M

Hej!
Hade en riktigt trevlig kväll igår, fast vi åkte nog mest buss! Hade 164 kr på busskortet nu har jag 24 kr, blev en dyr kväll ;) Men med riktigt trevligt sällskap så löste sig allt! Åkte till Sandviken och sov hos M, riktigt mysigt =)
Har dock inte sovit så mycket inatt, så är skapligt trött nu! Men nu är äntligen Sara i Årsunda så blir att träffa henne.
Nu ska jag ta en alvedon & en kopp kaffe :)
Puss så länge
några få bilder från igår kommer senare

Party

Nu har jag packat, städat undan massa för min kära familj är på väg hem nu slipper man vara själv,och jag har fixat mig. Nu ska jag till mormor och äta lite sen åker jag till Sandviken och möter upp brudarna och efter det gör vi Gävle osäkert! Ha en toppen kväll, för det ska jag ha! Hörs imorgon

bilder från stranden

bilder från igår vid stranden!
















full packad dag!

Godmorgon!
Skit väder idag, att det aldrig kan vara sol två dagar på raken? Hade en mysig kväll igår på stranden, men det blåste kallt så jag var hemma vid elva och kikade på tevä. Idag ska jag packa & fixa mig, halv fem åker jag på bussen från Årsunda till Sandviken för att sen ta 5 bussen från Sandviken till Gävle med Magda & My, sen åker vi till Julia och förfestar lite där =) Får se vad vi hamnar sen! Sover sedan kvar hos M, mys! Känns som att det kommer bli en toppen kväll. Men nu lär jag sätta fart
Hörs sen

Mys på stranden!

Lunchen var riktigt god! Tack världens bästa moster. Åkte med mormor och morfar hem, vattnade blommor och sen kom hanna hit. Hade gjorde hamburgare som vi åt, var inte så hungrig men allt går i. Nu ska vi till ica och köpa lite godis och sånt gått, sen tar vi våra fina solstolar och sätter oss på stranden och har det riktigt mysigt!
Ha en trevlig kväll!

Mot sandviken

Sååå där! Nu är jag redo att åka, bussen går om ca en halv timme.. Ska bli skönt att få körkort sen så man kan åka när man vill! Är bara sju månader kvar snart. Som jag skrev i tidigare inlägget så ska jag till Sandviken och bli bjuden på lunch av min kära moster & ingifta morbror. Mormor & Morfar ska äta med oss också, blir super trevligt! Ha en bra dag!


bjuden på lunch

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Sandviken för att bli bjuden på lunch! :) Ska blir riktigt trevligt!

Gomat

Att go mat kan vara så enkelt att göra! Stek bacon sen häller du i grädde och svartpeppar+salt och servera med spagetti. Hur gott som helst!

trött dag

Hej!
Har varit riktigt trött idag, tror alla har varit trött idag! Klockan ett var jag till mormor och morfar och åt vofflor, mormors vofflor är nog det godaste som finns! Har legat på soffan och sovit ett tag nu, är väl dags att göra mat i min ensamhet. Tror jag bara blir hemma ikväll tyvärr, ser inte ljust ut för ikväll men man vet aldrig vad som kan hända :)

onsdag kväll

Åkte till pizzerian och träffade kusin min, David & Marcus Pettersson. Prata ett litet tag med dom sen cyklade jag ner till stranden och satt där med lite folk. Blev så kallt så cyklade hem och la mig under filten i soffan. Nu ligger jag i min säng och är lite smått rädd, usch vill inte sova själv i ett hus. Imorgon ska det tydligen inte bli fint väder, men man vet aldrig. Nej nu ska jag ta och sova. Godnatt!

skit sjukdomar!

Nu åker jag med min kusin till pizzan för han, david & marcus ska käka där. Skönt att inte vara själv, speciellt inte när man får dåliga beskedd.. Usch vad jag hatar sjukdomar! Nej nu ska jag åka.

middag

Nu ska jag göra lite pyttipanna är inte så hungrig sens jag och Emelie luncha idag :)

Stor!

