och där träffade jag alla mina gamla klass kamrater från årsunda skolan. Så himla roligt hade vi, käka pizza, drack lite alkohol, spelade biljard och hade anmält trevligt! Det måste vi göra om :) sen när alla skulle hem så åkte vi ett gäng upp till Nicklas och drack lite mera men blev lugnt för min del :) kom hem runt tre tiden.

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart börja fixa mig för sen bär det av till Sandviken för påskbord men en del av min mammas släkt :)

Jag igår:

Baby doll

Hej på er! Natten var väl inte det bästa på länge, sov oroligt hela natten och med lampan tänd.. Har nyss duschat och så, ska väl börja fixa mig nu. Ikväll blir det träffa gamla folk och äta pizza och ta en öl. Prata om allt som hände igår, fyfan! Värsta dagen på länge. Vi alla kommer minnas 4 April 2012! Min lillebror mår lite bättre i alla fall idag, han har inte riktigt fattat att Marcus har gått bort, men vem gör det? :/ Usch ja. Ska försöka komma på andra tankar idag. Nej nu ska jag fixa mig =) Puss så länge

bättre sent än aldrig

Söta karin som smsade en minuter över tolv!
Lite sent kanske, men va tusan! Tack så hemskt mycket för alla fina gratulationer. Älskar er mina fina vänner!
Sen är det ju miljoner flera som skrev på facebook också och som sa i verkligheten haha =)

RIP

Bilen blev illa tilltygad i singelolyckan.
- så här illa blev den bilen som krockade i Årsunda. usch fyfan att sånt här ska hända!!

Hemska dag

Vilken hemsk dag! Först det här tragiska med Marcus och sen vid sex-sju tiden börja folk skriva och säga att dom såg en olycka ungefär vid macken i Årsunda, trodde det var ett skämt först men det var det inte... Pratade med mer och mer folk och fick veta allt mera, var orolig hela kvällen, man visste ju inte vem det var. Bara att det var en röd saab, och vem som helst kan ju ha lånat en röd saab. Tillsslut gick jag och Louise ner till macken även fast jag är förkyld, vi har nog aldrig gått så fort i hela vårat liv och vi hade en stor klump i magen för vi visste fortfarande inte vilken/vilka som hade kört av.. Och tillsslut lättade klumpen från magen när vi fick veta vilka det var, det var inga som stod mig nära men jag känner dom och har pratat/festat med den ena. Det var skönt att man inte kände dom så bra, var rädd att det var några av mina närmaste vänner. Vet att det låter helt sjukt att jag var glad, självklart så är det tragiskt det som har hänt! Och tänker på deras familjer. Den vägen dom körde på är en 50 väg, och dom körde i säkert över 100 km i timmen för det där var det värsta jag har sett.. När vi kom dit det första jag såg var träden, ett träd var av och två stora tallar var förstörda för att bilen hade landat ca 2-3 meter upp till trädet.. Det var helt sjukt. Hade ont i magen och visste inte vart jag skulle ta vägen, en som va tillsammans med en av dom här karlarna var där och vi kände henne så det var så hemskt att se en så ledsen.

Imorgon blir även min lillebror hemma, han har inte riktigt förstått vad som har hänt med Marcus än, och det tror jag ingen av oss har förstått! Så imorgon blir det mys dag igen med min underbara lillebror. Ska även vara hemma imorgon igen för vill känner att det inte är så viktigt i skolan nu plus att jag fortfarande är förkyld. 

Kommer aldrig våga sova, är så rädd.. Det blir jag alltid när folk går bort i olyckor. När Mikael och Patrik gick bort vågade jag inte sova med stängd dörr på ett halv år, och jag sov även med lampan tänd hela tiden.. Men jag ska göra ett försök snart. Men tror nog att lampan blir på.. Godnatt! Och ta hand om varandra där ute, och kör försiktigt.

Vad är det som händer?!

