hela helgen

ojoj nu har ja inte skrivit på jätte länge, och inge kan ja skriva nu heller med höger handen, eftersom att en stol jävel var sönder och klämde fingret så det är blått.. roligt!
ska skriva lite kort om helgen & bilder kommer sen.
fredag: träffa emma och my, verkligen roligt! hade "förfest" i simons frigge, bara vi tre haha. men vi hade roligt endå vi. satt och spela rally spel och lyssna på riktigt bra musik. sen drog vi till wallis (pizzerian) och där var det riktigt roligt folk, va där hela kvällen! :) det måste göras om!
lördag: lite sliten när man vakna, men skiter man väl i! blev nya tag på kvällen med brudarna sara, fanny & Ida hemma hos putte med massa pöjkar, sen åkte vi till donken och satt där och käka. roligt hade ja i allafall!
söndag:
sliten sliten, plugga plugga, sova sova! så är de ja kan säga om min söndag
idag: skola, gjorde ingenting. packade massa saker i flyttkartongerna eftersom vi ska flytta till gamla konvux efter jullovet.. suger! och som sagt klämde ja ju fingret i stol fan..
sen kom putte till mig, gjorde väl int så mycket, sen lite senare kom marcus så drog vi ut och gick till ica sen till marcus och lyssna på musik och kolla bilar på blocket. och nu ligger ja i sängen med massa kuddar och duntäcke och filtar, MYS!
imorgon får jag jullov skönt som tusan! 
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0