Hade en super duper bra kväll igår! Madde, Andreas & Dennis kom och hämta mig strax efter nio, så åkte vi direkt till ön! Träffade mycket folk som man inte träffat på jätte länge! Testa även gå in i öltältet och köpa cider, och det gick. Kände mig riktigt stor faktiskt haha :) Men inte långt kvar tills man är 18 nu. Fick mig även en liten dans av Patrik Andersson i slutet. Haha! Black Jack & Larz kristerz spelade igår, grymt! Jag och Madde fick skjuts av Johan sen på natten :)

Idag fick jag ett sms av Emelie hon fråga om jag var hungrig, så vi gick till pizzan och käkade. Gav även hennes present, hoppas hon blev nöjd! Vi satt och prata vid pizzerian i minst två timmar tror ja, hade mycket att prata om och glad att hon ställde upp! Emelie spelade på en spelmaskin, hon spelade på 16 kr och vann 230!! Helt sjukt vilken tur dag hon hade! 

Har precis duschat, vet inte vad jag ska göra nu. Ringa mamma kanske en sväng, sen kommer nog Sara hit :)
Blev ett långt och ointressant inlägg.. Hej så länge

ÖN HÄR KOMMER JAG!

Nu åker vi mot ön, ha en trevlig kväll och SKÅÅL!

Outfit för ikväll!

förfest för mig själv

Så där nu är jag helt klart, bara vänta på skjutsen som kommer runt nio! Sitter och dricker lite cider och lyssnar på musik, börjar bli lite smått taggad nu :) Ska bli roligt att komma iväg på nått!

middag!

Nu blir det middag för en, och på menyn står det köttbullar & makaroner.

ensamhet

Hej!
Sov till två idag, riktigt skönt att sova ut. Och märkte när jag vakna att jag var ensam hemma, för min kära familj är ute på husvagns-semester! Men min kära mamma bombar mig med sms hela tiden.. haha! Ska bli skönt att få vara ensam ett tag. Ikväll blir det ön med Madeleine, ska bli trevligt :)
Och på tala om nått annat så är det hundra fåglar som flyger in i våra fönster hela tiden, låter som att fönstret ska gå sönder.. Men nog prat om fåglar nu ska jag sitta här i min ensamhet!
Hej så länge

Jag saknar dig enormt min fina vän! ♥

Fight for this love

Jag och M kikade på film hela kvällen, riktigt trevligt! Vid halv två kom pontus och körde hem mig och i bilen var även Simon & Hanna med så jag och Hanna hoppade av vid kyrkan och gick en nattpromenad hem :) Jätte skönt ute. Nu ligger jag rak lång i sängen och ska sova. Imorgon blir det ön med Madde, ska bli trevligt :)
Godnatt!

Sandviken

Drar mig mot Sandviken till M och har det trevligt :) Sen skjutsar nog Pontus hem mig, snäll som han är.
Hörs senare Puss

25 juli

Hej!
Har inte gjort nå speciellt idag. Vaknade halv elva, och var super trött men kunde inte somna om. Solat ett tag ute för älskade solen kom fram! Nu har jag precis duschat och ska väl fixa mig, sen tar jag åtta bussen in till Sandviken :) Hoppas på en trevlig kväll!

Norge & Amy

Ja som ni alla vet så är det en idiot som har dödat minst 90 personer i Norge. Jag förstår inte hur vissa tänker?! Man blir så arg så man vet inte vart man ska ta vägen. Hur kan man vara så dum att döda människor? Och ungdomar även! Vill inte ens tänka på det.. Förstå alla som var föräldrar till dom ungdomarna, dom kommer aldrig få tillbaka sina barn pga av en idiot. Att det inte finns elektriska stolen i Norge.. Tänker på er alla som blev drabbade! ♥

Och även Amy Winehouse är död. Troligtvis så måste hon har knarkat ihjäl sig.. Synd att dom flesta kändisar gör det.
Rest in peace!

festligheterna från storvik i bilder!

