bilder från lördags!

hej!
usch vilken jävla väder, skönt att de är varmt men fy tusan så halt de är!
var så himla rädd när ja åkte buss! berga bussen skulle aldrig komma sa gysingechaffören, så vi åkte med gysinge. sen fick vi byta vid jernvallen om vi skulle till söder eller bessemer. och ja vägra gå när de va halt så ja bytte till bessemer bussen!
var hur lugnt och skönt som helst i skolan, fast vi fick inte vara i vårt klassrum för dom skulle fixa med nått så vi fick vara i hörsalen.. jag och sara satt och skrev en jäkla massa saker till varandra på facebook, åh herregud vad ja skratta!
sen fick vi sluta fem i två nånting. så ringde ja marcus och han hade precis slutat så han, eddie & ekman skulle till bussen. eller ja ekman skulle till hedesunda ju och vi till årsunda. men har nog inte skrattat så mycket som ja gjorde när jag gick med dom till bussen! var ju svinhalt och vi skulle gå i några jäkla spår genom stadsparken och dom ramla och hade sig, pöjkar!
sen när vi va i årsunda så följde ja med dom till ica och sen lura dom på mig en ISHALVÄG! plus att de var nerförsbake, men vela gå där igen ja haha!
sen gick ja till mormor & morfar och fika, skulle sova där ett tag för ja va så trött men gick inte så bra för antes jäkla hundvalp bet mig i fötterna hela tiden! men nu så är ja hemma och har sovit en liten stund, ska väl plugga och käka snart!
blev ett långt inlägg de där!
puss
orkar inte lägga ut alla bilder från lördags hemma hos emma, men kolla facebook där ligger alla ute!
grogg, chips&dipp, ost& kex finns de nå bättre? emma har en underbar mamma
aa okej groggen bjöd hon inte på ;)






en nykter linnéa!




man ska alltid låna ut kameran till årsunda pöjkar, får ju minst hundra kort och det är alltid bra med kort!



















nu får de räcka! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0