HJÄLP

Hungrig!!! Håller på att svälta ihjäl mig tror jag, har inte ätit nå mycket alls idag och knappt nå mat bara frukt å grönt. Vet att man inte ska svälta ihjäl sig för att gå ner i vikt men har någon av er något tips till mig? Och hur jag håller sockersuget borta??Kommentarer
anna

ät blåbär, det är jättenyttigt och gott. drick några glas vatten innan varje måltid, det fyller upp magen och gör så att du inte äter lika mycket som innan. :))

2013-01-08 @ 01:03:22
URL: http://annabrook.blogg.se
Mathilda

Testa köp slim, funkade faktiskt för mig när jag åt dem!
Minskade sötsuget och gjorde så att jag inte åt lika mycket! Testa de och hoppas på att dom fungerar❤😘
Bara satsa på att minska matintag men inte svälta dig själv och tänk på vad du äter du ska INTE bara äta frukt och grönt du kommer bli yr, börja darra, tappa fokus och må dålig osv! Få i dig rätt vitaminer osv! <3 love! + du ska veta att du är fin som du är hjärtat!

2013-01-08 @ 01:23:50
URL: http://mathillda.blogg.se
Frida

Ät normalt men i måttliga mängder, träna. Det är nyckeln till viktnedgång! Funkade bra för mig även om jag åt lite av varje. När man väl slutar med godis och läsk så kommer suget efter det att försvinna efter ett tag.
Hoppas det var till någon hjälp :)

Svar: Tack så hemskt mycket!! Ska verkligen ta in det du säger =)
Linnéa

2013-01-08 @ 09:33:32
Matilda

Jag kör viktväktarna och innan någon börjar predika för mig om de negativa sidorna av dieter så låt mig förklara. I och med viktväktarna så kan jag äta vad sjutton jag vill, inte hela tiden och i begränsade mängder såklart men ändå. Till frukost kanske jag äter två limpmackor med lätta, tre tunna skivor skinka vardera och en halv tomat samt fruktsallad och grönt té. Till lunch kanske jag äter sushi och till middag kanske jag äter helstekt fläskfilé med melonsallad. Det sistnämnda är såklart ett VV-recept som talar om för dig exakt hur mycket du får äta och hur många "poäng" det förbrukar. Äter jag som jag beskrev ovan så får jag fortfarande äta en lussebulle och ett litet glas mjölk på kvällen och FORTFARANDE gå ned i vikt. Ju mer du tränar desto mer får du äta. Det är inte ens krävande. Olikt allt annat nyttigt ätande och dieter jag provat på så är det här faktiskt rätt enkelt. Visst finns det stunder då man VERKLIGEN vill käka upp två stora marabou chokladkakor men det finns alltid substitut vid dem tillfällena.

Låter som om jag gjort reklam för viktväktarna nu och det var egentligen inte min mening, ville bara klargöra att för att gå ned i vikt så krävs det inte att man äter så sjukt nyttigt att man tröttnar efter tre dagar utan att man äter rätt saker i rätt mängd och tränar då och då. Kram!!

2013-01-08 @ 14:54:50
URL: http://tilly.blo.gg


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0