Här är några bilder från Storvik i fredags! Är knäppt från en mobilkamera så är inte super bra bilder

fredag, lördag & söndag

Hej!
Hade en super trevlig kväll i Storvik med alkohol & underbara vänner. Kom hem strax efter ett, skönt att komma hem i tid :) Igår åkte jag till Sandviken med Malin stannade hos min moster & ingifta morbror, åt där och hade det trevligt! Sen kom Sara träffade vi på Pontus och Simon, åkte till Gävle och kollade på dragracing/streetrace. Sen blev jag kvar i Sandviken. Mamma kom och hämta mig nyss så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog att bara ta't lugnt! Bilder kommer senare

festligheter!

Nu är det bara det här med kläder kvar.. Har stått och kollar på gaderoben i en halv timme nu, att det kan vara så svårt att välja kläder. Men det här blir mitt sista inlägg för ikväll! För nu drar jag till storvik på festligeheter. Kameran är självklart med! Hoppas ni får en toppen kväll =)

22 juli

Hej!
Började åska igår kväll så skyndade att stänga av datorn så jag kunde somna innan det kom hit ovädret! Och som tur gjorde jag det, läste på facebook att det hade varit ett jäkla väder? Blev ingen spring tur för mig idag, tar igen det imorgon =) Snart så blir det att fixa sig och sånt sen åker vi till Storvik och äter mat och efter det blir det festligheter :) Får se om jag bloggar innan jag åker, men det tror jag att jag ska hinna med. Nu ska jag krypa under filten och kolla på en film. Hej så länge!

kväller

Legat ute på altan hela kvällen och myst med gasolkamin och kikat på tevä. Men att det blir så fint väder på kvällen, att det inte kan vara så på dagen istället? Imorgon ska det tydligen bli ett jäkla väder, men åska & regn.. får väl se om ja överlever åskan. Men ska i alla fall ut och springa, fast inte när det åskar då.. Blev ett super intressant inlägg ;) Här kommer i alla fall bilder på min hallonpaj, receptet kommer senare =)
& sen tog lillebror över kameran..

skrattanfall

Har ätit hallonpajen nu med min kära familj! Gott var det allt, sen låg jag och mamma kvar på altan en stund och då kom de.. mitt skrattanfall jag brukar få några gånger per vecka, helt sjukt att man kan skratta konstant i 20 minuter åt ingenting! Skratta åt att pappa vinka åt mig, haha? Men jag gör i alla fall att hela familjen börjar skratta så nått positivt är det ju med det hela ;) Malin ringde mig för en stund sen med glada besked! Imorgon drar jag på festligheter ska bli riktigt trevligt :)

sitter på min gamla dator som jag hade förr innan skoldatorn, hittade massa gamla bilder på mig.. Ojojoj säger jag bara! kolla själv..





motion

Klockan tio ringde klockan, men orkar verkligen inte gå upp då så den fick ringa klockan elva i stället. Då var det bara att dra på sig springkläderna och ut och springa. Sprang 5 km spåret, men blev nån extra km :) Riktigt skönt när man kommer hem. Har precis satt in hallonpajen i ungen, känns inte så bra att man ska äta den när man nyss har rört på sig.. Men leva livet måste man göra :) Så tråkigt väder idag så har ingen aning om vad man ska hitta på. Avrundar här så hörs vi senare :)

Gud så mycket jag saknar er flickor!





följ min blogg

bloglovin

Olycka

Blev att vi cyklade ner till strandbaden och käkade grillbufée, faktiskt riktigt gott! Och bra trubadur plus fint väder, blev en toppen kväll helt enkelt :) Vi cyklade hem vid 10- halv elva tiden, blev lite små kyligt. Kikade på en film och nu ligger jag här i min säng! Lillebror kom hem från crosstävling också, i A-finalen hade Ante (kusin) vurpat och axeln hade åkt ur led... Hade sån tur att jag inte följde med, tror nog ambulansen hade fått tagit mig också. Blir så rädd när sånt där händer! Usch hatar olyckor, speciellt när det är inom familjen. Men som tur mår han bra nu i alla fall. Nej nu ska jag nog allt ta och sova, upp tidigt imorgon för en springtur =) Godnatt!