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!!! Ännu en till olycka i Årsunda, en som avled och den andra svårt skadad. Snälla säg att det inte är någon jag känner! Vill inte vill inte vill inte... Har en stor klump i magen, vill veta vem det är! Åååååh ;'(

Lillebror

Min lillebror såg upp till dig, han pratade alltid om dig när han hade åkt med dig eller när du hade köpt en ny bil. Han tycker verkligen om dig, du var som hans coola vän som hade en cool bil. Han såg upp till dig. Och han säger om han hade kört två meter ifrån hade han inte träffat trädet, om han inte hade kört om hade det aldrig hänt, om han... Men det finns inte så mycket man kan göra åt. Jag har varit med om samma sak, jag har förlorat mina två underbara vänner den 1 maj 2009 jag vet exakt hur det är att förlora än vän, och jag ska göra allt för att göra min lillebror lika stark som jag var då. Och jag hoppas verkligen att Gustaf lär sig nått av det här och när han får körkort att han inte kör fort. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lillebror. Puss

Här strax före rondellen till ÖB och Coop Extra i Sandviken skedde dödsolyckan. 21-åringen kom körande på Gävlevägen från centrum. Han förlorade kontrollen över bilen som gick över på andra sidan vägen, kanade i gräset och kraschade till slut mot ett träd. Hade inte trädet stått i vägen hade bilen fortsatt ner på en gång- och cykelväg.

Vila i frid!

Mamma ringde mig klockan tio och lät ledsen, fick världens panik och trodde det hade hänt nån i våran familj nått.
Men hon sa att min lillebror var på väg hem för att Marcus har kört i hjäl sig. Det blev alldeles tyst och tomt inom mig, jag visste ju att Gustaf kände han väl och att Marcus lillebror och gustaf umgås ofta och att Marcus brukar skjutsa hem Gustaf ibland. Förstår inte varför alla unga ska gå bort så tidigt här i Årsunda. Nu får det vara stopp på det hela :'(! Jag tycker så otroligt synd om hans lillebror och hans hela familj + släkt. 21 år, hela livet framför sig..
Vila i frid Marcus!
Nu ska jag gå ner och pyssla om min underbara lillebror som är så ledsen, stora syster älskar dig

KOL

Legat framför tevän hela dagen och kvällen, nu ska jag försöka sova! Känner mig faktiskt trött, konstigt nog efter 15 timmars sömn inatt plus nån timme på dagen. Blir även hemma från skolan imorgon också, känns som att jag har KOL och kommer dö i vilken sekund som helst.. Så jobbigt att man hostar hela tiden och att man knappt kan andas. Hoppas det blir bättre tills Torsdag för då blir det massa mys & trevligheter!
Puss & kram på er. Godnattt

Sommar

Blev att jag vart hemma idag, hade nog feber inatt och imorse för svettades som en tok! Men i alla fall så igår var jag på ansiktsbehandling hos min ingifta moster :) hon färgade bryn och fransar och formade brynen :) och sen världens skönaste massage på ansiktet och på axlarna, Gud så skönt de var!!

Idag när jag har varit hemma har jag tänk på vad jag ska göra i sommar, går ju inte jätte bra att planera när man inte vet hur länge och vilka veckor man ska jobba.. Ääh det får gå som de går, är 18 och har sommarjobb så kommer slutat hur bra som helst ;)

Sjuklingen

Orkar inte blogga, sjuk som ett as. Men måste till skolan i morgon... Får se om det inte är jätte dåligt då stannar jag hemma! Godnatt på er

Mobilblogg

Heeeej bakissöndag. Vilken kväll de va igår!! Helt galet kul! Först kom Louise och Jocke hit, jag fixade mig sen drog vi till Amanda och Tobbe när fin vädret kom! Va så mysigt att dricka alkohol och prata med underbara vänner när solen sken in genom fönstret :) förfesta där som aldrig förr, sen gick vi till wallis för att de va trubadur där, och där kan ju ja köpa alkohol nu wiiihooo! :DD blev nog lite väl för mycket dricka för min del.. Men trots de så följde ja med på efterfest, men klockan halv fyra(?) så kom Markus å hämta mig, för jag är allergiskt mot jordnötter och kan DÖ av det så lära fort ut. Hade inte ätit de men kände av lukten, så snälla Markus åkte en lång vända tills jag blev bättre så jag kunde åka hem. Usch vad läskigt det var!! Hatar sånt där,, och mamma sa nu att ja skulle ha väckt dom för tänk om jag hade svällt upp när jag sov, kunde lika gärna varit död nu... Nä fyfan!

Men kul hade jag i alla fall! Pinade i mig att dricka bakis tabletterna, fyfan äckligt!! Men dom hjälpte då :) idag mår jag faktiskt bra, fast är jätte trött och jätte förkyld igen... Nu ska ja äta nå riktigt gott!

RSS 2.0