sun & love

Hej!
Har solat hela dagen idag, äntligen! Skulle egentligen ner till stranden med Emelie men hon skulle jobba så blev att ja solade hemma i stället :) Har precis kommit in och har kikat på vädret, för jag, mamma & pappa ska nog åka ner till strandbaden och äta grillbufée idag. Så hoppas vädret håller i sig! Lillebror är på cross tävling, skulle egentligen också följa med, men det börjar 6 och ända bort vid gräsö så det tar ett tag! Nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mig klar till strandbaden :) Hejs

springtur

Hej!
Igår hade jag ingen lust att sitta vid datorn. Åkte till Sandviken med mamma först och handlade nya joggingbrallor & mamma köpte springskor. Sen åkte vi hem i rengvädret. Åkte bara hem och käkade sen åkte jag med Malin in till Sandviken, hyrde film och köpa godis! Vi han bara kolla på Kommissarie Winter tills dosan till dvd sluta fungera så vi kunde inte byta text på dom andra filmerna, så det får bli någon annan dag vi kikar på dom! :)

Imorse var det inte super fint väder men solen titta i alla fall ut! Men kände att ja lära ta en springtur så det blev några kilometer :) Riktigt skönt när man kommer hem, man känner sig så stolt! Men blev helt slut när ja kom hem så la mig och sov på altan en stund, nu ska ja snart göra mat till mig & lillebror. Sen får vi se om det blir ön, har ingen aning just nu får se hur det blir! :)
bjuder på en Bruce Springsteen låt, blir glad av den!

ge mig sol

Jag & Sara har inge gjort nånting ikväll, blev lite kaos här och där. Sånt som händer! Tur att vi har varandra i alla fall så man har nån att skratta med. Lite små kyligt ute också, så det är skönt att ligga under ett varmt täcke nu :) Hoppas hoppas hoppas på fin väder imorgon, behöver verkligen se lite sol nu så man blir på topp igen! Tror även min mamma vill se sol, hon är inte så glad när hon börjar semestern med regn.. Nä nu ska jag väl kika på the hills.
Godnatt!

E.T.

Har legat framför den där tevän hela dagen med min sjuka lillebror, känns som att man själv är sjuk för man gör ingenting! Hoppas på bättre väder imorgon :) Har nyss ätit grillat och ska snart iväg och umgås med Sara, får se om Pontus & dom kommer till fina Årsunda. Nej här har jag inte tid att sitta, bloggar senare :)

dålig dag

Godmorgon!
Somnade runt tre inatt och vaknade vid elva, är skapligt trött men såg solen skina in genom fönstret imorse men nu helt plötlsligt börja det regna.. Och enligt klart.se så skulle det bli sol hela dagen idag, litar inte ett DUGG på vädernissarna nå mera. Dom har fel hela tiden, blir så less. Känner att det inte är någon bra dag idag...
vet inte vad jag ska hitta på nu, kanske ut och övningsköra? Var riktigt längesedan nu.
Aja, vi hörs sen

California king bed

Hemma från crusingen nu, var inte sånt jäkla drag där så vi åkte vi hem vid halv elva-elva kanske åkte till donken och käkade satt där och prata riktigt länge :) Har haft en trevlig och ändå lugn kväll! Knäppte hundra kort med Malins kamera så får väl se om hon lägger ut dom så tar jag väl några ;) Nu ska jag kika vidare på datorn sen sova.
Godnatt!

Inte många månader kvar tills jag äntligen får se Rihanna!

Crusing

Hej!
Har precis fixat mig och allt så nu väntar jag bara på mat! Sen vid sex kör vi ner cabben och åker mot hofors för det är crusing där :) Ska bli trevligt, & trevligt sällskap :) har inge gjort ett piss idag ställde klockan för trodde det skulle bli fint väder men ikke! Nej nu ska jag ta och äta och så säger jag skål & ha en bra kväll!

Regn

Hej på er!
Idag sov jag riktigt länge, vaknade vid två och kände att jag lära gå upp. Men det regnade som tur var så hade inte missat några soltimmar! Har legat i soffan hela dagen med min sjuka lillebror. Nu ligger jag i sängen och ska kika på the hills. Blir nog ett avsnitt bara så jag inte sover bort hela dagen imorgon för tror det skulle bli fin väder =) & Nu har mamma & pappa semester så får lite mer sällskap på dagarna :) Har inte så mycket att skriva om för det har inte hänt nått speciellt idag =) så nu säger jag Godnatt :)

The hills

Tog en tur till forsbacka och sandviken med Malin! Åååh vilken älskad bil v8a motor i den, tror jag och Malin har hittat en ny kärlek. Men tyvärr ska nog sälja den.. Nu ligger jag i alla fall i sängen och kikar på the hills. Imorgon ska det regna så blir inge upp tidigt för mig och sola, ska bli skönt att sova ett tag =) Börjar bli sjuk också, Pappa har smittat hela familjen, Lillebror fick feber igår så nu hoppas jag att inte jag blir sjuk! Nu ska jag kika på några avsnitt till sen ska jag sova. Godnatt!
kvällens outfit

glömde även lägga ut bilder på min outfit när det var bröllop så, så här såg jag ut då!







camaro

Hinner inte blogga! Ska åka iväg med Malin i camaro'n ska iväg och crusa & fira att den gick igenom!
Bloggar när ja kommer hem puss

Moster ♥

Blev inge strand för mig & Sara. Pontus kom hit så vi åkte med han först till Sandviken och sen far det av till Gävle. Tog en riktigt roadtrip till sist hamnade vi i hammarby... Och nu ligger jag äntligen i min varma säng och ska äntligen sova. Har så ont i magen, fick ont i morse men fick mer ont nu för jag har skrattat så mycket, ojoj vilka tokiga människor det finns =) Nä nu ska jag ta och sova, klockan står på ringing för solen ska även kika fram imorgon också =) Puss & kram, godnatt
Jag älskar dig moster vad som än händer! ♥


Strandbaden

Nu åker jag till stranden med Sara och myser till solnedgången och trubaduren på strandbaden =)

Rösta

Har varit till pizzan med saknade Emelie så hon fick i sig bakis mat ;) Hade en massa att prata om! ♥
Åkte hem sen och kikade några avsnitt av The hills. Har nyss duschat och väntar på att Sara ska komma till Årsunda så drar vi nog till stranden ett tag och har det trevligt, after beach ikväll så vi får även höra musik =)

Emelie är även med i en tävling så rösta på henne hääääär
Puss så länge

Sommar, fryser?

Ställde klockan på elva då var det bara att ta på sig bikinin & gå ut och sola. Var super kallt ute, så ligger och fryser medans jag solar.. Första gången man fryser när man ligger och solar? Men det funkar i alla fall, blir inge bada i poolen för då fryser man väl ihjäl. Later

Vad tycker ni?

Godkväll på er!
Har träffat Sara ikväll, har pratat en massa. Nu ligger jag i sängen och laddar ner andra säsongen av The Hills.
Imorgon blir det upp tidigt och sola, ska bli fin väder men inte så varmt.. Men vad gör man inte för att bli brun?
Super kallt nu med, usch nästan höstkänsla.. Hoppas det kommer ett högtryck snart =) Nej nu ska jag nog ta och sova. Godnatt!
vet inte hur jag ska göra om ja ska fortsätta håret vara som det är (alltså lockigt) och platta luggen eller om jag ska ha platta hela håret.. Vad tycker ni?

Blir inge Hedesunda

Ja ni läste rätt.. Blir inge ön för mig ikväll, har längtat hela året på att det ska bli sommar och ön men som sagt så dyker saker upp och det blir kaos. Sara kommer om någon timme, tur att någon ställer upp ♥ Nej nu ska jag prata lite med pappa som är super förkyld stackarn. & kanske kolla på några avsnitt av the hills tills Sara kommer.
Puss

ÖN

Hej på er!
Vaknade halv två idag, trodde det skulle regna hela dagen så passa på att sova. Men mamma ringde och då var det super fint på förmiddagen.. Och när jag klev upp då började det åska och regna, otur? Jag som hatar åska. Men som tur kom det inte så nära :) Nu ligger jag i sängen och längtar tills ikväll för då blir det ön! Som vi har längtat :)
later

kvällens outfit

Hade det super mysigt ikväll på Emmas balkong. Åkte med halv elva bussen hem, och nu ligger jag i sängen och ska kika på några avsnitta av The Hills. Godnatt på er alla!
Kvällens outfit
sens jag kom hem från Turkiet har jag inte plattat mitt hår, brukar ha lockigt nu för tillfället som min normala hår här, så det är ovant att se mig i rakt hår nu! haha

balkong mys

Lördags på stranden
ikväll; satt på Emmas balkong och hade det super mysigt och lyssnade på John Lindberg som spelade neranför!

Sandviken

Har kikat på två avsnitt av "The Hills" nu, så bra serie! Nu ska jag fixa mig sen åker jag och Emma in till Sandviken till hennes lägenhet och kikar på John Lindberg som sjunger neranför :) Tror även Malin kommer och kikar förbi ett tag! Kommer bli mys. Bloggar när jag kommer hem.
Puss

Tidsfördriv

SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: Mamma
SMS: Malin
Sång du lyssnade på: Get Rhythm-  Joaquin Phoenix
Gången du grät: Jadu..

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Nej
Har någon varit otrogen mot dig: Det vet man aldrig
Varit kär? Mm
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER (FÖRUTOM SVART/VITT)

Färg 1: Lila
Färg 2: Turkos
Färg 3: Röd

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Yes! :)
Fått ditt hjärta krossat: Jao
Skrattat så att du har börjat gråta: Gör jag alltid haha!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nä
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Mm
Kysst en kompis: ja en killkompis...

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Nästan alla
Hur många barn vill du ha: 2 tror jag
Har du några husdjur: nej
Vill du ändra ditt namn: Ja 
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fira mig med min underbara familj/släkt
Vilken tid vaknade du idag: 11.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Festa
Någonting som du längtar till: Tills jag blir 18 år!
Senaste gången du träffade din pappa: Igår
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: De du
Vad lyssnar du på just nu: Ingenting
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Hahaaa ja
Vad gör dig irriterad just nu: Just nu? Ingenting
Vad är ditt namn: Linnéa
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Fiskarna
Kille eller tjej: Ja jag är tjej
Hårfärg: Ljusbrun just nu, men olika nyanser! 
Långt eller kort: Jag har inte kort men inte långt hår heller, haha
Längd: 175 cm
Vad gillar du gällande dig själv: Snäll, glad, ställer upp för familjen, släkt & vänner
Piercings: öronen
Tatueringar: Ingen, men ska nog bli snart!
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Ingen
Piercing: Öronen
Tatuering: Hoppas på att ja får göra en snart
Bästa vän: Maria Berglöf, Emma Ivarsson, Emelie Forsberg, 
Sporten du spelade: Fotboll
Husdjur: Ingen
Vaccination du minns: Stelkrampsprutan
Konsert: Hmm.. Kommer inte ihåg min första
Förälskelse: Jadu.. 
Alkohol du drack: Hur ska ja komma ihåg det? 

JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: Ingenting
Är du på väg att: Göra klart listan
Lyssnar du på: Inget
Väntar du på: Bättre tider

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja
Vill du gifta dig: Ja
Karriär i åtanke: Sjuksköterska

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Läppar
Kramar eller pussar: Pussar
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Snygg mage eller snygga armar: Armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar 
Känslig eller inte: Känslig
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Tveksam

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Tror jag inte
Tappat glasögon eller linser: Nej 
Haft sex på första dejten: Haha
Krossat någons hjärta: har jag säkert
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland
Mirakel: Ibland
Kärlek vid första ögonkastet: Ja!
Himlen: Vet faktiskt inte
Tomten: Nä :(
Att kyssas på första dejten: Första är för tidigt
Änglar: Vet inte

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: NEJ!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Familj, vänner, släkt & kärlek
Vad vet inte så många om dig: Ja det säger jag väl inte här? :)

min helg

Hej!
I Lördags förfesta vi lite här, sen gick vi till pizzan och åt! :) Och efter det drog vi oss ner till stranden och satt där och drack och hade det mysigt. Vädret var verkligen på våran sida!
Igår gjorde jag verkligen ingenting, hade ont i hela kroppen och var helt slut! Låg och sov på soffan hela dagen, som tur har jag en mamma som gjorde jätte god efterätt och hon hade köpt ostkrokar. :) Gick och la mig före tolv igår, var riktigt skönt faktiskt. Så jag vaknade elva och var pigg :) Nu ska jag nog gå till mormor en sväng.
Hej så länge

Fin sommarkväll

Hej på er!
Idag skiner solen och det är riktigt härligt! Legat och solat hela dagen, nu inväntar jag Emma så vi ska börja fixa oss sen kommer pojkarna från sälen så ska vi äta och förfesta hemma hos mig, sen drar vi till strandbaden tror jag! =) Ska bli riktigt trevligt en sån här fin sommarkväll!
Ha det toppen ikväll =)

Lugn fredagkväll!

Hallå där!
Har nyss kommit hem från en lung & trevlig fredag! Besöket från sälen kom vid sju-åtta tiden så vi åkte till strandbaden och träffa dom en sväng tvillingarna kommer ja aldrig se skillnad på dock. Sen åkte dom vidare mot Gävle till sin mamma så jag och Emma cyklade hem till mig tog tre bananer och åkte till Emma och fritera dom! Såååå otroligt farligt gott, så där satt vi med hennes föräldrar och drack kaffe och käkade friteradebananer, glass & sirap! Sen vid elva ringde David och fråga om vi vela följa med han och Albin till Sandviken, vi hade inget bättre för oss så blev att vi gjorde det :) Första gången jag åkte med Albin också, känns helt sjukt att alla får körkort! Men om  8-9 månader kanske ja sitter bakom ratten? sjukt. Men nu ska jag ta och sova så man är skapligt pigg tills imorgon :) Hörs imorgon Godnatt!
saknar Turkiet, saknar dom super varma kvällarna!

VILL HA

rött hår!!

Man down

Blev inte att jag sov hos kusinerna inatt, blev så allergisk när jag vaknade igår så blev att jag sov hemma. Var rikigt skönt att sova hemma i sin egen säng också :) Har inte gjort så mycket idag, tänkte sola men inte så fint väder!
Ikväll får jag och Emma killbesök från Lima, en liten by vid sälen. Dom blir kvar tills Tisdag tror vi :) Ska bli roligt att träffa lite nytt folk som Emma känner! Får väl se vad vi hittar på för tok. Nu ska jag nog lägga mig raklång i soffan skulle vara riktigt skönt.
Laater


Jack Sparrow

Ni har nog hörd Jack Sparrow låten, vad tycker ni?
jag tycker då att refrängen är bra!




Lazy song

Hallå!
Som sagt så har jag sovit över hos kusinerna idag igen, ska göra det tills Fredag tror ja :) Nicke väckte mig
20 i åtta imorse var lite segt men bara att kliva upp och gå ut och gå! Faktiskt så är det ganska skönt att ta en lång morgon promenad, vi går alltid minst en timme :) Sen har han sovit hela dagen, och det är inte negativt då fick ja kika på tevä en stund, sen gick vi en lång promenad hem till mig så jag fick äta lite och klockan två kom Tobias och hämta han :) Har nyss duschat och ligger i sängen just nu min sakade säng! Men ska väl börja göra mig klar nu så jag kan åka till mitt andra hem ;) Nä jag avrundar väl här så hörs vi i morgon.
här är lite mer bilder från bröllopet

kommentar

- haha ja det är det, känner du han? :)

Bröllops bilder

Några bilder från bröllopet
fina pappa

såpbubblor & "schemat"
världens bästa pappa & mamma ♥
mer bilder kommer in senare, nu ska ja kika på Allsång på skansen med min underbara familj innan Emma kommer och vi drar till mitt andra hem och kikar tevä med pojkarna.
Hörs imorgon puss!

Bild bomb helt enkelt

Emmas födelsedagskalas
midsommar!
midsommar kvällen då vi även firade Pappa!
trött på att vänta på mat
lillebrors första cross träning,

chippppps

Nu cyklar jag till ica och köper chips å dipp med Emma!
kanske kommer några bröllopsfoton in på bloggen snart, vem vet!

The big 4

Har lite tid att sitta här vid datorn så kan passa på att skriva lite om gårdagen!
Jag och Emma åkte till Ante (kusin) på kvällen och där var även Tobbe & David. Vi Fyra satt och kika på rock konserten i Ullevi, de nya "the big 4". Alla vi satt tysta och bara rös när Metallica kom upp och spela, förstå känslan av att vara där när alla sjunger med? Riktigt stort! Sen åkte dom hem när det var slut så gick jag och la mig.  Kunde knappt sova och sen fick ja sällskap av Nicke som hoppa upp i sängen och sov en stund. Var uppe halv åtta och gick ut och gick med han. Så nu är man trött! 

Nä nu ska jag nog börja pallra mig mot Ante.
Pussss

Fiddy till salu!

Någon som vill köpa en fiddy 125cc?
säljer pga att jag inte har tid också så KANSKE ja ska köpa en större

hundvakt

Hallå där!
Lovade ju att jag skulle bli bättre på att updatera men det blev lite kaos med saker och ting så jag är hundvakt
hos min kusin hela veckan så där bor jag nu för tillfället :) Men kommer hem på eftermiddagarna, så ska försöka slänga upp en inlägg då :)
Nu ska ja & Emma strax dra oss iväg till kusinerna mina och kika lite tevä kanske och ha det mys bara:) 
Puss

film mys

Nyss kikat på..


nu blir det..

Emma

Har nyss ätit kebab med bröd, otroligt gott. Nu sitter jag och lillebror å kikar om det går nå bra filmer ikväll :)
Tror inte det blir nå bröllopsfest för mig, ska bli skönt att ligga i soffan och kika på film med lillebror!
Och om den där förbaskade Emma kunde komma hem någon gång.. Först har hon vart i sälen från midsommar, kom hem förrgår och och igår åkte hon till nått ställe och campa med sin släkt.. Kommer inte ihåg sist vi hade en helg tillsammans.. Först var ju jag borta i Turkiet i en vecka också och efter några dagar åkte hon bara.. Träffa henne i kanske tre timmar i torsdag, inte mycket! Men snart ska jag spendera en hel vecka med henne i Malung då det är dansbandsveckan! Så otroligt roligt ska det bli! =D

Nääääää ni! Nu ska jag och lillebror hitt på nått
PUSS

GRATTIS EMELIE ♥

GRATTIS VÄRLDENS UNDERBRASTE EMELIE!
Vet att du har fått underbara presenter och att du har haft en toppen dag och det är du värd mitt hjärta!
Tänk att du är 18 år nu!! Du som har längtat ihjäl dig förra året för att bli arton år! Och nu är tiden här.
Helt sjukt, du är vuxen, du bestämmer över dig själv nu, du är MYNDIG!
Älskar dig vännen och ha en fortsatt trevlig kväll! ♥♥♥


Jag har en blogg!

Jag har ju en blogg jag också.. har lust att kasta bort soltimmarna vid datorn och sen på kvällarna är jag inte hemma så då blir det att jag inte bloggar! Men ska FÖRSÖKA bli bättre på att blogga. Har nyss varit på mitt första bröllop, var det finaste jag har sett! Dom var så fina, synd att prästen var helt knäpp och sa fel hela tiden.. Massor med bilder kommer sen för Mamma har min systemkamera nu på bröllopsfesten, får se om ja åker dit senare. Just nu har jag slängt av mig klänningen, får inge luft i den haha! Snart ska jag och lillebror åka och hämta pizza hos Wallis.
Hörs sen
RSS 2.0